AJONEUVON VARAUSEHDOT

22. kesäkuuta 2023


Tervetuloa Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelmaan. Palvelun tarjoaa Jaguar Land Rover maahantuoja Inchcape JLR Finland Oy, Y-tunnus 3180429-8, VAT-tunnus FI31804298, sähköposti [email protected] ja [email protected], osoite Ansatie 6a B, 01740 Vantaa (jäljempänä “me” taivutusmuotoineen). Näissä Ajoneuvon varausehdoissa (”Ehdot”) kuvataan Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelma (Jaguar Land Rover Vehicle Reservation Program) ja varausprosessi. Huomaa, että Ehdot eivät muodosta myyntisopimusta millekään ajoneuvolle.


Lue nämä Ehdot huolellisesti ennen varauksen suorittamista (”Ajoneuvon verkkovaraus”) verkkosivustollamme. Kun olet lukenut Ehdot ja hyväksynyt ne, vahvista tämä valitsemalla kyseinen valintaruutu. Valintaruudun valitseminen tarkoittaa, että olet lukenut ja hyväksynyt Ehdot. Ehtojen hyväksyntä on edellytys Ajoneuvon verkkovarauksen tekemiselle. Näin ollen, jos et hyväksy näitä Ehtoja, älä jatka Ajoneuvon verkkovarauksen tekemistä.

1. VARAAMINEN

Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelmaan osallistumiseksi ja Ajoneuvon verkkovarauksen tekemiseksi sinun on tehtävä seuraavat asiat:

1) valitse verkkosivustollamme ajoneuvo, joka on joko:

  (i) saatavana ja vähittäismyynnissä valtuutetuilla Jaguar Land Rover -jälleenmyyjillä tai

  (ii) on tuotu maahan ja tulee saataville ja jakeluun valtuutetuilla Jaguar Land Rover -jälleenmyyjillä lähitulevaisuudessa;

2) täytä Ajoneuvon verkkovarauskaavake lähettämällä pyydetyt tiedot;

3) vahvista näiden Ehtojen hyväksyminen valitsemalla kyseinen valintaruutu;

4) maksa varausmaksu (”Varausmaksu”) 200,00 EUR valitsemallesi valtuutetulle Jaguar Land Rover -jälleenmyyjälle;

5) saat vahvistussähköpostin valitsemaltasi valtuutetulta Jaguar Land Rover -jälleenmyyjältä;

6) allekirjoita ajoneuvon kauppasopimus jälleenmyyjän kanssa 72 tunnin sisällä varausmaksun suorittamisesta (”Verkkovarausjakso”).


Tarkista huolellisesti kaikki tiedot, jotka annat Ajoneuvon verkkovarauspyynnön tekemisen yhteydessä, ja noudata erityistä huolellisuutta yhteystietojen ja ajoneuvon teknisten tietojen kohdalla. Puutteellisten ja epätarkkojen tietojen antaminen voi johtaa Ajoneuvon verkkovarauksen hylkäämiseen tai väärän ajoneuvon varaamiseen. Me emme ota vastuuta mistään Ajoneuvon verkkovarausprosessin aikana tehdyistä virheistä.


Maksamalla Varausmaksun hyväksyt ajoneuvon myyntihinnan.


Varausprosessin neljän ensimmäisen vaiheen suorittaminen ei takaa ajoneuvon toimittamista eikä myöskään muodosta ajoneuvon ostosopimusta. Saat valitun ajoneuvon vasta suoritettuasi yllä esitetyn prosessin 6. vaiheen: sopimalla valitsemasi valtuutetun Jaguar Land Rover -jälleenmyyjän kanssa kaupan lopullisista yksityiskohdista, rahoituksen järjestämisestä ja allekirjoittamalla kauppasopimuksen.


Kun valitsemasi valtuutettu Jaguar Land Rover -jälleenmyyjä on vastaanottanut Varausmaksun, he lähettävät sinulle sähköpostivahvistuksen Ajoneuvon verkkovarauksesta. Varausmaksu palautetaan täysimääräisesti maksukortillesi 7 päivän kuluessa maksun suorittamisesta.


Vaihtoehtoisesti, jos valtuutettu Jaguar Land Rover -jälleenmyyjä ei jostain syystä voi vastaanottaa Ajoneuvon verkkovaraustasi, sinulle ilmoitetaan asiasta ja Varausmaksu palautetaan täysimääräisesti maksukortillesi.


Varausmaksujen maksaminen tapahtuu Stripe-maksujärjestelmäämme käyttäen. Voit maksaa Varausmaksun luotto- tai pankkikortillasi.

2. VARAUSTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Tehdessäsi Ajoneuvon verkkovarausta, sinun on valittava valtuutettu Jaguar Land Rover -jälleenmyyjä sijaintisi huomioiden. Tietojasi, mukaan lukien etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä ajoneuvon tiedot, luovutetaan valitsemallesi Jaguar Land Rover -jälleenmyyjälle.

3. OIKEUS VARAUKSEN PERUMISEEN

Voimme peruuttaa Ajoneuvon verkkovarauksesi milloin tahansa oman harkintamme mukaisesti. Jos varauksesi peruutetaan, sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse ja Varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä, mikäli maksu on jo ehditty käsitellä.

4. OIKEUS Jaguar LAnd Rover AJONEUVON VARAUSOHJELMAN JA SEN EHTOJEN MUUTTAMISEEN

Pidätämme oikeuden muuttaa, päivittää, keskeyttää tai peruuttaa Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelman ja nämä Ehdot täysin tai osittain mukaan lukien sen ominaisuudet, toiminnot tai toimintatavat milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta tai velvoitteita sinua kohtaan.


Erityisesti pidätämme oikeuden muuttaa vaadittua Varausmaksua milloin tahansa. Varausmaksun määrään tehtävät muutokset eivät vaikuta ennen muutoksen toimeenpanoa tehtyyn Ajoneuvon verkkovaraukseen.

5. KELPOISUUS VARAUKSEN TEKEMISEEN

Sinun on oltava vähintään 18 vuoden ikäinen voidaksesi hyväksyä nämä Ehdot ja osallistuaksesi Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelmaan. Voimme peruuttaa Varauksen ja palauttaa Varausmaksun, jos toteamme, että et ole kelvollinen sopimuksen osapuoli.


Vakuutat ja takaat, että et ole jälleenmyyjä/jakelija/edelleenmyyjä ja että osallistut Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelmaan omasta puolestasi ja hyväksesi. Voimme peruuttaa varauksen, jos toteamme, että olet harjoittanut ajoneuvojen jälleenmyynti-, edelleenmyynti- tai jakelutoimintaa.

6. HENKILÖTIEDOT

Ajoneuvon varaamista varten sinun on annettava tiettyjä tietoja, kuten etu- ja sukunimesi sekä yhteys- ja laskutustietosi. Takaat ja vakuutat tietojen virheettömyyden ja varmistat, että tiedot ovat aina ajan tasalla. Emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia tilanteissa, joissa tiedot ovat virheellisiä tai ne vanhenevat, eikä meillä ole velvollisuutta pyrkiä selvittämään oikeita yhteystietoja tai toimitusosoitteita. Henkilötietojasi käsitellään Tietosuojakäytäntömme mukaisesti, joka on nähtävillä osoitteessa www.jaguar.fi/tietosuojalauseke ja www.landrover.fi/tietosuojalauseke.

7. VARUKSEN PERUUTTAMINEN JA OIKEUS PERUA, SIIRTÄÄ JA ANTAA TOIMEKSI

Voit perua varauksesi: (i) 14 vuorokauden kuluessa Ajoneuvon verkkovarauksen jättämisestä; tai (ii) ennen kuin olet tehnyt ostosopimuksen valtuutetun Jaguar Land Rover -jälleenmyyjän kanssa, mikäli sopimus on tehty ennen 14 vuorokauden määräajan päättymistä. Varauksesi perutaan, jos ajoneuvon ostosopimusta ei tehdä 72 tunnin Verkkovarausjakson kuluessa Varausmaksun suorittamisesta. Varausmaksu palautetaan täysimääräisenä luottokortillesi. Sinulle palautetaan aina sama Varausmaksu, minkä olet maksanut huolimatta Varausmaksuun tämän jälkeen mahdollisesti tehdyistä muutoksista.


Huomaa, että kaikki peruutukset ovat lopullisia, emmekä ehkä voi tehdä sinulle samaa tarjousta, mikäli muutat myöhemmin mielesi.


Et voi siirtää tai luovuttaa näihin Ehtoihin liittyvää varaustasi tai muita oikeuksia.

8. YLIVOIMAISET ESTEET

Varauksesi ei saata meitä tai sinua vastuuseen tilanteissa, joihin emme voi vaikuttaa, mukaan lukien muun muassa terrorismi, sota, poliittinen kapina, kansannousu, mellakka, yhteiskunnallinen levottomuus, siviili- tai sotilasviranomaisten toiminta, materiaalien toimitusvaikeudet, lakko, maanjäristys, tulva, pandemia tai muu luonnon tai ihmisen aiheuttama tapahtuma, joka ei ole meidän hallinnassamme.

9. SOPIMUS KOKONAISUUDESSAAN, MUUTOKSET JA ERILLISYYS

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja harkintamme mukaan milloin tahansa. Jos jostain syystä jokin sopimusehto tai sen osa osoittautuu täytäntöönpanokelvottomaksi, muut Ehdot pysyvät voimassa täysin ja täytäntöönpanokelvoton sopimusehto katsotaan muutetuksi siinä määrin, kuin se on tarpeen sen täytäntöönpanokelpoiseksi saattamiseksi. Nämä Ehdot muodostavat koko Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelmaa edustavan sopimuksen.

10. VASTUUNRAJOITUS

Olemme vastuussa näissä Ehdoissa esitettyjen velvoitteidemme täyttämisestä ja korvaamme sinulle ne vahingot, jotka aiheutuvat näissä Ehdoissa esitettyjen velvollisuuksiemme riittämättömästä täyttämisestä vain, jos nämä vahingot ovat meidän aiheuttamiamme. Kokonaisvastuumme näiden Ehtojen mukaisista menetyksistä rajoittuu maksamasi Varausmaksun kokonaismäärään.


Edellä mainittua rajoittamatta, siinä määrin, kuin sovellettava laki sallii, emme ole vastuussa voiton, tulojen, liiketoiminnan tai sopimuksien solmimismahdollisuuksien, menetyksestä, vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat menetetyistä Jaguar Land Rover Ajoneuvon varausohjelman hyödyntämismahdollisuuksista tai mainehaitasta tai -menetyksestä.

11. AJONEUVON VARAAMISEEN LIITTYVÄT ONGELMAT

Jos varaamisessa, maksuissa jne. ilmenee ongelmia, ota yhteyttä valitsemaasi valtuutettuun Jaguar Land Rover -jälleenmyyjään.

12. SOVELLETTAVA LAKI

Näissä Ehdoissa ja niihin liittyvissä riita-asioissa sovelletaan Suomen tasavallan lakia.

13. YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on varausprosessia koskevia kysymyksiä tai kommentteja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: [email protected] ja [email protected].