MIKÄ JAGUAR INCONTROL ON?

InControl koostuu palveluista ja sovelluksista, joiden avulla voi olla yhteydessä Jaguariisi ja pidät saumattomasti ja turvallisesti yhteyttä myös ympäröivään maailmaan. Se tarjoaa tarkkaa ympäristön hallintaa, navigointia, viihdettä ja turvallisuutta sekä erinomaiset yhteydet ympäröivään maailmaan sen mukaan, mitä InControl-ominaisuuksia olet ostanut.

Kosketusnäytön kautta tabletin tapaan käytettävä, Intel-moniydinprosessorin ja nopean Ethernet-verkon sisältävä InControl muun muassa navigoi tarkasti, pitää huolen yhteyksistäsi ja viihteestäsi ja soittaa tarvittaessa apua. Remote-sovelluksen ominaisuuksien avulla olet yhteydessä Jaguariisi mistä päin maailmaa tahansa älypuhelimellasi. Kuljettajan aputoiminnot vapauttavat sinut nauttimaan Jaguarin suorituskyvystä – oli kyse sitten kaupunkipysäköinnistä tai ajamisesta.

INCONTROL-INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ

INCONTROL-INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ

Edistynein viihdejärjestelmämme pitää huolen viihtymisestäsi samalla, kun navigointijärjestelmä* vie sinut minne haluatkin – ovelta ovelle. Edistyneimmät infotainment-järjestelmämme Touch ja Touch Pro* on suunniteltu tekemään ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa. Voit myös yhdistää älypuhelimesi sovelluksia käyttääksesi.
MERIDIAN™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT*

MERIDIAN™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT*

Koe haluamasi musiikki selvempänä ja tarkempana kuin koskaan Meridianin erinomaisen autosoitintekniikan ansiosta. Valitse kolmesta saatavilla olevasta äänentoistojärjestelmästä. Meridian-äänentoistojärjestelmä on saatavilla Touch- tai Touch Pro -järjestelmän kanssa, Meridian Surround -äänentoistojärjestelmä on saatavilla Touch Pro -järjestelmän kanssa, ja Meridian Signature -äänentoistojärjestelmä tarjoaa parannetun kokemuksen.
INCONTROL-YHTEYDET*

INCONTROL-YHTEYDET*

Connect- ja Connect Pro -pakettien ansiosta kaikki voivat muodostaa yhteydet helposti ja saumattomasti Jaguarisi kyydissä. Voit hallita Jaguariasi myös matkan päästä Remote Essentials- tai Remote Premium -paketin avulla. Lisäksi voit valita valinnaisen Protect- tai Secure Tracker -järjestelmän antamaan lisäturvaa itsellesi ja Jaguarillesi.
INCONTROL-JÄRJESTELMÄN KULJETTAJAN APUTOIMINNOT*

INCONTROL-JÄRJESTELMÄN KULJETTAJAN APUTOIMINNOT*

InControl-järjestelmän kuljettajan aputoiminnot pitävät huolta turvallisuudestasi tiellä ja pysäköinnin aikana. Voit minimoida kolhujen ja naarmujen riskin pysäköintiavustimen avulla, kun pysäköit ahtaissa paikoissa kaupunkiympäristössä. Ajo-ominaisuudet auttavat sinua pitämään katseesi tiessä, ilmoittavat onnettomuuksista ja vaaroista ja varoittavat sinua, jos keskittymisessäsi tapahtuu muutoksia.

*valinnainen ominaisuus

*InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.