JAGUAR F‑PACE
TEKNISET TIEDOT

F-PACE
D200 AWD AUTO MHEV
F-PACE S

F-PACE S

D200 AWD AUTO MHEV

SUORITUSKYKY
POLTTOAINETALOUS
VOIMANSIIRTO
PAINOT
MITAT
PÄÄTILA
JALKATILA
TAVARATILAN KAPASITEETTI
MAAVARA
KÄÄNTÖSÄDE

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (EV)

53

km††

(Enintään) F-PACE P400e:llä

CO2-PÄÄSTÖT

49 g/km††


(Vähintään) F-PACE P400e:llä

POLTTOAINEENKULUTUS

2,2 (128,4)††


(Vähintään L / 100 km) F-PACE P400e:llä

TAVARATILAN KOKO

1 842

litraa✦

F-PACE P250:lla

LÖYTÖRETKI JATKUU

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Jaguar F-PACE SVR:n 5,0-litrainen turboahdettu V8-moottori ja 286 km/h:n huippunopeus tekevät siitä äärimmäisen suorituskykyisen SUV-ajoneuvon.
TUTUSTU TÄHÄN MALLIIN
LATAUSHYBRIDI

LATAUSHYBRIDI

Uuden F-PACE-lataushybridin myötä voit nauttia paremmasta polttoainetehokkuudesta ja täysin pakokaasupäästöttömästä ajosta käyttäessäsi sähköistä ajotilaa.
TUTUSTU TARKEMMIN
JAGUAR F-PACE -MALLIT

JAGUAR F-PACE -MALLIT

Voit tutustua koko mallisarjaan tässä.
TUTUSTU MALLEIHIN
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Katso, mikä tekee F-PACElla ajamisesta niin poikkeuksellista.
TUTUSTU YLEISKUVAAN

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista virallisista WLTP-testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja asennettujen lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

††Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

Kun käytetään yhdessä sähkömoottorin kanssa.

Sisältää 75 kg:n painoisen kuljettajan, kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.

Sisältää kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.

Kuivatilavuus: Tilavuus mitataan VDA:n vaatimusten mukaisilla kiinteillä mittauskappaleilla (200 mm x 50 mm x 100 mm). Tilavuus on mitattu mittaamalla tila kattolistaan asti. Tavaratilan varustelu ja kokonaistilavuus vaihtelevat ajoneuvon varustelusta (malli ja voimalaite) ja markkina-alueesta riippuen sekä siitä, onko ajoneuvoon asennettu täysikokoinen vai tilaa säästävä vararengas.

Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä. Tilavuus on mitattu mittaamalla tila kattolistaan asti. Tavaratilan varustelu ja kokonaistilavuus vaihtelevat ajoneuvon varustelusta (malli ja voimalaite) ja markkina-alueesta riippuen sekä siitä, onko ajoneuvoon asennettu täysikokoinen vai tilaa säästävä vararengas.

Painot viittaavat vakiovarusteltuihin ajoneuvoihin. Valinnaiset lisävarusteet lisäävät ajoneuvon painoa.