TALVIVANTEET JA -RENKAAT

TESTATTU JA TOIMIVA

Esittelyssä Jaguarin aidot talvivanteet ja hyväksytyt renkaat.


Renkaat on testattu ääriolosuhteissa maailman ankarimmissa kylmissä ja märissä ympäristöissä ja ne ovat hyväksyntänsä ansainneet. Jos ne suoriutuvat testeistä, ne selviytyvät myös sinun talvisista työmatka-ajoistasi.

SUURIEN NOPEUKSIEN TESTIT MÄRÄLLÄ ALUSTALLA

Varmista vahvin mahdollinen pito myös kovalla sateella.

LÄMPÖTILATESTAUS

Testaamme, että vanteemme kestävät -40 – +80 °C:n lämpötiloja ja olosuhteissa, joissa suhteellinen ilmankosteus nousee 100 prosenttiin.

TÖRMÄYSTESTI REUNAKIVEYKSEEN

Testissä vanteilla ajetaan 150 mm:n reunakiveykseen 40 km/h:n nopeudella. Testillä varmistetaan, että ne kestävät onnettomuuden aiheuttamat vaikutukset ja säilyttävät rakenteellisen eheytensä.

TODISTETUSTI LYHYEMPI JARRUTUSMATKA

Nopea ja hallittu pysäytys on erityisen tärkeää kylmällä ja märällä kelillä. Jaguar Approved -talvirenkailla on todistetusti huomattavasti lyhyempi pysähtymisetäisyys kuin kesärenkailla talviolosuhteissa. Ne lyhentävät jarrutusmatkaa jopa 64 % ajettaessa 60 km/h:n nopeudella jäisellä tiellä.*


Voit siis ajaa varmasti, kun elohopea putoaa mittarissa.

TODISTETUSTI LYHYEMPI JARRUTUSMATKA

EU-HYVÄKSYNTÄ

Jaguar Approved -talvirenkailla on kaksi EU-viranomaisten standardoimaa ja kontrolloimaa hyväksynnän laatumerkintää: ”M+S” sekä ”3 vuorenhuippua ja lumihiutale” (3PMSF) -kuvake, jotka kertovat renkaiden suorituskyvystä vaativissa sääolosuhteissa.

MUTA JA LUMI
3 VUORENHUIPPUA JA LUMIHIUTALE

OTA YHTEYTTÄ

Valitse varmasti oikeat talvivanteet ja -renkaat ajoneuvoosi. Ota yhteyttä tiimiimme jo tänään.

LISÄVARUSTEET

Personoi Jaguarisi laajalla valikoimalla erityisesti sinun ajoneuvoasi varten suunniteltuja lisävarusteita.
LISÄVARUSTEET

*Testitulokset perustuvat kesä- ja talvirenkaiden vertailuun F-PACE-autolla ja standardoidulla jääpinnalla 60 km/h:n nopeudella.