Tervetuloa Inchcape Helsinki - Huolto

Tervetuloa Inchcape Helsinki - Huolto

Ajo-ohjeet

01

Inchcape Helsinki - Huolto

Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki

PALVELUT

  • Huolto ja varaosat
  • Osat ja lisävarusteet

AUKIOLOAJAT

Maanantai- Perjantai: 7.30 - 17.00
Lauantai: suljettu
Sunnuntai: suljettu

HUOLTO

Joni Lammi

Joni Lammi

Jussi Rahkama

Jussi Rahkama

Huol­to­pääl­lik­kö

Email: [email protected]
Henri Hiltunen

Henri Hiltunen

Huol­to­neu­vo­ja

Email: [email protected]

DIGITAALINEN HUOLLON AJANVARAUSPALVELU

Olemme ottaneet käyttöön uuden digitaalisen huollon ajanvarauspalvelun, jossa voit varata Jaguarillesi määräaikaishuollon valtuutettuun huoltopisteeseen. Palvelu näyttää myös hinta-arvion valitsemallesi määräaikaishuololle ja mahdollisille lisätöille, kuten esimerkiksi pyyhkijöiden tai jarrupalojen vaihdolle.

HUOLTO JA YLLÄPITO

HUOLTO JA YLLÄPITO

Vain Jaguarin merkkihuolto takaa, että autoasi huoltavat ammattitaitoiset mekaanikot alkuperäisillä varaosilla ja Jaguarin huolto-ohjelmaa seuraten.
AITOJA OSIA

AITOJA OSIA

Aidot Jaguarin osat on suunniteltu, testattu ja valmistettu tinkimättömien standardiemme mukaisesti. Jokainen osa on valmistettu erityisesti Jaguariinne, jotta se tuottaisi optimaalisen suorituskyvyn ja maksimoisi sen käyttöiän.
JAGUAARIN KOULUTETUT TEKNIKOT

JAGUAARIN KOULUTETUT TEKNIKOT

Siitä hetkestä lähtien, kun otat meihin yhteyttä, olet korkeasti koulutettujen ja pätevien asiantuntijoiden käsissä. Huoltoteknikot arvioivat Jaguarin huippuluokan diagnostiikkalaitteita käyttäen Jaguarisi ja suorittavat tarvittavat korjaukset erikoistyökaluja käyttäen.
TAKUUN JÄLKEINEN TIEPALVELU

TAKUUN JÄLKEINEN TIEPALVELU

Jaguar Assistance by Service on kattava apupalvelu yli 3-vuotiaille autoille, joka antaa Jaguarin kuljettajille täydellisen mielenrauhan. Palvelu auttaa autoiluun liittyvissä hätätapauksissa, kuten auton vika- tai onnettomuustapauksissa, ja lievissä ongelmissa, kuten rengasrikoissa.