SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Äärimmilleen viedyt ylellisyys, suorituskyky ja teknologia luovat ainutlaatuisia Jaguar-autoja.

Jäätävää suorituskykyä, ylittämätöntä ylellisyyttä ja viimeisintä tekniikkaa. Special Vehicle Operations esittää Jaguarin parhaimmillaan – valikoima eksklusiivisia SV-merkillä aateloituja ”halo”-malleja, rajoitettuja, keräilijöille suunnattuja versioita ja ainutlaatuisesti toteutettuja projekteja.

F-PACE SVR 575 EDITION

Viimeinen Jaguar V8 on ainutlaatuinen suorituskykyinen SUV.

TUOTANTOLAITOKSEMME

SVO sijaitsee täysin uudessa, 20 miljoonaa puntaa maksaneessa teknisessä keskuksessamme, joka sijaitsee Englannin Warwickshiressa. Tämä erikoistunut tuotantolaitos on Jaguar Land Roverin huippuyksikkö ja 200 autoteollisuuden huippuosaajan työpaikka. SVO:n 20 000 m2 suuruinen päätoimipaikka pitää sisällään yli 40 varikkopistettä ja maailmanluokan automaalaamon.

ÄÄRIMMÄISEN SUORITUSKYKYINEN SUV

Ylellisen ja käytännöllisen F-PACE-katumaasturin todellinen potentiaali vapautuu sen SVR-mallissa. 5,0-litrainen turboahdettu V8-moottori, kehittynyt aerodynaaminen arkkitehtuuri ja suorituskykykeskeiset komponentit tekevät siitä kaikkien aikojen nopeimman F-PACEn.
TUTUSTU TÄHÄN AJONEUVOON

ASIANTUNTIJAKESKUKSEMME

SV-asiantuntijakeskus on paikka, jossa jokainen halukas voi kokea ainutlaatuiset ajoneuvomme lähietäisyydeltä ja keskustella asiantuntijatiimimme kanssa.

KOEAJOAUTOT

KOEAJOAUTOT

Haluatko koeajaa Jaguar SV -ajoneuvon? SV-asiantuntijakeskuksemme tarjoavat mahdollisuuden päästä kokeilemaan Jaguarin SV-taidonnäytteitä paikan päällä.
ASIANTUNTEMUSTA

ASIANTUNTEMUSTA

Verrattoman tuotetuntemuksensa ansiosta SV-mallien myynnin ammattilaisemme ovat täydellinen kumppani oman, täydellisen Jaguar-ajoneuvosi luomiseen.
ERITYISKOULUTETUT TEKNIKOT

ERITYISKOULUTETUT TEKNIKOT

SV-ajoneuvomme ovat erityisiä, ja siksi niiden hoitaminen vaatii erityistä osaamista. Siksi työllistämme SV-asiantuntijakeskuksissamme vain kaikkein pätevimpiä Jaguar-teknikkoja. Ajoneuvosi parhaan mahdollisen hoidon varmistamiseksi SV-asiantuntijakeskuksiemme teknikot käyvät läpi perusteellisen koulutuksen.

OTA YHTEYTTÄ SV-AJONEUVOJEN ASIANTUNTIJAAN

Anna postinumerosi ja valitse sen jälkeen SV-asiantuntijakeskukset palveluvalikon suodattimesta.