epace
E‑PACE

E-PACE on Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla upean ulkonäön, ketteryyden ja dynaamisen ajettavuuden.

tutustu 360°

YHDISTETTY CO2 PÄÄSTÖT g/km
Manuaali alkaen 143‡
Automaatti alkaen 158‡

YHDISTETTY KULUTUS l/100km
Manuaali alkaen 5.4‡
Automaatti alkaen 6‡

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Kauneimmat huomataan ja rohkeimmat muistetaan. Jaguar E-PACE on fiksun kokoinen, urheilullinen mutta mukava ajaa ja varmasti yksilöllinen. Sen sisätiloissa on ripaus brittiläistä luksusta ja ne sopivat koko perheen aktiiviseen elämään.

RAKENNA OMASI
tutustu E-PACEn muotoiluun
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace_my20/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace_my20/**.jpg
Tutustu auton muotoiluun
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace_my20/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace_my20/**_m.jpg
Tutustu auton muotoiluun
tutustu E-PACEn sisätiloihin
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
Tutustu auton sisätiloihin
Tutustu auton sisätiloihin
Reset to dash
Exit

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

syntynyt herättämään aistisi

Innostava ajokokemus on osa jokaisen Jaguarin DNA:ta. Esittelyssä täysin uusi E-PACE, kompakti SUV joka tarjoaa aidon Jaguar -ajoelämyksen.

VARAA KOEAJO
muotoilu
PÄÄT KÄÄNTÄVÄÄ MUOTOILUA
E-PACE:n veistoksellinen konepelti ja takaosan lihaksekkaat linjat viestivät coupé -tyylisestä muotoilusta. Vahvan ja näyttävän läsnäolon viimeistelevät E-PACE:n tyylikkäät LED -ajovalot sekä takaosaa korostavat LED -takavalot. Turvallisuuden lisäämiseksi voit myös valita Matrix-LED -ajovalot, jotka on varustettu LED -päiväajovaloilla sekä animoiduilla suuntavilkuilla.
TUTUSTU ULKONÄKÖÖN
KULJETTAJAKESKEINEN OHJAAMO
E-PACEN kuljettajaa varten suunniteltu ohjaamo on luotu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaista muotoilukieltä. Kuljettaja on ohjaamon keskiössä, jolloin kaikki laitteet ja toiminnot ovat helposti käden ulottuvilla. Näin sinä voit keskittyä tärkeimpään - nauttimaan upeasta ajokokemuksesta.
TUTUSTU SISÄTILOIHIN
tärkeimmät ominaisuudet
AJOKOKEMUS
Tutustu E-PACE:n tarjoamaan jännittävään ajokokemukseen. Hienostunut multi-link -takajousitusjärjestelmä takaa ainutlaatuisen yhdistelmän ketteryyttä ja ajomukavuutta. Kehittyneet teknologiat, kuten Active Driveline sekä Adaptive Dynamics1 pitävät E-PACE:n aina tiukasti ja kontrolloidusti tien pinnassa kiinni.
SISÄTILOJEN TEKNOLOGIAT
E-PACE:n uusinta tekniikkaa käyttävä Touch Pro -viihdejärjestelmä sisältää 10 tuuman kosketusnäytön, joka tekee ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa. Lisävarusteinen Smart Settings toiminto tallentaa kuljettajien tiedot omiin käyttöprofiileihin, mukaan lukien musiikin mitä haluat kuunnella ajomatkallasi.
TUTUSTU SISÄTILOJEN TEKNOLOGIOIHIN
TILAA KAIKELLE
E-PACE tarjoaa luokkansa suurimman tavaratilan. Syvä keskikonsoli irroitettavilla mukinpidikkeillä tarjoaa paljon helposti muunneltavaa säilytystilaa. Iso hansikaslokero on hyvä paikka säilyttää tavaroita, jotka on hyvä olla helposti saatavilla ja ovien syvien säilytyslokeroiden muotoilussa on otettu huomioon isommatkin säilytystarpeet.
TUTUSTU KÄYTÄNNÖLLISYYTEN JA TURVALLISUUTEEN
VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP-TÖRMÄYSTESTEISSÄ

E-PACE saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP-törmäystesteissä. Viisi tähteä on korkein mahdollinen arvosana ja se todistaa, että auto on yksi turvallisimmista segmentissään. E-PACE tarjoaa erinomaista suojaa niin aikuis-kuin lapsimatkustajille sekä jalankulkijoille. Auto saavutti korkeat arvosanat kaikissa kategorioissa.

tutustu euro ncap-sivustoon
DIESEL, BENSIINI VAI SÄHKÖ?

Nykyiset bensiini- ja uudet dieselkäyttöiset moottorimme ovat kaikkien aikojen puhtaimpia ja tehokkaimpia valmistamiamme moottoreita. Uusi sähköinen voimansiirto edustaa tulevaisuuden ajamista. Mikä sopii sinulle parhaiten?

TUTUSTU
E-PACE MALLIT

E-PACE yhdistää ainutlaatuisella tavalla upean ulkonäön, ketteryyden ja dynaamisen ajettavuuden. Minkä mallin sinä valitset?

VALITSE MALLISI

Annetut luvut on laskettu NEDC2-mittausmenetelmällä valmistajan virallisista WLTP-testeistä EU-lainsäädännön mukaisesti. Ne on tarkoitettu vain automallien vertailuun. Tosiasialliset luvut voivat vaihdella tästä. CO₂- ja polttoainetalouden luvut voivat vaihdella pyörän asennuksen ja lisävarusteiden mukaan. NEDC2-luvut on laskettu käyttämällä hallituksen kaavaa WLTP-luvuista, jotka vastaavat vanhan NEDC-testin lukuja. Tällöin voidaan soveltaa oikeaa verotusta.

KATSO WLTP-LUVUT