TÄYSIN SÄHKÖINEN JAGUAR I-PACE

TÄYSIN SÄHKÖINEN JAGUAR I-PACE


World Car of the Year-,
World Car Design of the Year- ja
World Green Car* -palkinnoilla palkittu Jaguar I-PACE
uhmaa sähköautojen tavanomaisia rajoituksia.


TUTUSTU SÄHKÖAUTOMALLEIHIN

ULKOASUN MUOTOILU

Jaguar I-Pace Exterior Design
Etuvalojen sulava, tyylistään tunnistettava kahden J-kirjaimen muotoinen tyyli sulautuu täydellisesti Jaguar I-PACEn puhtaisiin linjoihin ja alleviivaa sen futuristista muotokieltä yhdessä satiiniviimeistellyn pinnan ja integroitujen LED-valojen kanssa.
Jaguar I-PACEssa on voimakaspiirteinen etusäleikkö ja veistoksellinen, aerodynaamisen vaikutelman luova konepellin ilmanoton muotoilu. Lihaksikkaat holvikaaret luovat voimakkaan ryhdin.
Mustaan ulkoasuun sisältyvät kiiltävän mustat sivuikkunoiden pielet, mattapintainen Atlas-etusäleikkö kiiltävänmustalla kehyksellä sekä kiiltävänmustat peilikotelot. Musta merkkilogo viimeistelee tyylin.
KÄYTÄ SISÄLTÖÄ NAPSAUTTAMALLA

SISÄTILOJEN DESIGN

Jaguae I-Pace Interior Design
Ylittämätöntä ajon ylellisyyttä: kehittynyt moottorin kotelointi alentaa sen tuottamaa ääntä ja ulkoasun selkeä muotoilu minimoi ajoviiman melun.
Jaguar I-PACEn täysin sähköinen arkkitehtuuri on antanut vapaat kädet ylellisen käsityötaidon ja runsaan, ajoneuvon sisäisen 656 litran kuljetustilan hyödyntämiseen.
Voit valita Sport- tai Performance-istuimet useilla materiaalivaihtoehdoilla. Ekologinen KvadratTM -vaihtoehto tarjoaa pehmeän materiaalin ja ajantasaisen tyylin.

SYKÄHDYTTÄVÄ AJETTAVA, VAIVATON OMISTETTAVA

Koe Jaguarin sähköistävä suorituskyky ja nauti täysin sähköisen ajamisen tarjoamista eduista, kuten alhaiset kokonaiskustannukset,
pakokaasupäästötön ajo ja kahdeksan vuoden takuu.

SÄHKÖISEN AJON TIEDOT

TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

470 km**

Voit ajaa jopa 470 km täydellä latauksella**.
WLTP-tiedot. Todelliset lukemat voivat riippua ajotyylistäsi.

LATAUSAIKA

8,5tunnin**

11 kW:n AC-laturilla akun täysi varaustila voidaan saavuttaa jopa vain 8,5 tunnissa**. Täydellinen yön aikana ladattavaksi.
Aika on laskettu 11 kW:n AC-kotilatausaseman lukemista.

PÄÄSTÖT

0CO2

Nauti ajosta täysin ilman pakokaasupäästöjä.

KIIHTYVYYS

4,8 sekuntia

Kiihtyy 0–100 km/h 4,8 sekunnissa.

OMINAISUUDET

Jaguar I-Pace Features
Sykähdyttävää tehoa ja dynamiikkaa. Täysin ilman pakokaasupäästöjä. Täysin sähköisellä voimalaitteella varustettu Jaguar I-PACE on todellinen ajajan auto.
Ajoneuvo on pakattu täyteen intuitiivista ja vasteellista teknologiaa, kuten Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä1 ja Amazon Alexa, joiden myötä käytössäsi on runsaasti ääniohjattavia ominaisuuksia.
Lataa vaivattomasti kotona tai tien päällä – Jaguar I-PACE. Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä1 esittelee kaikki latauspisteet matkan varrella.

VALITSE OMA MALLI

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Matrix LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla
 • 20" Style 5068 Diamond Turned -vanteet kontrastisella Gloss Dark Grey -viimeistelyllä
 • Kiinteä panoraamakatto
 • 16-liikkeiset, lämmitettävät ja jäähdytettävät, sähkökäyttöiset, kuljettajan muistitoiminnolla varustetut etuistuimet
 • MeridianTM -äänentoistojärjestelmä
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • LED-ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla
 • 20" Style 6007 Diamond Turned -vanteet
 • Säädettävä matkustamon valaistus
 • Alempi kosketusnäyttö
 • Langaton laitteiden lataaminen
 • MeridianTM -äänentoistojärjestelmä
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

 • LED-ajovalot
 • 19" Style 5055 Diamond Turned -vanteet kontrastisella Gloss Dark Grey -viimeistelyllä
 • DuoLeather Sport -istuimet
 • Sähköinen tavaratilan luukku
 • Online-paketti ja datayhteys2
JAGUAR I-PACE 400 SPORT

JAGUAR I-PACE 400 SPORT

 • Matrix LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla 
 • 22" Style 5056 Diamond Turned -vanteet kontrastisella Gloss Dark Grey -viimeistelyllä
 • Windsor-nahkaiset Performance-istuimet
 • MeridianTM -äänentoistojärjestelmä
 • Online-paketti ja datayhteys2

LÖYTÖRETKI JATKUU

JAGUAR I-PACE -MALLIT

JAGUAR I-PACE -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
GALLERIA

GALLERIA

Näytä Jaguar I-PACE -kuvat.

** Näytä WLTP-tiedot.
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.

World Car of the Year-, World Car Design of the Year- ja World Green Car -palkinnot vuonna 2019.

**Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

I-PACEn 90 kWh:n akun takuu on rajattu 8 vuoteen tai 160 000 kilometriin ensiksi täyttyvän mukaisesti. Takuu on lunastettavissa, mikäli ajoneuvossa ilmenee valmistusvirhe tai jos sertifioitu Jaguar-jälleenmyyjä mittaa akun kunnon laskeneen alle 70 prosentin tason.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella ostomaan, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.