TÄYSIN SÄHKÖINEN JAGUAR I-PACE

TÄYSIN SÄHKÖINEN JAGUAR I-PACE

Palkittu täysisähköinen, suorituskykyinen SUV. Avara, huoliteltu ja saumattomasti teknologiaan integroitu.
VARAA KOEAJO HINNAT JA ESITTEET

Palkittu I-PACE saa parannuksia uuden mallivuoden yhteydessä.

Uudistettu Pivi Pro tieto-viihdejärjestelmä, joka on nopeampi ja helppokäyttöinen kuin älypuhelin.

Lisää varustevaihtoehtoja mm. ClearSight digitaalinen taustapeili, joka parantaa näkyvyyttä ja lisää mukavuutta sekä puhelimen langaton lataus.

Auton sisäinen vaihtovirtalaturi kykenee nyt 11 kilowatin lataustehoon.

I-PACE:n ilme on erottuvampi etusäleikön uuden Atlas Grey -viimeistelyn myötä.

100% SÄHKÖINEN
100% JAGUAR

Jaguar I-PACE on urheiluauto, joka tarjoaa tilat jopa viidelle. Se on uuden aikakauden Jaguar, joka ei ärjy vaan kehrää täysin äänettömästi. Tarjolla on nautinnollista ylellisyyttä, välitöntä voimaa ja uusinta teknologiaa.

ULKOASUN MUOTOILU

Elegantti ja aerodynaaminen. Sävähdyttävä yhdistelmä Jaguarin DNA:ta, FIA Formula E -teknologiaa ja nykyaikaista brittiläistä muotoilua.

SISÄTILOJEN SUUNNITTELU

I-PACE uudistaa Jaguarin klassisen urheiluauton ja ylellisen käsityötaidon yhdistelmän avaralla matkustamolla ja siihen upeasti integroidulla tekniikalla.

Käytä sisältöä napsauttamalla

YLELLINEN KOKEMUS

Sisätilojen kaunis käsityön laatu korostaa matkustamon ylellistä ilmapiiriä. Arvokkaat, massiiviset koristelistat ympäröivät sinua, ja hienostuneet, kontrastiset kaksoistikkaukset lisäävät räätälöidyn sisustuksen eleganssia. Pimeällä ajettaessa raikkaan valkoinen valaistus täydentää harkittuja yksityiskohtia.

LEVOLLISTA HIENOSTUNEISUUTTA

Matkustamo on turvasatama ulkomaailman myrskyiltä. Ylittämätöntä ajon ylellisyyttä: kehittynyt moottorin kotelointi alentaa sen tuottamaa ääntä ja ulkoasun huoliteltu muotoilu minimoi ajoviiman melun.

TILAVAT SISÄTILAT

I-PACEn täysin sähköinen arkkitehtuuri on antanut Jaguarin muotoilutiimille vapaat kädet ylellisen käsityötaidon ja runsaan tilan hyödyntämiseen.

ISTUINVAIHTOEHDOT

Mukavuus ja ergonomia ovat yhtä tärkeitä kuin tilavuus. I-PACE on valittavissa joko Sport- tai Performance-istuimilla varustettuna. Molempia vaihtoehtoja on saatavana useissa materiaali- ja värivaihtoehdoissa.

SYKÄHDYTTÄVÄ AJETTAVA, VAIVATON OMISTETTAVA

Koe Jaguarin sähköistävä suorituskyky ja nauti täysin pakokaasupäästöttömän ajon tarjoamista eduista ja mielenrauhasta.

KÄYTÄNNÖLLINEN JA<br> KUSTANNUSTEHOKAS

KÄYTÄNNÖLLINEN JA
KUSTANNUSTEHOKAS

Muotoiltu sinun, ei teknologian vaatimusten mukaisesti. Jaguarin ajamisen nautinto yhdistyy täydellisesti kotona lataamisen tarjoamiin etuihin ja käytännöllisyyteen.
JOPA 470 KM:N<sup>††</sup> TÄYSIN SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA

JOPA 470 KM:N†† TÄYSIN SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA

Jaguar I-PACEn WLTP-sertifioitu toimintamatka on 470 km††. Arvioi todellinen toimintamatka toimintamatkalaskurilla ja perehdy sähköajoneuvon kantaman maksimointiin.
JOPA 127 KM TOIMINTAMATKAA 15 MINUUTISSA**

JOPA 127 KM TOIMINTAMATKAA 15 MINUUTISSA**

Akun täysi lataaminen kotona tapahtuu parhaiten yön aikana. Kun sinä lepäät, I-PACE latautuu ja on aamulla valmis toimintaan. Tarvittaessa pikalataaminen voidaan suorittaa tien päällä.
EDULLISET KOKONAISKUSTANNUKSET JA KANNUSTIMET

EDULLISET KOKONAISKUSTANNUKSET JA KANNUSTIMET

Saatavana voi olla verohelpotuksia, tukia, alentuneita polttoaine- ja huoltokustannuksia sekä muita etuja. Katso lisätietoja paikallisilta ja kansallisilta verkkosivuilta.
TAKUU: 8 VUOTTA TAI 160 000 KM

TAKUU: 8 VUOTTA TAI 160 000 KM

I-PACEn akku on suunniteltu kestämään pitkään ja tukemaan pitkäkestoista käyttöä maksimiteholla. Akulla on 8 vuoden takuu ja se on suunniteltu ylittämään ajoneuvon käyttöiän.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

SÄHKÖINEN SUORITUSKYKY

SÄHKÖINEN SUORITUSKYKY

I‑PACE on todellinen ajajan auto. Sen sähkömoottorit ja lähes täydellinen painonjakauma takaavat 696 Nm:n välittömän väännön ja urheiluauton ketteryyden.
MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

Tietoviihdejärjestelmämme Pivi Pro1 tarjoaa kaiken oleellisen yhdellä silmäyksellä. Älypuhelimesi innoittama ja aivan yhtä intuitiivinen.
KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS

Suunniteltu ihanteellista turvallisuutta silmällä pitäen. I-PACEssa on runsaasti sinua ja matkustajiasi suojaavia kuljettajan avustinjärjestelmiä.
TUTUSTU KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMIIN

VALITSE OMA MALLI

Valikoima malleja, jotka sopivat sinun tarpeisiisi, mukaan lukien I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

   LED-ajovalot
   18" Style 1022 -vanteet
   Luxtec-sport-istuimet
   Nahkapäällystetty ohjauspyörä
   Online-paketti ja datayhteys2
I-PACE SE

I-PACE SE

   Premium LED-ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla
   20" Style 6007 -vanteet
   DuoLeather-sport-istuimet
   Sähkökäyttöinen takaluukku
   Lämmitettävät, sähkötoimisesti taittuvat, muistitoiminnolla varustetut sivupeilit lähestymisvaloilla ja kuljettajan puoleisella automaattisella himmennyksellä
I-PACE HSE

I-PACE HSE

   Matrix LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla
   20" Style 5068, Diamond Turned -vanteet kontrastisella Gloss Dark Grey -viimeistelyllä
   Windsor-nahkaiset sport-istuimet
   16-liikkeiset, lämmitettävät ja jäähdytettävät, kuljettajan muistitoiminnolla varustetut etuistuimet
   MeridianTM 3D Surround Sound -äänentoistojärjestelmä
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

   Kiinteä panoraamakatto
   Tummennettu lasi
   Musta ulkoasupaketti
   20" Style 5068, Gloss Black -vanteet
   Ebony-sisustus ja -kattoverhoilu

LÖYTÖRETKI JATKUU

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Täysisähköinen suorituskykyinen SUV.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
JAGUAR I-PACE -MALLIT

JAGUAR I-PACE -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TUTUSTU MALLEIHIN
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Personoi oma Jaguar I-PACE.
NÄYTÄ LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

††Näytä WLTP-tiedot
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

World Car of the Year, World Car Design of the Year ja World Green Car -palkinnot vuonna 2019.
100 kW:n DC-pikalaturia käytettäessä. Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
2Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjän suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

I-PACEn 90 kWh:n akun takuu on rajattu 8 vuoteen tai 160 000 kilometriin ensiksi täyttyvän mukaisesti. Takuu on lunastettavissa, mikäli ajoneuvossa ilmenee valmistusvirhe tai jos sertifioitu Jaguar-jälleenmyyjä mittaa akun kunnon laskeneen alle 70 prosentin tason.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi verkossa.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella ostomaan, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.