JAGUAR XF SPORTBRAKE

Sportbrake tarjoaa kiehtovan yhdistelmän designia, ajodynamiikkaa sekä edistyksellistä tekniikkaa.

Hinnat alkaen 50 395 €, CO2 119 g/km

JAGUAR XF SPORTBRAKE

Älykäs, tyylikäs, tehokas.

ehkäpä sittenkin saloon?

Sedan vai farmari? Jaguar XF tarjoaa aina dynaamisen ajokokemuksen - valitsit sitten joukosta erottuvan Saloon tai tyylikästä monikäyttöisyyttä uhkuvan Sportbrake -farmarimallin.

RAKENNA OMASI

Neliveto

Takaveto vai neliveto?

Jaguarin kehittynyt All Wheel Drive -nelivetojärjestelmä takaa saman uniikin, takavetopainotteisen Jaguar ajoelämyksen.

TÄYDET VIISI TÄHTEÄ KOLARITURVALLISUUDESSA

Jaguar XF saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä

Jaguar on kokeneempi alumiinirakenteiden käyttäjä kuin yksikään toinen autonvalmistaja. Tämä on mahdollistanut uuden XF:n mullistavan korirakenteen kehityksen. Kyseessä on luokkansa ainoa auto, joka on valmistettu alumiini-intensiivisen itsekantavan korirakenteen ympärille.

MODERNIA, PROGRESSIIVISTA MUOTOILUA

Uusi XF on ylväs ja atleettinen. Hienot linjat kulkevat etuvalaisimista konepellin yli kuin klassisen Jaguarin mallissa, ja "valokeihäs", joka kiitää etupyörien kaarteesta sivua pitkin korostaa sen hoikkaa olemusta. Itsevarma etusäleikkö ja voimakas konepellin muoto tehostavat vaikutelmaa. Se ei ole tavallinen henkilöauto, se on Jaguar.  Varaa koeajo ja totea itse miten upealta Jaguar XF näyttää.

Jaguar XF 2016 - LIGHTWEIGHT, INSTINCTIVE, RESPONSIVE

KEVYT, VAISTONVARAINEN JA RESPONSIIVINEN

Jaguarin alumiinisen koriarkkitehtuurin ansiosta uusi XF on luokkansa keveimpiä henkilöautoja. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta Jaguar XF:n CO2 päästöt alkavat lukemasta 119g/km. XF:n kaksoistukivarsin toteutettu etujousitus ja monivarsituettu taka-akseli tuottavat luokkansa johtavan ajomukavuuden ja käsiteltävyyden. Adaptive Dynamics muokkaa auton asetuksia jatkuvasti sopimaan kulloisiinkin ajo-olosuhteisiin ja ajotyyliin. Lisäksi F-TYPE urheiluautosta periytyvä Configurable Dynamics antaa lisää mahdollisuuksia muokata ajokokemusta juuri haluamallesi tasolle.

Jaguar XF 2016 - INNOVATION FROM START TO STOP

KEHITTYNEITÄ INNOVAATIOITA

Pysy yhteydessä ja viihdytettynä Jaguarin multimediajärjestelmä InControl Touch:in avulla. 8-tuumainen (tai valinnainen 10-tuumainen) kosketusnäyttö toimii älypuhelimen tapaan. Mittariston 12-tuuman TFT-näytölle on mahdollista muokata näkymää mieleiseksi ja valinnainen laser HUD-näyttö tuo tärkeimmät ajotiedot tuulilasinäyttöön.

Jaguar XF 2016 - CRAFTED TO PERFECTION

TAVOITTEENA TÄYDELLISYYS

Jaguar XF huokuu ylellisyyttä. Paina käynnistysnappia ja auto herää eloon; ilmasuuttimet avautuvat, vaihdevalitsin nousee ylös ja moottori herää henkiin. Ajonautinto jatkuu myös XF:n takaistuimella, jossa nautitaan luokkansa suurimmasta polvitilasta. Istuitpa millä paikalla tahansa, XF:n nykyaikainen muotoilu, premium materiaalit ja upea viimeistely luovat kokonaisuuden jonka vain Jaguar voi tarjota. Varaa koeajo ja käy itse tutustumassa.

DESIGNED FOR LIFE

SUUNNITELTU ELÄMÄÄ VARTEN

Jaguar XF Sportbrake ei tee kompromisseja itsevarman tyylin, monipuolisuuden ja turvallisuuden suhteen. Kehittyneet kuljettajan apujärjestelmät huolehtivat turvallisuudestasi samalla kun käytännölliset farmariauton tavaratilat sekä auton innovatiiviset ominaisuudet helpottavat sinua elämään omantyylistäsi elämää. 

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi