ipace
TÄYSSÄHKÖINEN JAGUAR I‑PACE

Jaguarin ensimmäinen täyssähköinen urheilullinen SUV

TUTUSTU 360°

KIIHTYVYYS
0-100km/h 4.8 sekuntia

TOIMINTAMATKA YHDELLÄ LATAUKSELLA
470km WLTP syklillä*

On aika muuttua. Aika pysyä päättäväisesti Jaguarina.

KIIHTYVYYS
0-100km/h 4.8 sekuntia

TOIMINTAMATKA YHDELLÄ LATAUKSELLA
470km WLTP syklillä*

CgP8e1Kkooo

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) on eurooppalainen mittausnormi, joka mittaa polttoaineen tai sähköenergian kulutusta ja päästöjä henkilöautoille. Mittaus toteutetaan todellista ajoa vastaavalla mittaussyklillä.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
Palkittu I-PACE saa parannuksia uuden mallivuoden yhteydessä.
- Uudistettu Pivi Pro tieto-viihdejärjestelmä, joka on nopeampi ja helppokäyttöinen kuin älypuhelin.
- Lisää varustevaihtoehtoja mm. ClearSight digitaalinen taustapeili, joka parantaa näkyvyyttä ja lisää mukavuutta sekä puhelimen langaton lataus.
- Auton sisäinen vaihtovirtalaturi kykenee nyt 11 kilowatin lataustehoon.
- I-PACE:n ilme on erottuvampi etusäleikön uuden Atlas Grey -viimeistelyn myötä.

Uudistuneet mallit saapuvat Suomeen loppusyksystä. Rekisteröidy ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uutisia I-PACE mallista.
Rekisteröidy
JAGUAR I-PACE SAI TÄYDET VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP TÖRMÄYSTESTEISSÄ
Jaguarin täyssähköauto I-PACE saavutti testissä täyden viiden tähden tuloksen, mikä tekee siitä yhden turvallisimmista autoista markkinoilla.
VARAA KOEAJO

100% SÄHKÖINEN

100% JAGUAR

5000€ HANKINTAETUJaguar I-PACE on urheiluauto, joka tarjoaa tilat jopa viidelle. Se on uuden aikakauden Jaguar, joka ei ärjy vaan kehrää täysin äänettömästi. Tarjolla on nautinnollista ylellisyyttä, välitöntä voimaa ja uusinta teknologiaa.


NYT ERÄÄN NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOJA HANKINTAETU 5000€.


Hankintaedun voit käyttää joko alennuksena tai jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Etu voimassa rajattuun erään nopean toimituksen autoja 30.9.2020 saakka.

PYYDÄ TARJOUS
tärkeimmät ominaisuudet
SÄHKÖISTÄVÄ AJOKOKEMUS
I-PACE on aito Jaguar – todellinen ajajan auto. Sähkömoottorien tuottama välitön 696Nm vääntö ja lähes täydellinen painonjakauma tuottavat Jaguarille ominaisen urheiluauton ajokokemuksen.
TUTUSTU SUORITUSKYKYYN
ILMAVAT LINJAT
Elegantti, mutta ilmanvastukseltaan aerodynaaminen (0.29Cd) muotoilu lisää yhdellä latauksella kuljettavaa matkaa ja osaltaan varmistaa vakaan ajotuntuman. I‑PACE tarjoaa ilmavat linjat jokaisesta katselukulmasta laskevan kattolinjansa, dramaattisen konepellin siiven ja Jaguarille ominaisten kissamaisten takakaarien ansiosta.
TUTUSTU MUOTOILUUN
SISÄISTÄ RAUHAA
I‑PACE yhdistää teknologian ja runsaat sisätilat. Sisätilojen muotoilussa korostuu rauhalliset linjat ja ylellisyyttä huokuvat materiaalit. Sähköisen voimalinjan sijoittelun ansiosta sisätilojen ovat kokoluokkaansa suuremmat.
TUTUSTU SISÄTILOIHIN
PYSY YHTEYDESSÄ
I‑PACEn Touch Pro Duo -infotainmentjärjestelmä tekee teknologian hallinnasta vaivatonta. Vakiovarusteinen 4G Wi-Fi -valmius ja Connectivity -palvelut varmistavat että pysyt aina yhteydessä.
TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
TUTUSTU I‑PACEN MUOTOILUUN
MUOTOILU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
Tutustu auton muotoiluun
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
Tutustu auton muotoiluun
SÄHKÖINEN VOIMALINJA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
Touch to interact
TUTUSTU I‑PACEN SISÄTILOIHIN
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/ipace_my20
Tutustu auton sisätiloihin
Tutustu auton sisätiloihin
Reset to dash
Exit
I‑PACE: yksityiskohdat
TOIMINTAMATKA
Sähköauto Jaguar I-PACEn toimintamatka yhdellä täydellä latauksella on 470 km (WLTP)
SUORITUSKYKY
Sähköauto Jaguar I-PACEn koko vääntömomentti on käytössäsi välittömästi. Nelivetoisen I-PACEn ratissa käytössäsi on aidon urheiluauton suorituskyky. Kiihtyvyys 0-100 km/h vain 4,8 sekuntia.
AKKU
Jaguar I-PACEn 90 kWh akku on valmistettu korkean energiatiheyden litiumioni pussikennoista. Sen tekniikka ja huippumoderni lämpötilansäätelyjärjestelmä edistävät akun pitkäikäisyyttä ja huipputehon säilymistä.
TEHO
Jaguar I-PACE sähköauton suorituskyvyn takaavat kaksi synkronoitua kestomagneettimoottoria. Vastaava teknologia on käytössä Jaguar I-TYPE Formula E -kilpa-autossa. Moottorit tuottavat erittäin vaikuttavan 400 hv huipputehon ja 696 Nm vääntömomentin.
MITAT
Ulkomitoiltaan uusi Jaguar I-PACE on järkevän kokoinen, mutta sisätiloiltaan poikkeuksellisen avara. Matkustamossa on loisteliaat tilat viidelle aikuiselle, runsaasti innovatiivisia säilytysratkaisuja sekä tavaratilaa takana yli 1453 litraa ja edessä 27 litraa.
LATAUS
Tunnin pikalatauksella 50 kW DC-pikalaturilla sähköauto Jaguar I PACEn toimintamatka on 270 km*. Tällainen laturi on useimmilla julkisilla latauspaikoilla.

*Todellinen latausaika voi vaihdella ympäristöolosuhteista ja latausjärjestelmästä riippuen.
tutustu sähköauton omistamiseen
SÄHKÖAUTOILU
TOIMINTAMATKA JA LATAUS
Olipa kyseessä ensimmäinen tai seuraava sähköautosi, tutustu kuinka I-PACE toimii arjessasi käyttäen toimintamatkan laskuria.
TUTUSTU TARKEMMIN
INNOVATIIVISUUDEN YKKÖSPAIKALLA
Jaguar on sitoutunut suunnittelemaan ja valmistamaan sähköautoja, jotka herättävät tunteita sekä muotoilultaan että ohjauspyörän takaa koettuna. Jaguar on ollut mukana Formula E -autourheiluluokassa vuodesta 2016 ja vuonna 2018 aloitimme I-PACE eTROPHY -sarjan, joka on maailman ensimmäinen sarjatuotantoautoihin perustuva kansainvälinen kilpaluokka.
TUTUSTU TARKEMMIN
RAKENNA OMASI
5 EURO NCAP TÄHTEÄ

Kansainvälisesti palkittu I-PACE on saavuttanut myös täydet 5 tähteä EURO NCAP -turvallisuustesteissä ollen luokkansa turvallisimpia.

Kevyt alumiininen korirakenne ja integroitu akusto auttavat saavuttamaan erinomaisen rakenteellisen jäykkyyden matkustajien turvaksi.

VALITSE OMASI

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

VALITSE MALLI

*Yksinomaan First Edition -malleissa käytettyjä teknisiä erikoisratkaisuja voi olla saatavana erikseen tai muiden ratkaisujen yhteydessä seuraavien mallivuosien autoihin.

I-PACE-mallin 90 kWh:n akun takuuaika on 8 vuotta tai 160 000 km (sen mukaan, kumpi saavutetaan ensin). Akku on lunastuskelpoinen, mikäli siinä havaitaan valmistusvirhe tai valtuutettu Jaguar-jälleenmyyjä mittaa akun varaustilan laskeneen alle 70 prosenttiin.

Uusi kansainvälinen yhdenmukaistettu kevyiden hyötyajoneuvojen WLTP-testimenettely on otettu käyttöön vaiheittain vuodesta 2018 alkaen. Sitä käytetään eurooppalaisten autojen polttoaineen- ja energiankulutuksen sekä toimintasäteen ja päästöjen mittaamiseen. Sen on tarkoitus tuottaa paremmin todellisia ajotilanteita vastaavia mittaustuloksia. Siinä autoja testataan lisävarusteiden kera haastavampaa testimenettelyä ja ajoprofiilia käyttäen.