TUTUSTU JAGUAR E-PACEEN

TUTUSTU JAGUAR E-PACEEN

VOIMA JA ARVOKKUUS

Veistoksellinen ulkoasu ja itsevarma ryhti. Kehittyneellä kaukovaloteknologialla varustetut LED-ajovalot liukuvat kohti erottuvaa, kiiltävän mustaa monogrammia.

E-Pace 24MY
KÄYTÄ SISÄLTÖÄ NAPSAUTTAMALLA

HIENOSTUNEET VIIMEISTELYT

Kaikki sisustuksen yksityiskohdat on valmistettu pieteetillä: krikettipallotikkaukset, kiertosäätimien monogrammit, istuimien Coventry-merkinnät ja pääntukien loikkaavat jaguaarit.
RAKENNA OMASI

TEHOKKUUS JA KETTERYYS

Vapauta Jaguarin tekniikkaan perustuva sähköinen suorituskyky.

ÄLYKKÄÄT AJOTILAT

Hybriditila optimoi tehokkuuden. Tallennustila säästää akun latausta täysin sähköisen EV-tilan käyttöä varten – täydellinen ratkaisu, jos matka kulkee kaupungin puhtaan ilman vyöhykkeen halki.
SÄHKÖISTÄVÄ TOIMINTAMATKA
ÄLYKÄS LATAUS

TEKNISET TIEDOT

0–100 KM/H

7,3 sekuntia

0–100 km/h 7,3 sekunnissa Jaguar E-PACE P270e:llä.

SUURIN TEHO

269 HV

198kW Jaguar E-PACE P270e:llä.

PÄÄSTÖT (ALKAEN)

33 g/km ††

Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

TAVARATILAN KOKO

601 litraa

Nestemäinen tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä.

VASTEELLINEN KÄSITELTÄVYYS

Reagoi ennalta edessä olevaan tiehen. Jaguar E-PACEn valinnainen Adaptive Dynamics -järjestelmä säätää automaattisesti jousitusta, vaihteiston toimintaa ja ohjausta parhaan mahdollisen ajokokemuksen tarjoamiseksi. Sovita Configurable Dynamics -järjestelmä täysin ajotyyliisi sopivaksi.

VARMUUTTA KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Ota Jaguar E-PACEsi suorituskyky hallintaan valitsemalla yksi neljästä JaguarDrive-hallintajärjestelmän asetuksesta. Optimoi suorituskykyä, mukavuutta tai tehokkuutta. Haastavissa sääolosuhteissa valitse Sade-, jää- ja lumi -ajotila, jolloin moottorin ja jarrujen asetukset säädetään automattisesti tarjoamaan parasta mahdollista pitoa.

LIITETTÄVYYS JA MUKAVUUS

Vaivaton yhteyden tuntu. Teknologia on rakennettu sinun ympärillesi.

PYSY LIITETTYNÄ

Äärimmäinen ajokumppani. Yhdistä Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmään1 sulavalla, 11,4 tuuman kaarevalla kosketusnäytöllä ja käytä sitä Alexan ääniohjaustoiminnoilla. Pysy ajan tasalla Software Over the Air -päivityksillä.

HENGITÄ VAPAASTI

Valinnainen Cabin Air Purification -ilmanpuhdistusjärjestelmä tarkkailee sisätilan ilmanlaatua, skannaa sisään tulevaa ilmaa ja suodattaa siitä epäpuhtauksia, kuten pölyä ja siitepölyjä.

PYSY AJAN TASALLA

Säästä tarkkaavaisuutesi tien seuraamiseen. Valitse mukautettava 12,3 tuuman interaktiivinen ajonäyttö ja tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä tarjoava HUD-tuulilasinäyttö.

ESTEETTÖMÄT NÄKYMÄT

Pidä takana olevaa tietä silmällä ClearSight taustapeilillä.5 Suoratoistettu videonäkymä takaa selkeät näköalat, vaikka matkatavarat tai pitkät takaistuimien matkustajat estäisivätkin peilin näkymän.
RAKENNA OMASI

LÖYTÖRETKI JATKUU

MALLIT

MALLIT

Näytä koko mallivalikoima ja autojen tekniset tiedot.
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Verratonta monipuolisuutta Jaguarin erottuvalla muotoilulla.

††Näytä WLTP-tiedot

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.


1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.

4Vain yhteensopivat älypuhelimet.

5Valinnainen ominaisuus. Riippuu paikallisista säädöksistä. Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa.


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan ja markkinakohtaisesti, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.


Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.


Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.


MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields -laite” ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.


Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.


Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.