UUSI JAGUAR E-PACE. SAALISTAA KATSEITA

Täysin uusi E-PACE on Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla upean ulkonäön, ketteryyden ja dynaamisen ajettavuuden.

Hinnat alkaen 37 895 €, CO2 124g/km

Varaa koeajo

Tässä on uusi Jaguar E-PACE. Auto, joka muuttaa käsityksesi Jaguarista. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla urheilullisuus ja aktiivisen elämän vaatimukset. Luvassa on ajonautinto, jollaista ei tässä autoluokassa ole totuttu kokemaan. Ja koska kyseessä on Jaguar, suorituskyky on olennainen osa E-PACE identiteettiä. Uusimman sukupolven Ingenium-moottorit tuottavat nautinnollista voimaa vähintään riittävästi (150–300 hv). Uutuuteen saat myös kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta, ainoana Suomessa.

ALKAEN 37 895 €

Sisältää 3 vuoden määräaikaishuollot.

LUOTU HERÄTTÄMÄÄN AISTISI

Innostava ajokokemus on osa jokaisen Jaguarin DNA:ta. Esittelyssä täysin uusi E-PACE, kompakti SUV joka tarjoaa aidon Jaguar -ajoelämyksen.

HEAD-TURNING GOOD LOOKS

PÄÄT KÄÄNTÄVÄÄ MUOTOILUA

E-PACE:n veistoksellinen konepelti ja takaosan lihaksekkaat linjat viestivät coupé -tyylisestä muotoilusta. Vahvan ja näyttävän läsnäolon viimeistelevät E-PACE:n tyylikkäät LED -ajovalot sekä takaosaa korostavat LED -takavalot. Turvallisuuden lisäämiseksi voit myös valita Matrix-LED -ajovalot, jotka on varustettu LED -päiväajovaloilla sekä animoiduilla suuntavilkuilla.

DRIVER-FOCUSED COCKPIT

KULJETTAJAKESKEINEN OHJAAMO

E-PACEN kuljettajaa varten suunniteltu ohjaamo on luotu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaista muotoilukieltä. Kuljettaja on ohjaamon keskiössä, jolloin kaikki laitteet ja toiminnot ovat helposti käden ulottuvilla. Näin sinä voit keskittyä tärkeimpään - nauttimaan upeasta ajokokemuksesta.

INGENIUM FAMILY

INGENIUM -MOOTTORIPERHE

Matalan kitkan alumiiniset Ingenium -moottorit takaavat sen, että moottori ei tärise ja suorituskyky on tasaista jokaisella matkalla. Kaikki moottorit on varustettu Stop/Start -tekniikalla ja älykkäällä kineettistä energiaa varastoivalla järjestelmällä, joka lataa akkua jarrutuksesta saatavalla energialla. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen taloudellisuuden erityisesti kaupunkiajossa.  Valittavanasi on kaksi bensiinimoottoria (249 hv/ 300 hv) ja kolme dieselmoottoria (150 hv/ 180 hv /240 hv).

AWD

SAATAVANA MYÖS NELIVETO

Jaguar AWD -nelivetojärjestelmä jakaa älykkäästi vääntöä etu- ja taka-akselien kesken ja takaa näin parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pidon kaikissa olosuhteissa.

AJOKOKEMUS

Tutustu E-PACE:n tarjoamaan jännittävään ajokokemukseen. Hienostunut multi-link -takajousitusjärjestelmä takaa ainutlaatuisen yhdistelmän ketteryyttä ja ajomukavuutta. Kehittyneet teknologiat, kuten Active Driveline sekä Adaptive Dynamics pitävät E-PACE:n aina tiukasti ja kontrolloidusti tien pinnassa kiinni.

IN-CAR TECHNOLOGY

SISÄTILOJEN TEKNOLOGIAT

E-PACE:n uusinta tekniikkaa käyttävä Touch Pro -viihdejärjestelmä sisältää 10 tuuman kosketusnäytön, joka tekee ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa. Lisävarusteinen Smart Settings toiminto tallentaa kuljettajien tiedot omiin käyttöprofiileihin, mukaan lukien musiikin mitä haluat kuunnella ajomatkallasi.

TILAA KAIKELLE

E-PACE tarjoaa luokkansa suurimman tavaratilan. Syvä keskikonsoli irroitettavilla mukinpidikkeillä tarjoaa paljon helposti muunneltavaa säilytystilaa. Iso hansikaslokero on hyvä paikka säilyttää tavaroita, jotka on hyvä olla helposti saatavilla ja ovien syvien säilytyslokeroiden muotoilussa on otettu huomioon isommatkin säilytystarpeet.

E-PACE MEANS BUSINESS

E-PACE ON MYÖS YRITYSAUTOILIJAN VALINTA

E-PACE - Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV - on yritysautoilijalle luonnollinen valinta. Sen hätkähdyttävä muotoilu ja käytännölliset sisätilat yhdistettynä taloudellisiin ja tehokkaisiin Ingenium -moottoreihin tekevät jokaisesta ajokokemuksesta sujuvan ja miellyttävän. Valinta, jolla erotut.

E-PACE MALLIT

Innostava ajokokemus, nykyaikaisella ammattitaidolla viimeistelty kokonaisuus ja monipuolinen käytettävyys ovat vakiona. Minkä E-PACE -mallin sinä valitset?Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi