TÄYSIN UUSI E-PACE

Täysin uusi E-PACE on Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla upean ulkonäön, ketteryyden ja dynaamisen ajettavuuden.

Kuljettajakeskeinen ohjaamo yhdistettynä perhe-elämää varten suunniteltuihin sisätiloihin - täysin uusi E-PACE palkitsee sinut upealla ajokokemuksella ollen samalla erittäin käytännöllinen luokkansa suurimman tavaratilan ansiosta. 


Jaguar E-PACE nyt ennakkoesittelyssä Suomen jälleenmyyjillä lokakuussa.

Helsinki Sports Car Center
25.10.2017

Tampere Auto-Center
26-27.10.2017

Turku Vaunula
28.-30.10.2017

Jaguar E-PACE
ENNAKKOHinnat alkaen 37 899 € 

LUOTU HERÄTTÄMÄÄN AISTISI

Innostava ajokokemus on osa jokaisen Jaguarin DNA:ta. Esittelyssä täysin uusi E-PACE, kompakti SUV joka tarjoaa aidon Jaguar -ajoelämyksen.

HEAD-TURNING GOOD LOOKS

PÄÄT KÄÄNTÄVÄÄ MUOTOILUA

E-PACE:n veistoksellinen konepelti ja takaosan lihaksekkaat linjat viestivät coupé -tyylisestä muotoilusta. Vahvan ja näyttävän läsnäolon viimeistelevät E-PACE:n tyylikkäät LED -ajovalot sekä takaosaa korostavat LED -takavalot. Turvallisuuden lisäämiseksi voit myös valita Matrix-LED -ajovalot, jotka on varustettu LED -päiväajovaloilla sekä animoiduilla suuntavilkuilla.

DRIVER-FOCUSED COCKPIT

KULJETTAJAKESKEINEN OHJAAMO

E-PACEN kuljettajaa varten suunniteltu ohjaamo on luotu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaista muotoilukieltä. Kuljettaja on ohjaamon keskiössä, jolloin kaikki laitteet ja toiminnot ovat helposti käden ulottuvilla. Näin sinä voit keskittyä tärkeimpään - nauttimaan upeasta ajokokemuksesta.

AJOKOKEMUS

Tutustu E-PACE:n tarjoamaan jännittävään ajokokemukseen. Hienostunut multi-link -takajousitusjärjestelmä takaa ainutlaatuisen yhdistelmän ketteryyttä ja ajomukavuutta. Kehittyneet teknologiat, kuten Active Driveline sekä Adaptive Dynamics pitävät E-PACE:n aina tiukasti ja kontrolloidusti tien pinnassa kiinni.

IN-CAR TECHNOLOGY

SISÄTILOJEN TEKNOLOGIAT

E-PACE:n uusinta tekniikkaa käyttävä Touch Pro -viihdejärjestelmä sisältää 10 tuuman kosketusnäytön, joka tekee ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa. Lisävarusteinen Smart Settings toiminto tallentaa kuljettajien tiedot omiin käyttöprofiileihin, mukaan lukien musiikin mitä haluat kuunnella ajomatkallasi.

TILAA KAIKELLE

E-PACE tarjoaa luokkansa suurimman tavaratilan. Syvä keskikonsoli irroitettavilla mukinpidikkeillä tarjoaa paljon helposti muunneltavaa säilytystilaa. Iso hansikaslokero on hyvä paikka säilyttää tavaroita, jotka on hyvä olla helposti saatavilla ja ovien syvien säilytyslokeroiden muotoilussa on otettu huomioon isommatkin säilytystarpeet.

E-PACE MEANS BUSINESS

E-PACE ON MYÖS YRITYSAUTOILIJAN VALINTA

E-PACE - Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV - on yritysautoilijalle luonnollinen valinta. Sen hätkähdyttävä muotoilu ja käytännölliset sisätilat yhdistettynä taloudellisiin ja tehokkaisiin Ingenium -moottoreihin tekevät jokaisesta ajokokemuksesta sujuvan ja miellyttävän. Valinta, jolla erotut.

E-PACE MALLIT

Innostava ajokokemus, nykyaikaisella ammattitaidolla viimeistelty kokonaisuus ja monipuolinen käytettävyys ovat vakiona. Minkä E-PACE -mallin sinä valitset?Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi