JAGUAR F-PACE

VERTAANSA VAILLA OLEVAA DYNAAMISUUTTA JA MONIKÄYTTÖISYYTTÄ

JAGUAR F-PACE

Jaguarin ensimmäinen SUV on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä. F-PACEn tilava 650 litrainen tavaratila mahdollistaa suurienkin tavaramäärien helpon ja turvallisen kuljettamisen. Huolimatta SUV-malleille tyypillisestä hieman korkeammasta profiilista Jaguar F-PACE tarjoaa Jaguarin urheiluautomaisen ajettavuuden. Valitsitpa bensiini- tai diesel-moottorin, käytössäsi on aina Jaguarin reagoiva nelivetojärjestelmä sekä ZF:n laadukas 8-portainen automaattivaihteisto. Se on tilava. Se on käytännöllinen. Se on tyylikäs ja mikä parasta - se on Jaguar.

F-PACE AWD

Aina automaatti.
AINA NELIVETO.

Jaguar F-PACEn sisällä sykkii Jaguarin sydän. Valittavanasi on 180 hevosvoimainen diesel tai 250 hevosvoimainen bensiinimoottori. Kaikki mallit ovat aina automaatteja ja nelivetoja. Kahdesta varustelutasosta löydät varmasti sinulle sopivan.

PRICING & SPECIFICATION GUIDE

F-PACE HINNASTO

Jaguar F-PACE tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin määräaikaishuollot veloituksetta.

F-TYPE Inspired design

URHEILUAUTON DNA

Jaguarin kevyttä alumiiniarkkitehtuuria käyttämällä kehitetty F-PACE yhdistää puhtaat linjat, pinnat ja mittasuhteet F-TYPE urheiluauton inspiroimaan muotoiluun ja ajodynamiikkaan. Rohkea etusäleikkö ja voimakas konepelti antavat vihjeitä moottorien potentiaalista. Kyseessä on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä.

SUORITUSKYKY JA TEHOKKUUS

Kumpikin moottori, nelisylinterinen Ingenium-diesel tai 2,0-litrainen bensiini, tarjoavat erinomaisen tasapainon suorituskyvyn, hienostuneisuuden ja taloudellisuuden välillä.

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TILAT

F-PACE omaa luokkansa johtavan tavaratilan 650 litran tilavuudella, jota voit laajentaa helposti 40:20:40 taittuvin takaistuimin.

F-PACE technology

TEKNOLOGIA

F-PACE mallin vakio- ja lisävarusteet tarjoavat kattavan valikoiman viimeisimpiä ja aivan uusia teknologioita, kuten HUD-tuulilasinäyttö ja Activity Key –järjestelmä. Incontrol Multimediajärjestelmä 10” Touch Pro-näytöllä tekee jokaisesta matkasta palkitsevan kokemuksen.

F-PACE for Business

F-PACE yrityskäyttöön

F-PACE tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, tehokuutta ja erottuvaa urheilullista tyyliä. F-PACE:n kevyt alumiininen korirakenne sekä virtaviivaisella muotoilulla saavutettu pieni ilmanvastus pienentävät kulutusta sekä CO2-päästöjä vähentäen omistajuuden kokonaiskustannuksia. Lisättynä suuren tavaratilaan sekä Jaguarin ajettavuuteen – F-PACE on täydellinen auto myös yrityskäyttöön.


F-PACE HERÄTTÄÄ AISTISI

Suorituskyvyn ja dramaattisen muotoilun houkutteleva liitto. Lisää arjen käytännöllisyys ja tuloksena on F-PACE, Jaguarin ensimmäinen urheilullinen SUV.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi