JAGUAR I-PACE –
VUODEN LATAUKSET KAUPAN PÄÄLLE

NYT ERIKOISETU VUODEN AUTO -VOITON KUNNIAKSI

VUODEN LATAUKSET KAUPANPÄÄLLE

Jaguar I-PACE on täyssähköinen urheiluauto, joka tarjoaa tilat jopa viidelle.
Antaudu voiman ja brittiläisen ylellisyyden vietäväksi ja saat nyt vuoden lataukset kaupan päälle.

Tervetuloa koeajamaan tulevaisuus, Jaguarilla se on jo alkanut.


Vuoden lataukset kaupanpäälle -kampanjassa saat 750 euron arvosta latausetua Jaguar Plugsurfing julkiseen latausverkostoon, joka kattaa Suomessa yli 1200 latauspistettä (mm. Fortum ja Virta latauspisteet). Latausetu on voimassa 12kk rekisteröinnistä. Etu on laskettu 15 000 km ajosuoritteen mukaan käyttäen WLTP-mukaista kulutusta. Etu on voimassa uusiin asiakastilauksiin 1.10.-31.12.2019 uusiin yksityishenkilöiden tilauksiin.

JAGUAR I-PACE JATKAA VOITTOKULKUAAN

JAGUAR I-PACE JATKAA VOITTOKULKUAAN – UUSIMPANA KOLMOISVOITTO 2019 VUODEN AUTO MAAILMASSA KATEGORIOISSA

Täyssähköinen Jaguar I-PACE saavutti historiallisen kolmoisvoiton 2019 World Car Awards –ehdokkaiden joukossa. Pääkategorian, 2019 World Car of the Year, lisäksi Jaguar I-PACE otti voitot myös World Car Design of the Year ja World Green Car –kategorioissa. Jaguarin PACE –malliston aikaisempi jäsen F-PACE saavutti vuonna 2017 lähes vastaavan saldon voittaen World Car of the Year ja World Car Design of the Year –palkinnot.

I-PACE ECOTY

Jaguar I-PACE on valittu Vuoden autoksi 2019.

Jaguar I-PACE on ansainnut 55 palkintoa vuosi sitten tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen. Jaguar I-PACE on muunmuassa valittu Saksassa, Norjassa ja Iso-Britanniassa vuoden autoksi, BBC:n TopGear magazinen vuoden sähköautoksi, Kiinan vuoden vihreäksi autoksi ja Autobest-lehden ECOBEST-palkinnon saajaksi.

I-PACE GCOTY

DANKE SCHÖN! SAKSAN VUODEN AUTO 2019

I-PACE on valittu vuoden autoksi Saksassa (German Car of The Year 2019). Jaguarin ensimmäinen täyssähköauto sai eniten ääniä 12 kokeneelta toimittajalta, jotka vertailutesteissä ajoivat 59 autoa. He pitivät ainutlaatuisesta Jaguar I-PACEn tarjoamasta kokonaisuudesta ajodynamiikkaa, suorituskykyä ja tyyliä.

I-PACE EURO NCAP

JAGUAR I-PACE SAI TÄYDET VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP TÖRMÄYSTESTEISSÄ

Jaguarin täyssähköauto I-PACE saavutti testissä täyden viiden tähden tuloksen, mikä tekee siitä yhden turvallisimmista autoista markkinoilla.

SIELU

Jaguarin uusi aikakausi on alkanut.

sähköauto jaguar I-PACe:n YKSITYISKOHDAT

TOIMINTAMATKA

TOIMINTAMATKA

Sähköauto Jaguar I-PACEn toimintamatka yhdellä täydellä latauksella on 470 km (WLTP)

*Luvut perustuvat uuteen WLTP-mittaustapaan. Todellinen toimintamatka ja suorituskyky voivat poiketa esitetyistä arvoista ajotavasta ja ympäristöolosuhteista riippuen.

SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

Sähköauto Jaguar I-PACEn koko vääntömomentti on käytössäsi välittömästi. Nelivetoisen I-PACEn ratissa käytössäsi on aidon urheiluauton suorituskyky. Kiihtyvyys 0-100 km/h vain 4,8 sekuntia.

AKKU

AKKU

Jaguar I-PACEn 90 kWh akku on valmistettu korkean energiatiheyden litiumioni pussikennoista. 
Sen tekniikka ja huippumoderni lämpötilansäätelyjärjestelmä edistävät akun pitkäikäisyyttä ja huipputehon säilymistä.

TEHO

TEHO

Jaguar I-PACE sähköauton suorituskyvyn takaavat kaksi synkronoitua kestomagneettimoottoria. Vastaava teknologia on käytössä Jaguar I-TYPE Formula E -kilpa-autossa. Moottorit tuottavat erittäin vaikuttavan 400 hv huipputehon ja 700 Nm vääntömomentin.

MITAT

MITAT

Ulkomitoiltaan uusi Jaguar I-PACE on järkevän kokoinen, mutta sisätiloiltaan poikkeuksellisen avara. Matkustamossa on loisteliaat tilat viidelle aikuiselle, runsaasti innovatiivisia säilytysratkaisuja sekä tavaratilaa takana yli 1453 litraa ja edessä 27 litraa.

LATAUS

LATAUS

Tunnin pikalatauksella 50 kW DC-pikalaturilla sähköauto Jaguar I PACEn toimintamatka on 270 km*. Tällainen laturi on useimmilla julkisilla latauspaikoilla.

*Todellinen latausaika voi vaihdella ympäristöolosuhteista ja latausjärjestelmästä riippuen.

RANGE AND CHARGING

TOIMINTAMATKA JA LATAUS

Olitpa sitten astumassa ensimmäistä kertaa sähköautojen maailmaan tai hankkimassa jo seuraavaa sähköautoa, katso kuinka täydellisesti nelivetoinen Jaguar I-PACE soveltuu omaan arkeesi.

Mullistava täyssähköinen ajoelämys, vaikuttava ulkonäkö, hämmästyttävä käytännöllisyys ja täydellinen yhteys maailmaan. Jaguar I PACE on maailman älykkäin viisipaikkainen sähköurheiluauto. Kutsumme sinut Jaguar I-PACEn omistajaksi jo tänään.

SÄHKÖISTÄVÄ AJOELÄMYS

SÄHKÖISTÄVÄ AJOELÄMYS

I PACE on kaikkien aikojen Jaguar – todellinen ajajan auto. Sähkömoottorien tuottama välitön 700 Nm vääntömomentti ja täydellisyyttä hipova painojakauma tarjoavat urheiluauton nautinnollisen suorituskyvyn ja käsiteltävyyden. Täysin ilman paikallispäästöjä!

MOVING LINES

VANGITSEVAA VEISTOKSELLISUUTTA

Erittäin aerodynaamisen muotoilun ansiosta Jaguar I-PACEn ilmanvastuskerroin on vain 0,29 Cd. I-PACE halkoo ilmaa kevyesti ja varmistaa maksimaalisen toimintamatkan ja suuntavakauden. Jokainen katselukulma tuo esiin uusia näyttäviä piirteitä, kuten kaartuvan vyötärölinjan, upean konepellin ja vahvasti omaleimaisen takaosan.

TEE SIITÄ OMASI

TEE SIITÄ OMASI

Kattavan Jaguar Gear-lisävarustevalikoiman avulla räätälöit I-PACE:sta juuri sinulle sopivan. Oletko innokas pyöräilijä tai talviurheilun harrastaja? Jaguar I-PACE:n on saatavilla erilaisia kuljetusratkaisuja aina kattoboksista pyörätelineisiin. Tarvittaessa autoon on saatavilla myös irrotettava vetokoukku (perävaunun kokonaismassa 750 kg, aisapaino 45 kg). Kyseessä on jälleenmyyjällä asennettava Jaguar Gear-lisävaruste. Towing system sisältää sähkösarjan ja suojakannen kun koukku on irroitettuna.

Vetokoukun toimitukset alkavat marraskuun lopulla.

INNER PEACE

SISÄISTÄ RAUHAA

Jaguar I PACE yhdistää saumattomasti uusimman teknologian ja ruhtinaalliset tilat. Sisätilojen muotoilu on puhdaslinjaista ja selkeää. Täyssähköauton voimansiirto mahdollistaa ennen kokemattoman matkustusmukavuuden ja sisätilojen avaruuden.

KOMENTOKESKUS

KOMENTOKESKUS

Touch Pro Duo on multimediajärjestelmä, jolla kontrolloit lähes kaikkia I-PACEn toimintoja. 4G Wi-Fi -yhteys on vakiovaruste ja linkki täydelliseen yhdistettävyyteen, mukaan lukien Apple CarPlay® ja Android Auto™. Järjestelmän avulla olet aina yhteydessä digitaaliseen maailmaasi.

JAGUAR I-PACE 

Sähköinen elämäntapa.

INNOVATIIVISUUDEN YKKÖSPAIKALLA

INNOVATIIVISUUDEN YKKÖSPAIKALLA

Jaguar on sitoutunut suunnittelemaan ja valmistamaan sähköautoja, jotka herättävät tunteita sekä muotoilultaan että ohjauspyörän takaa koettuna. Jaguar on ollut mukana Formula E Championship -kilpa-autosarjassa vuodesta 2016 lähtien. Vuonna 2018 otamme jälleen kiinnityksen innovatiivisuuden ykköspaikkaan I-PACE eTROPHY:n aloittaessa maailman ensimmäisenä sarjatuotantosähköautojen kansainvälisenä kilpasarjana.

Jaguar Care

JAGUAR CARE

Omistamisen huolettomuus - Kaikkiin malleihin 3-vuoden (tai 100 000 kilometrin) ilmaiset määräaikaishuollot.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi