TUTUSTU JAGUAR I-PACEEN

TUTUSTU JAGUAR I-PACEEN

EDISTYKSEN TIELLÄ

Virtaviivaistettu ulkoasu on muotoiltu vähentämään ilmanvastusta.

I-Pace 24MY
KÄYTÄ SISÄLTÖÄ NAPSAUTTAMALLA

SULAVALINJAISTA YKSINKERTAISUUTTA

Huoliteltu toteutus ja hienostuneita viimeistelyjä. Läpikotaisin hienostunut tunnelma.

TÄYSSÄHKÖAUTO

Sähköistävää suorituskykyä. Täysin ilman pakokaasupäästöjä.

PELOTONTA VAPAUTTA

Vaella kauemmas ilman pelkoa akun loppumisesta. Kulje pidemmälle varmoin mielin – Pivi Pro1 esittelee kaikki latauspisteet matkan varrella.

SÄHKÖISEN AJON TIEDOT

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

470KM**

WLTP oodatav sõiduulatus reaalses maailmas kuni 470 km.

LATAUSAIKA (ALKAEN)

8,58 tuntia*

Täysi lataus 11 kW:n AC-laturilla.

PÄÄSTÖT

0CO-2

Nauti ajosta täysin ilman pakokaasupäästöjä.

0–100 KM/H

4,8 sekuntia

0–100 km/h 4,8 sekunnissa.

REGENERATIIVINEN JARRUTUS

Regeneratiivinen jarrutusteknologia muuntaa jarrutuksessa syntyvän energian käyttövoimaksi, mikä mahdollistaa pidemmät ajomatkat. Säilytä täysi hallinta sopivalla JaguarDrive-hallintajärjestelmän asetuksella: valitse suorituskyky, mukavuus, tehokkuus tai haastavat sääolosuhteet.

KEHITTYNYT JOUSITUS

Aktiivinen jousitus parantaa auton aerodynamiikkaa automaattisesti laskemalla sen ajokorkeutta suurilla nopeuksilla. Adaptive Dynamics-järjestelmä pitää yllä ylivertaista mukavuuden ja ketteryyden tasapainoa tarkkailemalla ja säätämällä jousituksen toimintaa ajon aikana.

PERUSTUU TEKNIIKKAAN

Vaivaton yhteyden tuntu – valikoima tekniikkaa sinun komennossasi.

INTUITIIVINEN KAKSOISNÄYTTÖ

Nauti vaivattomasta hallinnasta kahden kosketusnäytön Pivi Pro -järjestelmällä. Connected Navigation -järjestelmällä voit siirtyä saumattomasti mediasovellusten, lataustilojen ja ilmastoinnin asetusten välillä kääntämättä katsettasi ajosuunnastasi.1.

LANGATON LATAAMINEN

Pidä yhteensopivat laitteesi toiminnassa keskikonsolin latausalustan langattomalla latauksella.

ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄ

Suunniteltu tehokkuuteen ja mukavuuteen. Älykäs ilmastointitekniikka havaitsee matkustajien lukumäärän, luo erillisiä ilmavyöhykkeitä ja optimoi energiankulutusta jopa 30 %.

LÖYTÖRETKI JATKUU

MALLIT

MALLIT

Näytä koko mallivalikoima ja autojen tekniset tiedot.
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Innovaatioiden ja muotoilun täydellinen tasapaino.

**Näytä WLTP-tiedot.
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttäen.  


*Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.


1Riippuu käytettävissä olevista matkapuhelinverkoista, signaalin vahvuudesta ja asiakkaan tilistä. Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.


Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.  


MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields -laite” ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.