REMOTE-SOVELLUS

REMOTE-SOVELLUS

Remote-etäsovelluksen1, 2 avulla voit hallita Jaguarisi tilaa, turvallisuutta ja kuntoa suoraan älypuhelimestasi. 


Saatavana Remote-tilauspaketin mukana.

HALLITSE AJONEUVOASI MISTÄ KÄSIN TAHANSA

ILMASTOINNIN ETÄKÄYTTÖ

Valmistele Jaguarisi etukäteen asettamalla lämpötila, joka miellyttää sinua ja kaikkia matkustajiasi välittömästi autoon noustessanne.

AJONEUVON TILATIEDOT

Tarkista nykyinen polttoainetaso tai sähköinen toimintamatka sekä ovien ja ikkunoiden asento ja lukkojen tila. Katso pysäköidyn ajoneuvosi sijainti ja löydä se ehdotetun kävelyreitin avulla.

AJONEUVON HUOLTOVAROITUKSET

Näet huoltoon liittyvät ongelmat – esimerkiksi alhaiset nestetasot – ja saat neuvoja ongelmien nopeaan ja tehokkaaseen hoitamiseen.

MATKAHISTORIA

Tallentaa automaattisesti matkahistoriasi, mukaan lukien ajetut reitit ja kilometritilastot. Nämä tiedot voidaan lähettää sähköpostitse Excel-muodossa kuluraportointia varten.

VARTIJATILA

Vartijatila ilmoittaa sinulle valtuuttamattomista autoosi kajoamisista, mikä  tarjoaa mielenrauhaa3, 4 vuorokauden ympäri.

VARASHÄLYTIN

Jos automaattinen varashälytin4 käynnistyy autossasi, siitä lähetetään ilmoitus sovellukseesi.

AJONEUVON LUKITSEMISEN MUISTUTUS

Jos Jaguarisi on jätetty lukitsematta 15 minuutiksi, ilmoitamme siitä sinulle älypuhelimen ilmoituksella ja voit lukita ovesi etäkäyttöisesti nykyisestä sijainnistasi.

ETÄOHJATUT ÄÄNI- JA VALOMERKIT

Voit paikallistaa Jaguarisi väkijoukossa sytyttämällä hätävilkut ja lähivalot sekä soittamalla äänimerkin.

KAUKOLUKITUS JA -AVAUS

Voit lukita ovet tai avata niiden lukituksen, käynnistää hälyttimen, kääntää sivupeilit, sulkea ikkunat ja kytkeä hätävilkut päälle – kaikki vain napsauttamalla painiketta.

ETÄHÄLYTYKSEN NOLLAUS

Jos ajoneuvosi hälytys käynnistyy, voit keskeyttää sen välittömästi älypuhelimeesi saapuvan hälytyksen ansiosta.

HERÄTYSTOIMINTO

Akun virran säästämiseksi tietyt ei-välttämättömät kaukosäätimen ominaisuudet sammuvat, jos et aja Jaguariasi neljään päivään. Voit aktivoidaan ominaisuudet uudestaan haluamaasi aikaan Herätyksen avulla.

INTUITIIVISET TURVALLISUUSOMINAISUUDET

Jos joku siirtää Jaguariasi laittomasti, Secure Tracker ja Secure Tracker Pro pitävät sinut askeleen edellä.
INTUITIIVISET TURVALLISUUSOMINAISUUDET

1Saatavana Apple App Store -sovelluskaupasta ja Google Play -kaupasta useimmille AndroidTM- ja AppleTM iOS -älypuhelimille. Jaguar Remote -etäsovellus edellyttää verkkoyhteyttä, yhteensopivaa älypuhelinta, InControl-tiliä ja Remote-tilausta. Jotta voit jatkaa ominaisuuden käyttämistä sen ensimmäisen tilausjakson päätyttyä, sinun on uusittava tilaus ja maksettava siihen liittyvät uusimismaksut.  


2InControl-ominaisuudet ja valinnaiset lisävarusteet sekä niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Verkkoyhteyttä ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Käyttöehdot löytyvät kokonaisuudessaan tästä.  


3Saatavana vain tietyillä markkina-alueilla.  


4Edellyttää InControl Remote -tiliä, Secure Tracker- tai Secure Tracker Pro -tiliä ja InControl-tiliä. Secure Tracker- ja Secure Tracker Pro -palvelut vaativat aktivoinnin ja ajoneuvon on oltava alueella, jossa on verkkoyhteys. Jotta voit jatkaa ominaisuuden käyttämistä sen ensimmäisen tilausjakson päätyttyä, sinun on uusittava tilaus ja maksettava siihen liittyvät uusimismaksut.