LANGATTOMAT OHJELMISTOPÄIVITYKSET

LANGATTOMAT OHJELMISTOPÄIVITYKSET

AINA LIITETTYNÄ, AINA AJAN TASALLA

Teknisesti kehittynyt Jaguarisi päivitetään etäkäyttöisesti, aivan kuten älypuhelimesi. Ajoneuvon langattoman Software-Over-The-Air-tekniikan ansiosta se on aina ajan tasalla ja valmiina tuleviin ajoihin. Uusin ohjelmisto voidaan ladata automaattisesti maksutta Jaguarin sisäänrakennettua tietoyhteyttä käyttäen. Päivityksiä ei tarvitse suorittaa välittömästi – voit ajastaa päivityksen enintään kaksi viikkoa etukäteen ajankohtaan, joka sopii sinulle parhaiten.

OHJELMISTOPÄIVITYKSEN ASENTAMINEN

VAIHE 1 – PÄIVITYKSEN ALOITTAMINEN

VAIHE 1 – PÄIVITYKSEN ALOITTAMINEN

Kun päivitys on saatavilla, saat siitä kosketusnäyttöösi viestin, jossa on kaksi vaihtoehtoa: "Päivitä nyt" tai "Ajasta päivitys". Hyväksy pyydettäessä käyttöehdot jatkaaksesi päivitystä.
VAIHE 2 – ASENTAMINEN

VAIHE 2 – ASENTAMINEN

Kun olet valmis aloittamaan päivityksen, valitse Päivitä nyt. Jotkin päivitykset edellyttävät ajoneuvon sammuttamista, lukitsemista ja hälytyksen päälle kytkemistä ennen kuin päivitys voidaan aloittaa. Tällaisessa tapauksessa et voi käyttää ajoneuvoa, kun päivitys on käynnissä. Jaguar-ajoneuvosi ilmoittaa sinulle, kun tällainen päivitys vaaditaan.
VAIHE 3 – AJASTAMINEN

VAIHE 3 – AJASTAMINEN

Jos päivitys edellyttää ajoneuvon sammuttamista, voit ajastaa sen ajankohtaan, joka sopii sinulle parhaiten. Päivitykset voidaan ajastaa enintään kaksi viikkoa etukäteen.
VAIHE 4 – PÄIVITYKSEN PÄÄTTÄMINEN

VAIHE 4 – PÄIVITYKSEN PÄÄTTÄMINEN

Kun päivitys on suoritettu loppuun, kosketusnäyttöön tulee viesti päivityksen onnistumisesta. Voit nyt nauttia Jaguarisi uusimmasta ohjelmistosta.

OHJELMISTOPÄIVITYKSEN JULKAISUTIEDOT

Tutustu kunkin ohjelmistoversion sisältöön alla olevan linkin avulla:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.6

AUTOMAATTISET PÄIVITYKSET

Useimmat ohjelmistopäivitykset edellyttävät manuaalista hyväksyntää ennen asentamista. Jaguar-ajoneuvosi päivittää kuitenkin itsensä joskus automaattisesti turvallisuuden parantamiseksi tai järjestelmän ylläpitämiseksi. Sinun ei tarvitse lainkaan huolehtia automaattisista päivityksistä: sinulle ei ilmoiteta niistä kosketusnäytöllä, ja voit ajaa täysin normaalisti.