OTA PRO SERVICES KÄYTTÖÖN

OTA PRO SERVICES KÄYTTÖÖN

OTA PRO SERVICES KÄYTTÖÖN

Parannetut ominaisuudet Touc Pro -järjestelmään
Connect Pro -pakettiin kuuluva Pro Services sisältää useita parannettuja navigointi-, infotainment- ja yhteysominaisuuksia Touch Pro -järjestelmään. Voit ottaa Pro Services -palvelut käyttöön ohjeita noudattamalla.

OTA YHTEYDET KÄYTTÖÖN

Jotta saat kaikki palvelut käyttöösi, sinun tarvitsee vain ottaa käyttöön yhteys Pro Services -järjestelmän sisältäviin autoihin. Estä auton virtaa sammumasta varmistamalla, että moottori on käynnistetty ja auto on käynnissä.

VAIHE 1

VAIHE 1

Sinun on ensin asennettava mikro-SIM-kortti SIM-kortin asennussivun ohjeiden mukaan.
VAIHE 2

VAIHE 2

Mene autosi yhteysasetuksiin auton yleisten asetusten valikosta ja ota mobiilidata käyttöön. Valitse asetuskuvake missä tahansa näytössä > Kaikki asetukset > Ominaisuudet > Yhteys > Mobiilidata käyttöön.
VAIHE 3

VAIHE 3

Kun yhteys on muodostettu, kosketusnäytön yläkulmassa näkyy joko 3G- tai Wi-Fi-kuvake. Huomaa, että internetiin yhdistäminen voi kestää jopa 2 minuuttia verkkosignaalin voimakkuudesta riippuen.

YOUR NAVIGATION ACCOUNT

LUO TILI

LUO TILI

Kun olet luonut profiilin, voit luoda Touch Pro Navigation -tilin valitsemalla Kirjaudu sisään päänavigointinäytössä.  

Järjestelmä saattaa kehottaa sinua tekemään näin myös, kun olet aikeissa käyttää tiettyjä ominaisuuksia, jotka edellyttävät sisään kirjautumista, esimerkiksi arvioidun saapumisajan jakotoimintoa, pilvisynkronointia tai ovelta ovelle -navigointia.

HYVÄKSY KÄYTTÖEHDOT Rekisteröi uusi tili noudattamalla näytön ohjeita. Järjestelmä kehottaa sinua hyväksymään Navigation-järjestelmän käyttöehdot, joihin pääset kirjoittamalla annetun URL-osoitteen selaimeesi.
LATAA JAGUAR ROUTE PLANNER -SOVELLUS

LATAA JAGUAR ROUTE PLANNER -SOVELLUS

InControl Route Planner -älypuhelinsovellus maksimoi Jaguarin Touch Pro Navigation -järjestelmän potentiaalin. InControl Route Planner -älypuhelinsovellus ohjaa sinut ovelta ovelle. Aseta kohteesi älypuhelimen avulla, niin saat ohjeet autollesi, joka jatkaa navigointia. Kun olet pysäköinyt, navigointi siirtyy takaisin älypuhelimeesi, joka antaa mahdolliset julkisia liikennevälineitä ja kävelymatkoja koskevat ohjeet lopulliseen kohteeseesi. Voit kirjautua älypuhelinsovellukseen käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joita käytit Touch Pro Navigation -tilin määrittämiseen autosi navigointijärjestelmässä.
INCONTROL ROUTE PLANNER -SOVELLUS

INCONTROL ROUTE PLANNER -SOVELLUS

InControl Route Planner -sovelluksen avulla voit suunnitella reittisi ja tallentaa kohteesi ja paikkasi. Jos käytössäsi on Pro Services, pääset näihin reitteihin käsiksi myöhemmin autostasi. Voit myös hallita Touch Pro Navigation -tiliäsi tältä verkkosivulta ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joita käytit Jaguarin navigointijärjestelmässä. Lisätietoa siitä, miten saat viimeisimmät karttapäivitykset käyttöösi, saat InControl Route Planner -sovelluksen kartta- ja palveluosiosta.

OTA LIVE APPS KÄYTTÖÖN

Jaguarin Touch Pro -infotainment-järjestelmään on mahdollista ladata useita LIVE Apps -sovelluksia, joiden avulla pääset käsiksi erilaisiin reaaliaikaisiin tietoihin, kuten sää-, lento- ja uutistietoihin.

VAIHE 1

VAIHE 1

Valitse LIVE Apps ja avaa se. Valitse Jaguarin kosketusnäytössä Lisäominaisuudet-valikko.
VAIHE 2

VAIHE 2

Kirjaudu sisään Protect Account -sähköpostiosoitteella ja -salasanalla. Voit myös valita lempinimen ja määrittää PIN-koodin, joiden avulla voit kirjautua sisään ilman, että sinun tarvitsee antaa tunnuksesi joka kerta. Jos et ole kirjautunut sisään, asetuksesi eivät tallennu.
VAIHE 3

VAIHE 3

Jos Päivitä-ruutuun tulee näkyviin vihreä alas-nuoli, tämä tarkoittaa, että päivityksiä on saatavilla. Valitse Päivitä, jos tarpeen.*

JAGUAR INCONTROL -TUKI

MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU

MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Jaguar InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
JAGUAR INCONTROL -TUKI

JAGUAR INCONTROL -TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Jaguar InControlista.
TERMS AND CONDITIONS

TERMS AND CONDITIONS

Access Jaguar InControl terms and conditions and privacy policy documents from your Jaguar website.

*You might need to switch off the engine, wait for a few minutes, and then start the engine again, in order to see the completed updates.
 
InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.