JAGUAR INCONTROL -KÄYTTÖOPAS

KAIKKI MITÄ TARVITSET VOIDAKSESI NAUTTIA JAGUAR INCONTROL -OMINAISUUKSISTA JA SOVELLUKSISTA
JAGUAR INCONTROL -KÄYTTÖOPAS

AUTON YHDISTETYT OMINAISUUDET JA SOVELLUKSET

InControl on Jaguarin matkustamokokemuksen teknologinen sydän, joka tarjoaa tarkkaa ympäristön hallintaa, navigointia, viihdettä ja turvallisuutta sekä erinomaiset yhteydet ympäröivään maailmaan. Ostamistasi InControl-ominaisuuksista riippuen sinun on luotava tili ja aktivoitava valitsemasi InControl-palvelut.

INCONTROL - OMINAISUUKSIEN KÄYTTÖÖN OTTAMINEN

AKTIVOI INCONTROL PROTECT*

AKTIVOI INCONTROL PROTECT*

Jotta voit hyödyntää Protect-palveluita, sinun tulee noudattaa kolmea yksinkertaista ohjetta ja luoda online-tili, rekisteröidä autosi ja aktivoida ostamasi InControl-palvelut.
 
* Joissain malleissa Protect on osa Remote-sovellusta.
SIM-KORTIN ASENNUS

SIM-KORTIN ASENNUS

Jotta voisit käyttää InControl Connectivity -ominaisuuksia, kuten Wi-Fi Hotspotia ja Pro Services -palveluita, sinun on asennettava SIM-kortti, jossa on soveltuva datasopimus.
OTA PRO SERVICES KÄYTTÖÖN

OTA PRO SERVICES KÄYTTÖÖN

Pro Services sisältää lukuisia parannuksia Touch-järjestelmään.
ASENNA INCONTROL APPS

ASENNA INCONTROL APPS

InControl Apps on ladattavissa Apple App Storesta tai Google Playstä useimmille Android- ja Apple iOS -älypuhelimille. Asenna InControl Apps löytääksesi laitteesi kanssa yhteensopivia sovelluksia.

INCONTROL - OMINAISUUKSIEN KÄYTTÄMINEN

SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Secure Tracker käyttää seurantateknologiaa varoittaakseen sinua varkausyrityksistä, ja ilmoittaa ajoneuvosi sijainnin tarvittaville viranomaisille, jotta se voidaan palauttaa sinulle nopeasti.
JAGUAR BLUETOOTH<sup>®</sup> YHTEYS

JAGUAR BLUETOOTH® YHTEYS

Ota selvää, miten voit käyttää Bluetooth®-yhteyttä yhdessä laitteidesi kanssa, ja tutustu ominaisuuksiin, joiden avulla voit pitää yhteyttä ajaessasi.

InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU

MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Jaguar InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
JAGUAR INCONTROL -TUKI

JAGUAR INCONTROL -TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Jaguar InControlista.
INCONTROL-TOIMINTOJEN EHDOT

INCONTROL-TOIMINTOJEN EHDOT

Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun ehdot sekä tietosuojakäytäntö.