PRO SERVICES

PRO SERVICES

PRO SERVICES

Touch Pro sisältää yhdessä Pro Services -palveluiden kanssa erilaisia edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään kohteeseesi helposti:


• Vältä liikenneruuhkat reaaliaikaisten liikennetietojen avulla

• Navigoi ensimmäisestä askeleesta aina lopulliseen kohteeseesi asti ovelta ovelle -opastuksen avulla.

• Löydä kiinnostavia paikkoja nopeasti ja helposti Lonely Planetin ja muiden suosittujen matkaoppaiden online-haulla

• Katso, mihin olet menossa, satelliitti- ja katunäkymäkuvien avulla

• Pidä yhteyshenkilösi ajan tasalla arvioidusta saapumisajastasi arvioidun saapumisajan jakotoiminnolla.

Pro Services tarjoaa kaikkea reaaliaikaiseen liikennetilanteeseen perustuvista tiedoista ovelta ovelle -navigointiin – voit koordinoida kaikkea älypuhelimesi avulla.


REAL-TIME TRAFFIC FLOW
Real-Time Traffic Flow käyttää miljoonia reaaliaikaisia liikennetietoja kertoakseen sinulle mahdollisimman tarkat liikennetiedot suunnitellun reittisi varrelta. Parempien liikennetietojen ansiosta matkasi suunnittelu, reitin muuttaminen ja matkan päättäminen on tehokkaampaa kuin koskaan.OVELTA OVELLE -OPASTUS
Route Planner -sovelluksen avulla voit navigoida ovelta ovelle. Aseta kohteesi älypuhelimen avulla, niin saat ohjeet autollesi, joka jatkaa navigointia. Kun olet pysäköinyt, navigointi siirtyy takaisin älypuhelimeesi, joka antaa viimeiset julkisia liikennevälineitä ja kävelymatkoja koskevat ohjeet lopulliseen kohteeseesi.


PILVISYNKRONOINTI
Kaikki reittisi synkronoituvat automaattisesti auton Touch Pro -navigointijärjestelmän, älypuhelimen InControl Route Planner -sovelluksen ja Route Planner -verkkosivun kanssa.


ONLINE-HAKU
Olit missä tahansa, voit hakea ympäristöstäsi kiinnostavia paikkoja. Järjestelmä hakee tietoa, kuvia ja arvioita. Navigoi suoraan niihin tai jaa ne muiden kanssa suoraan konsolista.


SATELLIITTINÄKYMÄ
Toisinaan saatat haluta tietoa ympäristöstäsi ylhäältä katsottuna. Connect Pro -järjestelmän avulla voit vaihtaa satelliittinäkymään yhdellä napautuksella.


KATUNÄKYMÄKUVA
Voit nähdä näytöstä 360 asteen panoraamakatunäkymän, joka auttaa sinua tunnistamaan kohteesi sitä lähestyessäsi.


ONLINE-OPASTUS
Kun olet matkalla kohteeseesi, järjestelmä seuraa liikennetilannetta reaaliaikaisesti ja ottaa huomioon vuorokaudenajan tyypillisen liikenteen pitääkseen sinut optimaalisella reitillä.


JAA ARVIOITU SAAPUMISAIKASI
Jaa liikkeesi ja arvioitu saapumisaikasi ystävien ja perheen kanssa. Jos olet myöhässä aikataulustasi, Touch Pro voi pitää heidät ajan tasalla automaattisesti lähettämällä puolestasi päivityksiä tekstiviestinä tai sähköpostitse.


PYSÄKÖINTIPALVELU
Kun lähestyt kohdettasi, Connect Pro voi näyttää sinulle, missä on vapaita paikkoja. Napauta haluamaasi pysäköintipaikkaa, niin navigointijärjestelmä päivittyy ja ohjaa sinut siihen.

*InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.