MALLIT

Jaguar F-PACE

MALLIT

Jokaisella mallilla on valikoima ainutlaatuisia, sen ominaispiirteet määritteleviä ominaisuuksia.

OMINAISUUSPAKETTI

Kukin paketti tarjoaa lisäominaisuuksia ja ainutlaatuisia toimintoja.

MALLIT

Erottuva tulkinta ajoneuvon olemuksesta. Rajoitettu ajallisesti tai lukumääräisesti.

SV

Korkeatasoinen muotoilu ja personointi.

VALITSE OMA MALLI

VAKIOVARUSTEET

VAKIOVARUSTEET

F‑PACE SE

VAKIOVARUSTEET

VAKIOVARUSTEET

F-PACE R-DYNAMIC S

VAKIOVARUSTEET

VAKIOVARUSTEET

F‑PACE R-DYNAMIC SE

VAKIOVARUSTEET

VAKIOVARUSTEET

F-PACE R-DYNAMIC HSE

VAKIOVARUSTEET

VAKIOVARUSTEET

F-PACE SVR

VAKIOVARUSTEET

VAKIOVARUSTEET

LÖYTÖRETKI JATKUU

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Jaguar F-PACE SVR:n 5,0-litrainen turboahdettu V8-moottori ja 286 km/h:n huippunopeus tekevät siitä äärimmäisen suorituskykyisen SUV-ajoneuvon.
TUTUSTU TÄHÄN MALLIIN
LATAUSHYBRIDI

LATAUSHYBRIDI

Uuden F-PACE-lataushybridin myötä voit nauttia paremmasta polttoainetehokkuudesta ja täysin pakokaasupäästöttömästä ajosta käyttäessäsi sähköistä ajotilaa.
TUTUSTU TARKEMMIN
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Tutustu hienoimpiin yksityiskohtiin.
NÄYTÄ VARUSTELUT
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Katso, mikä tekee F-PACElla ajamisesta niin poikkeuksellista.
TUTUSTU YLEISKUVAAN

†Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen ja polttoainetaloudellisuuden lukemat voivat vaihdella rengasvalinnoista ja valinnaisista lisävarusteista riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

Näytä WLTP-tiedot.
WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO2-lukemien laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.

1Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.
3Etäsovellus sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Jaguar-etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

4Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
5Katvealueenvalvonta voi auttaa välttämään törmäyksiä. Jos ajoneuvosi havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamaisillasi kaistaa, ohjaustehostimen vääntö kehottaa ohjaamaan ajoneuvon poispäin mahdollisesta törmäyksestä.


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) ja markkina-alueen mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa. ​​


Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella ostomaan, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.


Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.


Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.
Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki. ​
App Store on Apple Inc.:in tavaramerkki. ​
Google Play Store on Google LLC:n tavaramerkki.
Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki.
Trifeld ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.