ULKOASUN MUOTOILU

Side view of XE model
Lihaksikas ryhti ja veistoksellinen konepelti, puskurit, etusäleikkö ja alumiinivanteet korostavat kaikki Jaguar XE:n itsevarmaa muotoilua.
Sulavat ja hienostuneet LED-ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla ja animoiduilla suuntavilkuilla ovat Jaguar XE:n vakiovaruste. Takana sulavalinjaiset LED-valot täydentävät ajoneuvon urheilullisia ominaisuuksia.
Jaguar XE:ssä ruumiillistuu kaikki, mitä pidämme arvossa: elegantti tyyli, virheetön suunnittelu ja aistittavissa oleva intohimo.
XE 24MY
KÄYTÄ SISÄLTÖÄ NAPSAUTTAMALLA

SISÄTILOJEN SUUNNITTELU

Overall Interior of the car

Lentokoneen ohjaamoa muistuttavat sisätilat tarjoavat erinomaisen mukavuustason. Nauti vartaloa syleilevistä istuimista DuoLeather- tai kuvioidulla nahalla tai valitse materiaaliksi ylellinen Windsor-nahka.

Säädettävän matkustamon valaistuksen avulla voit hallita tunnelmaa itse Jaguar XE -ajoneuvosi sisällä: valitsemasi valaistuksen sävymaailma värittää tunnelmasi.

Jaguar SportShift -vaihteenvalitsin, JaguarDrive-hallintajärjestelmä ja kohotettu keskikonsoli korostavat Jaguar XE:n urheilullista olemusta.

OMINAISUUDET

Car driven on lighten round road track

Dynaaminen ohjattavuus ja kehittyneet ajoteknologiat parantavat yhdessä Jaguar XE:n suorituskykyä.

Ajoneuvo on pakattu täyteen intuitiivista ja vasteellista teknologiaa, kuten Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä1 ja Amazon Alexa, joiden myötä käytössäsi on runsaasti ääniohjattavia ominaisuuksia.
Kuljettajan avustinjärjestelmät helpottavat matkantekoa ja parantavat turvallisuutta ja 394 litran mukautettavat tavaratilat kuljettavat tavarasi. Järjestele tärkeät henkilökohtaiset tavarasi pieniin lokeroihin ja sivutaskuihin.

VALITSE OMA MALLI

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19 tuuman alumiinivanteet
 • Musta ulkoasupaketti
 • Gloss Grey Figured Ebony -viilu
 • Perforoidut, Windsor-nahkaiset, 16-liikkeiset, lämmitettävät ja sähkökäyttöiset, kuljettajan muistitoiminnolla varustetut Sport-istuimet
 • MeridianTM -äänentoistojärjestelmä
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19 tuuman alumiinivanteet
 • Perforoidut, DuoLeather-nahkaiset, 12-liikkeiset, lämmitettävät ja sähkökäyttöiset, kuljettajan muistitoiminnolla varustetut Sport-etuistuimet
 • Musta ulkoasupaketti
 • 10 tuuman kosketusnäyttö ja Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä1
 • MeridianTM -äänentoistojärjestelmä
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18 tuuman alumiinivanteet
 • Lämmitettävät, sähkötoimisesti taittuvat, muistitoiminnolla varustetut sivupeilit lähestymisvaloilla ja kuljettajan puoleisella automaattisella himmennyksellä
 • LED-ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla ja automaattisella kaukovaloavustimella
 • Perforoidut, DuoLeather-nahkaiset, 12-liikkeiset, sähkökäyttöiset, kuljettajan muistitoiminnolla varustetut Sport-etuistuimet
 • Langattomat Apple CarPlay®2 ja Android Auto™TM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • 20 tuuman alumiinivanteet
 • Sähköinen tavaratilan luukku
 • Perforoidut, DuoLeather-nahkaiset, 12-liikkeiset, lämmitettävät ja sähkökäyttöiset, kuljettajan muistitoiminnolla varustetut Sport-istuimet
 • Laajennettu musta ulkoasupaketti mustilla sivukynnyksillä ja peilikoteloilla
 • Kirkkaat metallipolkimet

LÖYTÖRETKI JATKUU

JAGUAR XE -MALLIT

JAGUAR XE -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
GALLERIA

GALLERIA

Näytä Jaguar XE -kuvat.

**Näytä WLTP-tiedot.
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2 ja polttoaineenkulutuksen lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
2Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan ja markkinakohtaisesti tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields -laite” ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.
Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.
Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.