SIIRTYMINEN SÄHKÖISEEN AJOON JAGUARILLA

Koe Jaguarin sähköistävän suorituskyvyn maailma.

Sykähdyttävä ajettava, vaivaton omistettava. Sähköautoon siirtyminen on monesta syystä järkevää – Jaguarin ohjauspyörän takaa katsottuna. Jaguarin luonteenomainen suorituskyky säilyy koskemattomana. Sen taustalla vaikuttava teknologia muuttuu päivä päivältä älykkäämmäksi ja ilmaston kannalta kestävämmäksi.

SUORITUSKYKYÄ KILPARADALTA YLEISILLE TEILLE

SUORITUSKYKYÄ KILPARADALTA YLEISILLE TEILLE

Sähköisistä kilpa-ajosarjoista perityvien oppien ansiosta ensimmäinen täyssähköinen, suorituskykyinen SUV-automme, Jaguar I-PACE, kiihtyy 0–100 km/h 4,8 sekunnissa. Kaikki tapahtuu miltei äänettömästi ja täysin ilman pakokaasupäästöjä.
KOHTI KESTÄVÄMPÄÄ, FIKSUMPAA TULEVAISUUTTA

KOHTI KESTÄVÄMPÄÄ, FIKSUMPAA TULEVAISUUTTA

Olemme rikkoneet mahdollisuuksien rajoja jo vuodesta 1935 alkaen. Sähköistäminen ei muuta asiaa. Se tarjoaa pikemminkin uusia mahdollisuuksia visiomme toteuttamiseen kestävämmästä, älykkäämmästä ajokokemuksesta, joka sulkee sisäänsä muotoilun ja dynamiikan, josta meidät tunnetaan.

SÄHKÖAUTOON SIIRTYMISEN TÄRKEIMMÄT EDUT

ALHAISEMMAT KOKONAISKUSTANNUKSET

ALHAISEMMAT KOKONAISKUSTANNUKSET

Sähkö on edullisempaa kuin bensiini tai diesel. Sähköauto tuo mukanaan myös huomattavia veroetuja. Useissa kaupungeissa käytössä olevat ruuhkiin, päästöihin ja pysäköintiin liittyvät edut lisäävät houkuttavuutta.
HELPPO JA VAIVATON

HELPPO JA VAIVATON

Suurin osa ajoneuvojen lataamisista tapahtuu kotona. Voit siten suunnitella ajankäyttösi tehokkaasti sinulle tärkeiden asioiden mukaan. Liitä auto laturiin iltaisin, ja aamuisin se on valmiina ajoon.
TÄYSIN ILMAN PAKOKAASUPÄÄSTÖJÄ

TÄYSIN ILMAN PAKOKAASUPÄÄSTÖJÄ

Täysin sähkökäyttöiset ajoneuvot saavuttavat maksimaalisen tehon täysin ilman pakokaasupäästöjä. Uudistuvan energian tarjonnan lisääntyessä sähköautolla ajamisesta tulee vuosi vuodelta puhtaampaa.
EROTTUVAA AJOA

EROTTUVAA AJOA

Sähköinen teknologia ei ole pelkästään uskomattoman hiljaista: se tarjoaa myös välittömän kiihdytyksen ilman viiveettä ja vaihteiston aiheuttamia nykäyksiä. Tämä tarkoittaa äärimmäisen sulavaa ja vasteellista ajokokemusta kaikilla nopeuksilla.

KOLME SÄHKÖAUTOTYYPPIÄ

TÄYSSÄHKÖAUTO (BEV)

TÄYSSÄHKÖAUTO (BEV)

Yksiomaan sähkömoottoreilla ja akulla toimivat täysin sähköiset voimalaitteemme tarjoavat urheiluauton tehokkuuden miltei äänettömästi ja ilman pakokaasupäästöjä.
LATAUSHYBRIDI (PHEV)

LATAUSHYBRIDI (PHEV)

Poltto- ja sähkömoottorin yhdistävät Jaguarin lataushybridit tarjoavat pakokaasupäästöttömät työmatkat ja bensiinimoottorin suorituskyvyn pidemmillä matkoilla.
KEVYTHYBRIDI (MHEV)

KEVYTHYBRIDI (MHEV)

Hienostunut kevythybriditekniikka tarjoaa alhaisemmat CO2-päästöt ja parantaa polttoainetaloudellisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkien ruuhkaliikenteeseen.

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Vastaa pikaisesti ajotottumuksiasi koskeviin 5 kysymykseen ja selvitä, sopiiko seuraavaksi ajoneuvoksesi parhaiten diesel-, bensiini- vai sähköauto.

JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

Koe Jaguarin sähköistävän suorituskyvyn maailma – tutustu sähkö- ja hybridiautovalikoimaamme.
JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

KUINKA KAUAS SILLÄ PÄÄSEE?

KUINKA KAUAS SILLÄ PÄÄSEE?

Perehdy toimintamatkan maksimoimiseen ja ota kaikki hyöty irti jokaisella latauksella.
ALHAISEMMAT KOKONAISKUSTANNUKSET

ALHAISEMMAT KOKONAISKUSTANNUKSET

Sähköauton omistaminen voi säästää sinulle rahaa joka päivä – vero- ja ostoeduista aina edullisempiin käyttökustannuksiin.
LATAUS KOTONA

LATAUS KOTONA

Sähköauton tai lataushybridin lataaminen kotona on helpoin tapa aloittaa päivä akut ladattuina.
LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

Jatkuvasti kasvavan julkisen latausverkoston ansiosta lataus tien päällä on yksinkertaisempaa kuin koskaan ennen.

Jaguar Land Rover Limited etsii jatkuvasti tapoja parantaa ajoneuvojensa ohjearvoja, suunnittelua, tuotantoa, osia ja lisävarusteita. Teemme jatkuvasti muutoksia ja varaamme oikeuden niihin ilman erillistä ilmoitusta.


*Viralliset polttoaineenkulutuslukemat: N/A (ei sovellettavissa). Lukemat: I-PACE kWh / 100 km: Yhdistetty 22,0–25,2. CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 470 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


Katso I-PACEn WLTP-lukemat


CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.