SÄHKÖAUTOT YRITYSAUTOINA

Liitä yrityksesi mukaan kestävään kehitykseen ja lataa huomattavia kustannussäästöjä.

Liittämällä Jaguar-autokalustosi sähköverkkoon voit muuttaa myös yrityksesi toimintatapoja. Ajo täysin ilman pakokaasupäästöjä, alentuneet käyttökustannukset ja huomattavat taloudelliset kannustimet ovat vain esimerkkejä syistä liittyä sähköiseen vallankumoukseen.

ALENNA YRITYKSESI MAKSAMIA AUTOVEROJA

Useimmissa maissa sähköautojen verotus on alhaisempi kuin bensiini- tai dieselautoilla. Yrityksesi voisi myös hyötyä ajoneuvon arvonalennuksesta, mikä voidaan vähentää vuotuisesta voitosta.
ALENNA YRITYKSESI MAKSAMIA AUTOVEROJA
TÄYSIN ILMAN PAKOKAASUPÄÄSTÖJÄ

TÄYSIN ILMAN PAKOKAASUPÄÄSTÖJÄ

Jaguar-täyssähköautot – ja lataushybridit sähköajotilassa (EV) ajettaessa – saavuttavat täyden tehonsa ilman pakokaasupäästöjä. Tämä voi auttaa vähentämään yrityksesi kokonaisvaikutusta ympäristöön ja välittää viestiä sitoutumisestasi kestävään liiketoimintaan.
ALHAISEMMAT VALMISTEVEROT JA REKISTERÖINTIKUSTANNUKSET

ALHAISEMMAT VALMISTEVEROT JA REKISTERÖINTIKUSTANNUKSET

Sähköautoista kerätään yleensä alhaisempi valmistevero tai niiden veroaste voi olla jopa nolla. Maissa, joissa auton lisäksi rekisterikilvet on ostettava, tai niitä myönnetään arvonnan perusteella, sähköajoneuvot voivat hyötyä alennetuista kustannuksista ja ne voivat jopa välttyä kokonaan arpomismenettelyltä.
ALHAISEMMAT HUOLTOKUSTANNUKSET

ALHAISEMMAT HUOLTOKUSTANNUKSET

Täysin sähköisissä voimalaitteissa on vähemmän liikkuvia osia kuin bensiini- tai dieselmoottoreissa, ja lisäksi regeneratiiviset jarrutusominaisuudet säästävät jarruja ja renkaita, mikä alentaa huoltokustannuksia.
LATAUSLAITTEISTOT TUETUIN HINNOIN

LATAUSLAITTEISTOT TUETUIN HINNOIN

Monissa maissa valtio tarjoaa ohjelmia, joiden puitteissa on mahdollista saada alennettua työpaikkojen latauslaitteistojen ja kunnallisten latauspisteiden kustannuksia.
MUKAVUUS JA KÄYTETTÄVYYS

MUKAVUUS JA KÄYTETTÄVYYS

Joissakin kaupungeissa ja niiden ympäristöissä sähköautoilla saa ajaa monimatkustajakaistoja, myös yksin ajettaessa, sekä linja-autokaistoja. Sähköautot on myös yleensä vapautettu ruuhkamaksuista, pysäköintirajoituksista ja päästörajoitetuista alueista.
SÄÄSTÖT POLTTOAINEKUSTANNUKSISSA

SÄÄSTÖT POLTTOAINEKUSTANNUKSISSA

Sähkön kilometrikohtaiset kustannukset ovat yleensä edullisemmat kuin bensiinin tai dieselin, joten lataushybridit ovat edullisempia päivittäisessä käytössä. Ajajat voivat säästää lisäksi käyttämällä kotilatausasemaa edullisemmalla yösähköllä.

SIIRRY SÄHKÖISEEN

Keskustele asiantuntevan tiimimme kanssa seuraavista askeleista yrityksesi sähköistämiseksi Jaguar-sähköautojen avulla.

JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

Koe Jaguarin sähköistävän suorituskyvyn maailma – tutustu sähkö- ja hybridiautovalikoimaamme.
JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

Jaguar Land Rover Limited etsii jatkuvasti tapoja parantaa ajoneuvojensa ohjearvoja, suunnittelua, tuotantoa, osia ja lisävarusteita. Teemme jatkuvasti muutoksia ja varaamme oikeuden niihin ilman erillistä ilmoitusta.