KEVYTHYBRIDIAUTOT (MHEV) PÄHKINÄNKUORESSA

Jaguarin suorituskykyä ja parannettua polttoainetaloudellisuutta.

Jaguar-kevythybriditeknologia ottaa älykkäästi talteen normaalisti nopeutta hidastettaessa hukkaan menevän energian ja tehostaa sillä moottorin toimintaa ja parantaa sen suorituskykyä.

KUINKA KEVYTHYBRIDIAUTOT TOIMIVAT?

KUINKA KEVYTHYBRIDIAUTOT TOIMIVAT?

Kevythybridiautomme yhdistävät älykkäästi Jaguarin suorituskykyiset Ingenium-bensiini- tai -dieselmoottorit tehokkaisiin lattian alle sijoitettuihin akkuihin, jolloin moottori voidaan sammuttaa auton rullatessa vapaalla, jarrutettaessa tai paikoillaan seisoessa. Hidastettaessa normaalisti hukkaan menevä energia kerätään talteen, tallennetaan sisäisesti ja käytetään tehon tuottamiseen.
MITÄ ETUJA KEVYTHYBRIDIAUTO TARJOAA?

MITÄ ETUJA KEVYTHYBRIDIAUTO TARJOAA?

Hienostunut kevythybriditekniikka tarjoaa alhaisemmat CO₂-päästöt ja parantaa polttoainetaloudellisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkien toistuvia pysähdyksiä aiheuttavaan ruuhkaliikenteeseen. Tekniikka parantaa myös suorituskykyä: moottorin lisätty teho takaa sulavan ja kunnioitusta herättävän kiihdytyksen starttiviivalta alkaen.

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Vastaa pikaisesti ajotottumuksiasi koskeviin 5 kysymykseen ja selvitä, sopiiko seuraavaksi ajoneuvoksesi parhaiten diesel-, bensiini- vai sähköauto.

JAGUAR-KEVYTHYBRIDIAUTOT

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Kevythybriditekniikka ja ylellinen suorituskyky kohtaavat. Jaguar F-PACE on kiehtova yhdistelmä arkista käytännöllisyyttä, dynaamista ajettavuutta ja vaikuttavaa muotoilua.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Runsaasti rohkeita muotoilun yksityiskohtia ja pinnan alla tehokasta hybriditekniikkaa – ensimmäinen pienikokoinen SUV-ajoneuvomme on täydellinen sekoitus urheiluauton ketteryyttä ja arkista tehokkuutta.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Kevythybriditekniikka nostaa kaikkein kehittyneimmän ja tehokkaimman urheilullisen sedanimme uudelle hienostuneisuuden ja suorituskyvyn rohkealle tasolle.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Ylellinen business-sedan erottuvalla muotoilulla ja dynaamisella ajettavuudella. Saatavana nyt kevythybriditeknologialla varustettuna ja tehokkaampana jokaista matkaa varten.

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

TÄYSSÄHKÖAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

TÄYSSÄHKÖAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

Jaguarin täysin sähköinen tekniikka tarjoaa urheiluauton tehokkuuden ilman pakokaasupäästöjä.
LATAUSHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

LATAUSHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

Nauti joustavuudesta ajaessasi sähköllä työmatkaliikenteessä ja bensiinimoottorilla pidemmillä ajomatkoilla.

Jaguar Land Rover Limited etsii jatkuvasti tapoja parantaa ajoneuvojensa ohjearvoja, suunnittelua, tuotantoa, osia ja lisävarusteita. Teemme jatkuvasti muutoksia ja varaamme oikeuden niihin ilman erillistä ilmoitusta.


*Viralliset polttoaineenkulutuslukemat: N/A (ei sovellettavissa). Lukemat: I-PACE kWh / 100 km: Yhdistetty 22,0–25,2. CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 470 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


Katso I-PACEn WLTP-lukemat


^ CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.