SÄHKÖAUTOJEN LATAAMINEN KOTONA

Aloita jokainen päiväsi täysin latautuneena.

Jaguarin lataaminen ei käy missään mutkattomammin kuin kotona. Liitä ajoneuvosi verkkoon illalla – aivan kuten laitat matkapuhelimesi lataukseen – ja aamulla voit lähteä liikenteeseen akut ladattuna.

KOTILATAUSASEMAT – TÄYDELLINEN TAPA LATAAMISEEN

Suosittelemme ammattimaisesti asennettua kotilatausasemaa – jota kutsutaan myös seinälaturiksi tai kotilatauspisteeksi – joka tarjoaa nopeimman latauksen.


Asennus edellyttää yleensä yksityistä pysäköintipaikkaa, kuten ajoluiskaa tai autotallia, latausaseman liittämiseksi kotisi sähköverkkoon. Tarkasta pysäköintipaikkasi sopivuus yhdessä kotilatausaseman valitun toimittajan kanssa.

HERÄTYS, JA VALMIINA MATKAAN

HERÄTYS, JA VALMIINA MATKAAN

Kotilatausasema lataa täyssähköauton yön aikana ja tarjoaa jopa 35 km1 toimintamatkan 60 minuutin latauksella, kun käytössä on 7 kW:n virransyöttö.
SÄÄSTÄ RAHAA JOKA KUUKAUSI

SÄÄSTÄ RAHAA JOKA KUUKAUSI

Lataaminen kotona ei ole pelkästään kätevää: sähköllä ajaminen on edullisempaa kilometriä kohti bensiiniin tai dieseliin verrattuna. Voit alentaa kustannuksia entisestään yösähkötariffia käyttämällä.
TAATTUA LAATUA

TAATTUA LAATUA

Sertifioitujen toimittajien asentamat kotilatausasemat on suunniteltu käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa.

TÄYSSÄHKÖ- JA LATAUSHYBRIDIAUTOJEN LATAAMINEN KOTONA

TÄYSSÄHKÖAUTOJEN LATAAMINEN<sup>1</sup>*

TÄYSSÄHKÖAUTOJEN LATAAMINEN1*

Perustuu Jaguar I-PACEn lataamisen 470 km:n toimintamatkaa varten 7 kW:n kotilatausasemalla.

  • 7kW:n AC-kotilatausasemat lataavat akun yön aikana. Latauksen kesto on noin 12 h 45 min. Tämä tarkoittaa 35 km:n toimintamatkaa 60 minuutissa
LATAUSHYBRIDIAUTOJEN LATAAMINEN<sup>1</sup>*

LATAUSHYBRIDIAUTOJEN LATAAMINEN1*

Perustuu Jaguar E-PACEn lataamiseen 55 km:n toimintamatkaa varten 7 kW:n kotilatausasemalla.

  • 7kW:n AC-kotilatausasemalla 0–80 %:n lataus kestää vain 1 h 24 min

KOTILATAUSASEMAN ASENTAMISESTA SOPIMINEN

1. VALITSE TOIMITTAJA

1. VALITSE TOIMITTAJA

Aloita kotilatausaseman asennusprosessi valitsemalla kotilatausaseman toimittaja. Jaguar-jälleenmyyjäsi auttaa sinut alkuun.
2. SOPIVUUDEN VARMISTAMINEN

2. SOPIVUUDEN VARMISTAMINEN

Valitsemasi latausaseman toimittaja selvittää kanssasi puhelimitse tai verkon välityksellä kotisi sopivuuden kotilatausaseman asentamiseen.
3. SOVI ASENNUSPÄIVÄ

3. SOVI ASENNUSPÄIVÄ

Sovi asennuspäivämäärä valitsemasi toimittajan kanssa. Jos sinulla on oikeus valtion tukeen asennuskustannuksien kattamisessa, palveluntarjoaja hoitaa tämän puolestasi.
4. ASENTAMINEN JA OPASTUS

4. ASENTAMINEN JA OPASTUS

Sovittuna asennuspäivänä valitsemasi palveluntarjoaja asentaa kotilatausaseman ja opastaa sinua latauksen perusasioissa.

TAVALLISET SÄHKÖPISTORASIAT TARJOAVAT MIELENRAUHAA

Jos olet poissa kotoa pidempiä aikoja, eikä kotilatausasema ole käytettävissä, voit ladata ajoneuvoasi tavallisesta kodin sähköpistorasiasta huomattavasti hitaammalla nopeudella. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti vain liittämällä Jaguarisi valinnainen tavallisen sähköpistorasian latauskaapeli (Mode 2) pistorasiaan.

JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

Koe Jaguarin sähköistävän suorituskyvyn maailma – tutustu sähkö- ja hybridiautovalikoimaamme.
JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

KUINKA LATAAMINEN TAPAHTUU

KUINKA LATAAMINEN TAPAHTUU

Perehdy täyssähköisen tai lataushybridiautosi lataamisen perusasioihin – niin kotona kuin tien päälläkin.
LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

Jatkuvasti kasvavan julkisen latausverkoston ansiosta lataus tien päällä on yksinkertaisempaa kuin koskaan ennen.

1Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun lataamisen tila ja aika, akun lämpötila ja sen todellinen käyttö.


*Viralliset polttoaineenkulutuslukemat: N/A (ei sovellettavissa). Lukemat: I-PACE kWh / 100 km: Yhdistetty 22,0–25,2. CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 470 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


Näytä I-PACEn WLTP-tiedot


**E-PACE-lataushybridien viralliset polttoaineenkulutuslukemat l/100 km: Yhdistetty 2,0. CO2-päästöt 44 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 55 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


Näytä E-PACEn WLTP-tiedot