JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

Löydä täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja tehokkuutta.

Valikoimamme täyssähkö- ja hybridiautoja jatkaa Jaguarin legendaarisen suorituskyvyn, älykkään teknologian ja upeasti edistyksellisen muotoilun rohkeaa linjaa.

TÄYSSÄHKÖAUTOT (BEV)

JAGUAR I-PACE

Ensimmäisessä täysin sähköisessä SUV-ajoneuvossamme, Jaguar I-PACEssa, yhdistyvät huippuluokan muotoilu ja urheiluauton suorituskyky: se kiihdyttää 0–100 km/h 4,8 sekunnissa. Kaikki tapahtuu miltei äänettömästi ja täysin ilman pakokaasupäästöjä.
JAGUAR I-PACE

LATAUSHYBRIDIAUTOT (PHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Ylellinen, suorituskykyinen SUV-ajoneuvomme tarjoaa kiehtovan yhdistelmän lataushybridin tehokkuutta, arkista käytännöllisyyttä, vaikuttavaa muotoilua ja urheilullista ajettavuutta.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Siinä on kaikki lataushybridin edut ja pienen SUV-ajoneuvon tarjoama nautinto. Jaguar E-PACE on ainutlaatuinen yhdistelmä tyyliä, ketteryyttä ja dynaamista ajoa.

KEVYTHYBRIDIT (MHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Kevythybriditekniikka ja ylellinen suorituskyky kohtaavat. Jaguar F-PACE on kiehtova yhdistelmä arkista käytännöllisyyttä, dynaamista ajettavuutta ja vaikuttavaa muotoilua.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Runsaasti rohkeita muotoilun yksityiskohtia ja pinnan alla tehokasta hybriditekniikkaa – ensimmäinen pienikokoinen SUV-ajoneuvomme on täydellinen sekoitus urheiluauton ketteryyttä ja arkista tehokkuutta.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Kevythybriditekniikka nostaa kaikkein kehittyneimmän ja tehokkaimman urheilullisen sedanimme uudelle hienostuneisuuden ja suorituskyvyn tasolle.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Ylellinen business-sedan erottuvalla muotoilulla ja dynaamisella ajettavuudella. Saatavana nyt kevythybriditeknologialla varustettuna ja tehokkaampana jokaista matkaa varten.

Jaguar Land Rover Limited etsii jatkuvasti tapoja parantaa ajoneuvojensa ohjearvoja, suunnittelua, tuotantoa, osia ja lisävarusteita. Teemme jatkuvasti muutoksia ja varaamme oikeuden niihin ilman erillistä ilmoitusta.