LATAUSHYBRIDIAUTOT (PHEV) PÄHKINÄNKUORESSA

Sähköinen tehokkuus ja bensiinin suorituskyky.

Jaguarin lataushybridit vaihtavat saumattomasti sähköisestä voimalaitteesta bensiinimoottoriin ja hyödyntävät siten molempien järjestelmien parhaat puolet.

KUINKA LATAUSHYBRIDIT TOIMIVAT?

KUINKA LATAUSHYBRIDIT TOIMIVAT?

Lataushybridien bensiini- ja sähkömoottorin yhdistelmä antaa parhaan suorituskyvyn ja tehokkuuden. Voit ajaa joko sähköajoneuvotilassa (EV) tai yhdistää sähkö- ja bensiinimoottorin käytön hybriditilassa aivan mielesi mukaisesti. Sähköajoneuvotilassa (EV) akkua ladataan moottoria ja regeneratiivista jarrutusta käyttämällä.
MIKÄ TEKEE NIISTÄ NIIN VAIVATTOMIA?

MIKÄ TEKEE NIISTÄ NIIN VAIVATTOMIA?

Jaguar-lataushybridin akku kykenee tarjoamaan jopa 55 km:n (Jaguar E-PACE)* ja jopa 53 km:n (Jaguar F-PACE)* toimintamatkan yhdellä latauksella. Tämä tekee lataushybridistä täydellisen ratkaisun päivittäiseen työajoon täysin ilman pakokaasupäästöjä, kun sähköajoneuvotila on käytössä. Se voidaan ladata yön aikana kotilatausasemassa tai tavallisesta sähköpistorasiasta sekä jatkuvasti kasvavan julkisen latausverkoston latauspisteistä.
MILTÄ SEN AJAMINEN TUNTUU?

MILTÄ SEN AJAMINEN TUNTUU?

Lataushybridi on miltei äänetön sähköajoneuvotilassa (EV), ja siirtyminen takaisin polttomoottorille tapahtuu saumattomasti ja hienostuneesti. Kun käytössä on hybriditila – sähkö- ja polttomoottorin käyttötilat yhdistettyinä – suorituskyky on tarkkaa ja tinkimätöntä ja lisäteho tekee kiihdytyksestä sulavan ja kunnioitusta herättävän.

KUINKA LATAUSHYBRIDI (PHEV) LADATAAN?

Lataushybridit voidaan ladata ammattimaisesti asennetussa kotilatausasemassa, tavallisesta sähköpistokkeesta sekä yhdessä monista julkisista latauspisteistä, joita sijaitsee esimerkiksi kuntosalien, ostoskeskusten ja valtateiden huoltoasemien yhteydessä.

LATAUSNOPEUDET KOTONA LADATTAESSA<sup>1</sup>

LATAUSNOPEUDET KOTONA LADATTAESSA1

7 kW:n AC-kotilatausasemat: Jaguar E‑PACE PHEV: lataus 0–80 % alkaen 1 h 24 min / Jaguar F‑PACE PHEV: lataus 0–80 % alkaen 1 h 40 min

3-napaiset tavalliset sähköpistorasiat: Jaguar E‑PACE PHEV: lataus 0–80 % alkaen 5 h / Jaguar F‑PACE PHEV: lataus 0–80 % 5 h 30 min

Esitetty malli: Jaguar F-PACE HSE
LATAUSNOPEUDET JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ<sup>1</sup>

LATAUSNOPEUDET JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ1

7 kW:n julkiset AC-latauspisteet: Jaguar E‑PACE PHEV: lataus 0–80 % alkaen 1 h 24 min / Jaguar F‑PACE PHEV: lataus 0–80 % alkaen 1 h 40 min

50 kW:n DC-latauspisteet: Jaguar E‑PACE PHEV: lataus 0–80 % alkaen 30 min / Jaguar F‑PACE PHEV: lataus 0–80 % alkaen 30 min

Esitetty malli: Jaguar E-PACE R-Dynamic HSE
MITKÄ TEKIJÄT VAIKUTTAVAT KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAAN TOIMINTAMATKAAN?

MITKÄ TEKIJÄT VAIKUTTAVAT KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAAN TOIMINTAMATKAAN?

Sähköajoneuvotilassa (EV) akku on auton ainoa energianlähde sen kaikkiin toimintoihin. Niinpä ajotyylisi, matkustamossa käytetyt laitteet ja jopa sääolosuhteet vaikuttavat kokonaistoimintamatkaan. Parhaan polttoainetaloudellisuuden saavuttamiseksi hybriditilassa Jaguarin Ennustava energianhallinta vaihtaa älykkäästi sähkö- ja polttomoottorin välillä tietyn reitin korkeuskäyrien ja nopeuden mukaisesti.
VOIKO LATAUSHYBRIDILLÄ SÄÄSTÄÄ RAHAA?

VOIKO LATAUSHYBRIDILLÄ SÄÄSTÄÄ RAHAA?

Alhaisemmat käyttökustannukset ja huomattavat verokannustimet ovat tekijöitä, joiden avulla siirtyminen lataushybridiin voi säästää sinulle rahaa joka vuosi bensiini- tai dieselautoon verrattuna.
KUINKA PITKÄ TAKUU AKULLA ON?

KUINKA PITKÄ TAKUU AKULLA ON?

Jaguar-lataushybridien akuilla on kattava, jopa 6 vuoden tai 100 000 kilometrin (60 000 mailin) takuu ensiksi täyttyvän mukaisesti.

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Vastaa pikaisesti ajotottumuksiasi koskeviin 5 kysymykseen ja selvitä, sopiiko seuraavaksi ajoneuvoksesi parhaiten diesel-, bensiini- vai sähköauto.

JAGUAR-LATAUSHYBRIDIT

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Ylellinen, suorituskykyinen SUV-ajoneuvomme tarjoaa kiehtovan yhdistelmän lataushybridin tehokkuutta, arkista käytännöllisyyttä, vaikuttavaa muotoilua ja urheilullista ajettavuutta.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Siinä on kaikki lataushybridin edut ja pienen SUV-ajoneuvon tarjoama nautinto. Jaguar E-PACE on ainutlaatuinen yhdistelmä tyyliä, ketteryyttä ja dynaamista ajoa.

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

TÄYSSÄHKÖAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

TÄYSSÄHKÖAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

Jaguarin täysin sähköinen tekniikka tarjoaa urheiluauton tehokkuuden ilman pakokaasupäästöjä.
KEVYTHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

KEVYTHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

Kevythybridiauto ottaa talteen normaalisti nopeutta hidastettaessa hukkaan menevän energian ja käyttää sitä bensiini- tai dieselmoottorin avustamiseen.

Jaguar Land Rover Limited etsii jatkuvasti tapoja parantaa ajoneuvojensa ohjearvoja, suunnittelua, tuotantoa, osia ja lisävarusteita. Teemme jatkuvasti muutoksia ja varaamme oikeuden niihin ilman erillistä ilmoitusta.

*F-PACE PHEV -mallien viralliset polttoaineenkulutuslukemat l/100 km: Yhdistetty 2,4. NEDC2 CO₂ -päästöt 54 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 59 km. >E-PACE PHEV -mallien viralliset polttoaineenkulutuslukemat l/100 km: Yhdistetty 2,0. NEDC2 CO₂ -päästöt 45 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 68 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO₂-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. Sähköinen toimintamatka on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä. Saavutettu toimintamatka riippuu ajoneuvon ja akun kunnosta.

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO₂-päästöjen ja polttoainetaloudellisuuden lukemat voivat vaihdella rengasvalinnoista ja valinnaisista lisävarusteista riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.


Näytä F-PACEn WLTP-tiedot
Näytä E-PACEn WLTP-tiedot


WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO₂-lukujen laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.

††Näytä I-PACEn WLTP-tiedot
WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO₂-lukujen laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.


1Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun lataamisen tila ja aika, akun lämpötila ja sen todellinen käyttö.

2 Polttoaineenkulutus: - CO₂-päästöt: 0 (g/km). Sähköinen toimintamatka: jopa 470 km. Sähköinen toimintamatka on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä. Saavutettu toimintamatka riippuu ajoneuvon ja akun kunnosta, varsinaisesta reitistä, ympäristötekijöistä ja ajotyylistä. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO₂-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.

3 CO₂-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.