TÄYSSÄHKÖAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

Sähköistävää suorituskykyä. Täysin ilman pakokaasupäästöjä.

Hienostunut täysin sähköinen Jaguar I-PACE tarjoaa sykähdyttävän yhdistelmän miltei äänettömän urheiluauton suorituskykyä ilman pakokaasupäästöjä.

KUINKA SÄHKÖAUTOT TOIMIVAT?

KUINKA SÄHKÖAUTOT TOIMIVAT?

Jaguarin täysin sähköinen suorituskyky on peräisi kahdesta sähkömoottorista, jotka saavat virtansa akusta. Ulkoisesta virtalähteestä ja regeneratiivisesta jarrutuksesta voimansa saava auto ei tarvitse lainkaan bensiiniä tai dieseliä, ja sillä ajaminen ei tuota lainkaan pakokaasupäästöjä.
MIKÄ TEKEE NIISTÄ NIIN VAIVATTOMIA?

MIKÄ TEKEE NIISTÄ NIIN VAIVATTOMIA?

90 kWh:n akulla varustettu Jaguar I-PACE saavuttaa jopa 470 km:n toimintamatkan*†† yhdellä latauksella. Se voidaan ladata yön aikana kotilatausasemassa tai tavallisesta sähköpistorasiasta sekä jatkuvasti kasvavan julkisen latausverkoston latauspisteistä.
MILTÄ SEN AJAMINEN TUNTUU?

MILTÄ SEN AJAMINEN TUNTUU?

Täysin sähköinen voimalaite ei ole pelkästään uskomattoman hiljainen: se tarjoaa myös tasaisen ja välittömän kiihdytyksen saumattomalla vaihteistolla. Urheiluauton ketteryyden varmistamiseksi olemme sijoittaneet akun akselien väliin, mikä takaa alhaisen painopisteen ja miltei täydellisen painojakauman. Täysin sähköinen Jaguar I-PACE kiihdyttää 0–100 km/h 4,8 sekunnissa.

KUINKA TÄYSSÄHKÖAUTO LADATAAN?

Täyssähköautot voidaan ladata ammattimaisesti asennetussa kotilatausasemassa, tavallisesta sähköpistokkeesta sekä yhdessä monista julkisista latauspisteistä, joita sijaitsee esimerkiksi kuntosalien, ostoskeskusten ja valtateiden huoltoasemien yhteydessä.

LATAUSNOPEUDET KOTONA LADATTAESSA<sup>1</sup>

LATAUSNOPEUDET KOTONA LADATTAESSA1

• 7kW:n AC-kotilatausasemat lataavat akun yön aikana. Latauksen kesto on noin 12 h 45 min. Tämä tarkoittaa 35 km:n toimintamatkaa 60 minuutissa
• Lataus tavallisesta sähköpistokkeesta kestää noin 48 tuntia. Tämä tarkoittaa 8 km:n toimintamatkaa 60 minuutissa
LATAUSNOPEUDET JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ<sup>1</sup>

LATAUSNOPEUDET JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ1

• 7kW:n julkiset AC-latauspisteet lataavat jopa 35 km toimintamatkaa 60 minuutissa
• 50 kW:n DC-pikalatauspisteet lataavat jopa 62 km 15 minuutissa
• 100 kW:n DC-pikalatauspisteet lataavat jopa 127 km 15 minuutissa
MITKÄ TEKIJÄT VAIKUTTAVAT KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAAN TOIMINTAMATKAAN?

MITKÄ TEKIJÄT VAIKUTTAVAT KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAAN TOIMINTAMATKAAN?

Täyssähköautossa akku on auton ainoa energianlähde sen kaikkiin toimintoihin. Tästä johtuen ajotyylisi, matkustamossa käytetyt laitteet ja jopa sääolosuhteet vaikuttavat kokonaistoimintamatkaan.
VOIKO TÄYSSÄHKÖAUTOLLA SÄÄSTÄÄ RAHAA?

VOIKO TÄYSSÄHKÖAUTOLLA SÄÄSTÄÄ RAHAA?

Alhaisemmat käyttökustannukset, sähkön edullisuus bensiiniin ja dieseliin verrattuna sekä huomattavat verokannustimet ovat tekijöitä, joiden avulla siirtyminen täyssähköiseen ajoneuvoon voi säästää sinulle rahaa joka vuosi.
KUINKA PITKÄ TAKUU AKULLA ON?

KUINKA PITKÄ TAKUU AKULLA ON?

Jaguar I-PACEn akulla on kattava, jopa 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu ensiksi täyttyvän mukaisesti.

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Vastaa pikaisesti ajotottumuksiasi koskeviin 5 kysymykseen ja selvitä, sopiiko seuraavaksi ajoneuvoksesi parhaiten diesel-, bensiini- vai sähköauto.

JAGUAR I-PACE

Ensimmäinen täyssähköinen SUV-ajoneuvomme. Jaguar I-PACEssa yhdistyvät huippuluokan muotoilu ja urheiluauton suorituskyky: se kiihdyttää 0–100 km/h 4,8 sekunnissa. Kaikki tapahtuu miltei äänettömästi ja täysin ilman pakokaasupäästöjä.
JAGUAR I-PACE

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

LATAUSHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

LATAUSHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

Nauti joustavuudesta ajaessasi sähköllä työmatkaliikenteessä ja bensiinimoottorilla pidemmillä ajomatkoilla.
KEVYTHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

KEVYTHYBRIDIAUTOT PÄHKINÄNKUORESSA

Kevythybridiauto ottaa talteen normaalisti nopeutta hidastettaessa hukkaan menevän energian ja käyttää sitä bensiini- tai dieselmoottorin avustamiseen.

Jaguar Land Rover Limited etsii jatkuvasti tapoja parantaa ajoneuvojensa ohjearvoja, suunnittelua, tuotantoa, osia ja lisävarusteita. Teemme jatkuvasti muutoksia ja varaamme oikeuden niihin ilman erillistä ilmoitusta.


*Viralliset polttoaineenkulutuslukemat: N/A (ei sovellettavissa). Lukemat: I-PACE kWh / 100 km: Yhdistetty 22,0–25,2. CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 470 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


Katso I-PACEn WLTP-lukemat


1Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun lataamisen tila ja aika, akun lämpötila ja sen todellinen käyttö.


CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.