KUINKA KAUAS SÄHKÖAUTOLLA PÄÄSEE?

Jaguar I-PACEn jopa 470 km:n toimintamatka* yhdellä latauksella riittää kattamaan useimpien ajajien koko viikon keskimääräiset työmatka-ajot.**

Ohessa on kaikki tarpeellinen tieto toimintamatkan maksimoimiseksi täysin sähköisellä tai lataushybridiautolla (PHEV).

JAGUAR I-PACEN TOIMINTAMATKALASKURI

Täyssähköautossa (EV) tai ajaessasi lataushybridiä (PHEV) sähköajoneuvotilassa akku on auton ainoa energianlähde sen kaikkiin toimintoihin. Tästä johtuen ajotyylisi, matkustamossa käytetyt laitteet ja jopa sääolosuhteet vaikuttavat kokonaistoimintamatkaan. Säädä alla olevia asetuksia ja katso, kuinka ne vaikuttavat siihen, kuinka kauas Jaguar I-PACE voi kuljettaa sinut todellisissa olosuhteissa.
km
ETÄISYYS YHDELLÄ LATAUKSELLA
SÄÄDÄ ASETUKSIA ALLA

AJOPROFIILI:

Kaupunkiajo: Suurin osa ajoistasi tapahtuu kaupungissa ja sen lähettyvillä 27 km/h:n keskinopeudella.

OLOSUHTEET AUTOSSA:

RENGASKOKO:

ULKOILMAN LÄMPÖTILA: 0

Polttoaineenkulutus: - CO₂-päästöt: 0 (g/km). Sähköinen toimintamatka: jopa 470 km. Sähköinen toimintamatka on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä. Saavutettu toimintamatka riippuu ajoneuvon ja akun kunnosta, varsinaisesta reitistä, ympäristötekijöistä ja ajotyylistä.

KUINKA PITKÄ ON JAGUAR-LATAUSHYBRIDIN TOIMINTAMATKA?

Jaguar-lataushybridin akku kykenee tarjoamaan jopa 55 km:n (Jaguar E‑PACE)1 ja jopa 53 km:n (Jaguar F‑PACE)1 toimintamatkan yhdellä latauksella. Tämä tekee lataushybridistä täydellisen ratkaisun päivittäiseen työajoon ja ajeluihin kaupungilla täysin ilman pakokaasupäästöjä, kun sähköajoneuvotila (EV) on käytössä.
KUINKA PITKÄ ON JAGUAR-LATAUSHYBRIDIN TOIMINTAMATKA?

TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN TOIMINTAMATKAN MAKSIMOINTI

Valitse luokka ja katso, kuinka se auttaa toimintamatkan maksimoimisessa täysin sähköisellä ja lataushybridiautolla.

REGENERATIIVINEN JARRUTUS

Kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, älykäs regeneratiivinen jarrujärjestelmä käynnistyy. Se hidastaa ajoneuvon vauhtia ja käyttää tästä syntyneen energian toimintamatkan pidentämiseksi. Jarrupolkimen painaminen lisää kerätyn energian määrää.

JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

Koe Jaguarin sähköistävän suorituskyvyn maailma – tutustu sähkö- ja hybridiautovalikoimaamme.
JAGUAR-TÄYSSÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOT

LÖYTÖRETKI SÄHKÖAUTOJEN MAAILMAAN JATKUU

LATAUS KOTONA

LATAUS KOTONA

Sähköauton tai lataushybridin lataaminen kotona on helpoin tapa aloittaa päivä akut ladattuina.
LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ

Jatkuvasti kasvavan julkisen latausverkoston ansiosta lataus tien päällä on yksinkertaisempaa kuin koskaan ennen.

Jaguar Land Rover Limited etsii jatkuvasti tapoja parantaa ajoneuvojensa ohjearvoja, suunnittelua, tuotantoa, osia ja lisävarusteita. Teemme jatkuvasti muutoksia ja varaamme oikeuden niihin ilman erillistä ilmoitusta.


*Viralliset polttoaineenkulutuslukemat: N/A (ei sovellettavissa). Lukemat: I-PACE kWh / 100 km: Yhdistetty 22,0–25,2. CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 470 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


Näytä I-PACEn WLTP-tiedot


**Viikon keskimääräiset työmatka-ajot: 264 km, perustuu ajajien keskimääräisten vuotuisten kilometrimäärien tietoihin seuraavista isobritannialaisista ja yhdysvaltalaisista lähteistä: http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 and www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00/bar8.htm. Laskettu keskimääräisen viiden päivän kilometrimäärän tiedoista ja keskimääräisistä isobritannialaisista ja yhdysvaltalaisista tietoaineistoista.


1F-PACE -lataushybridimallien viralliset polttoaineenkulutuslukemat l/100 km: Yhdistetty 2,2–2,5. CO2-päästöt 49–57 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 53 km.

E-PACE-lataushybridien viralliset polttoaineenkulutuslukemat l/100 km: Yhdistetty 2,0. CO2-päästöt 44 g/km. Sähköinen toimintamatka: jopa 55 km. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


Näytä F-PACEn WLTP-tiedot
Näytä E-PACEn WLTP-tiedot