MALLIT


JAGUAR XF

KORIMALLIT

Ajoneuvon muoto ja pituus tukevat sen kokonaisvaltaisia ominaispiirteitä.

MALLIT

Jokaisella mallilla on valikoima ainutlaatuisia, sen ominaispiirteet määritteleviä ominaisuuksia.

OMINAISUUSPAKETIT

Kukin paketti tarjoaa lisää varustelutasoja ja ainutlaatuisia toimintoja.

MALLIT

Erottuva tulkinta ajoneuvon olemuksesta. Rajoitettu ajallisesti tai lukumääräisesti.

JAGUAR XF MALLIT

SEDAN
XF

XF SEDAN S

Hinnat alkaen Hinnat alkaen € 60,954
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

XF S 2.0 I4 250 PS RWD Auto

Enimmäisnopeus (km/h)

250

Kiihtyvyys 0–100 km/h sekunteina

6,9

Yhdistetty l/100 km

6,9
VAKIOVARUSTEET

VAKIOVARUSTEET

ULKOPUOLEN OMINAISUUDET
 • Premium LED headlights with signature DRL
 • Lämmitettävät, sähköiset sivupeilit
VANNEVAIHTOEHDOT
 • 18" alumiinivanteet
SISÄTILAN OMINAISUUDET
 • 10 colour Configurable Ambient Interior Lighting
 • Kaksivyöhykkeisen ilmastointijärjestelmän
ISTUIMIEN JA SISÄTILOJEN VERHOILU
 • 12 suuntaan sähköisesti säätyvät etuistuimet, joissa kaksisuuntainen manuaalinen niskatuki
 • DuoLeather seats
INFOTAINMENT
 • Pivi tietoviihdejärjestelmä 11,4" kosketusvärinäyttö
 • Wireless Apple CarPlay ®1 ja Android Auto ™2
KULJETTAJAN TUKIJÄRJESTELMÄT
 • Peruutuskamera
 • Etu- ja takapysäköintiavustin
 • Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin
 • Five Star Euro NCAP rating

LÖYTÖRETKI JATKUU

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
GALLERIA

GALLERIA

Katso Jaguar XF -kuvat ja -videot.
NÄYTÄ GALLERIA
YLEISNÄKYMÄ

YLEISNÄKYMÄ

Tekee vaikutuksen, niin sisä- kuin ulkopuolelta.
TUTUSTU YLEISKUVAAN

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmää käyttäen valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2- ja polttoaineenkulutuksen lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.
Näytä WLTP-tiedot.

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2- ja polttoaineenkulutuksen lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.
Sisältää 75 kg:n painoisen kuljettajan, kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
Annetut arvot on laskettu NEDC-menetelmää käyttäen valmistajan ilmoittamista testituloksista. Lukemat voivat vaihdella ympäristöstä ja ajotyylistä johtuen. Vain vertailutarkoituksiin.
Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista.


1Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.

3Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa ensimmäisen jakson päätyttyä.

4Katvealueenvalvonta voi auttaa välttämään törmäyksiä. Jos ajoneuvosi havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamaisillasi kaistaa, ohjaustehostimen vääntö kehottaa ohjaamaan ajoneuvon poispäin mahdollisesta törmäyksestä.


Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.


Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella ostomaan, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.


Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.


Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.

App Store on Apple Inc.:in tavaramerkki. Google Play Store on Google LLC:n tavaramerkki.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.