TUTUSTU JAGUAR F-PACEEN

TUTUSTU JAGUAR F-PACEEN

VOIMAKKAAT MITTASUHTEET

Vaikuttava siluetti on muotoiltu tunnistettavan monogrammimme muodon inspiroiman, joukosta erottuvan etusäleikön ympärille.

Valinnaiset Pixel LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla antavat entistä paremman näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

F-Pace 24MY
KÄYTÄ SISÄLTÖÄ NAPSAUTTAMALLA

VALAISTUNUTTA ELEGANSSIA

Seesteiset, huolitellut sisätilat kylpevät valinnaisen panoraamakaton tarjoamassa luonnonvalossa. Valitse Windsor-nahkaiset Performance-istuimet ja nauti äärimmäisen suorituskyvyn ja mukavuuden tunteista.
RAKENNA OMASI

TARKKAA SUORITUSKYKYÄ

Moottorivalikoiman tinkimätöntä suorituskykyä – kaikki mallit on varustettu Jaguarin älykkäillä dynaamisilla ajojärjestelmillä ja nelivetoteknologialla.

Jaguar F-PACEn lataushybridi tarjoaa äärimmäistä tehokkuutta jopa 65 km:n sähköisellä toimintamatkalla.

ÄLYKKÄÄT AJOTILAT

Hybriditila optimoi tehokkuuden. Säästötila säästää akun latausta täysin sähköisen EV-tilan käyttöä varten – täydellinen ratkaisu, jos matka kulkee kaupungin puhtaan ilman vyöhykkeen halki.
SÄHKÖISTÄVÄ TOIMINTAMATKA
ÄLYKÄS LATAUS

TEKNISET TIEDOT

0–100 KM/H

4,0 sekuntia

Jaguar F-PACE P550:llä.

SUURIN TEHO

575HV*

400 kW Jaguar E-PACE P575:llä.

PÄÄSTÖT (ALKAEN)

37**g/km

TAVARATILAN KOKO

1.842  litraa

Nestemäinen tilavuus mitataan simuloimalla Jaguar F-PACE P250:n tavaratilan täyttäminen nesteellä.

VASTEELLINEN KÄSITELTÄVYYS

Reagoi ennalta edessä olevaan tiehen. Jaguar F-PACEn valinnainen Adaptive Dynamics -järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen ajokokemuksen säätämällä automaattisesti jousitusta, vaihteiston toimintaa ja ohjausta. Sovita Configurable Dynamics -järjestelmä täysin ajotyyliisi sopivaksi.

VARMUUTTA KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Vakiovarusteena oleva neliveto tuo varmuutta ajoon kaikissa olosuhteissa. Kun olosuhteet ovat hieman vähemmän ennakoitavissa, valitse käyttöön valinnainen Adaptive Surface Response (AdSR), joka analysoi jatkuvasti edessä olevaa tietä ja varmistaa ihanteellisen pidon.

VAISTOMAISTA NEROKKUUTTA

Vaivaton yhteyden tuntu – valikoima tekniikkaa sinun komennossasi.

PYSY AJAN TASALLA

Keskity edessä olevaan tiehen lisättyä todellisuutta hyödyntävällä tekniikalla. Valinnaiset 12,3 tuuman interaktiivinen ajonäyttö (IDD) ja HUD-tuulilasinäyttö1 voidaan molemmat ohjelmoida näyttämään matkan tärkeimpiä tietoja.

LANGATON LATAAMINEN

Pidä yhteensopivat laitteesi toiminnassa keskikonsolin latausalustan avulla.

CABIN AIR PURIFICATION -ILMANPUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

Suodata ilman epäpuhtaudet, kuten pöly ja siitepölyt, valinnaisella Cabin Air Purification -ilmanpuhdistusjärjestelmällä.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄPAKETTI

Jaguarin vakionopeudensäädin ohjausavustinteknologialla varmistaa sulavan ajon.

LÖYTÖRETKI JATKUU

MALLIT

MALLIT

Näytä koko mallivalikoima ja autojen tekniset tiedot.
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Verratonta monipuolisuutta Jaguarin erottuvalla muotoilulla.

**Näytä WLTP-tiedot

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttäen.

1Valinnainen ominaisuus. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.
2Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan ja markkinakohtaisesti, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields -laite” ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.