WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot muodostaa Jaguariisi 4G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.*

Wi-Fi Hotspot on suunniteltu pitämään huolta yhteyksistäsi. Sen avulla sinä ja matkustajasi voitte muodostaa yhteyden internetiin auton tehokkaan 4G-tukiaseman avulla. Tämä tarkoittaa, että voitte yhdistää jopa kahdeksan laitetta hoitaaksenne työhön, elämään ja viihteeseen liittyviä asioita matkan aikana.

Internetyhteyden luotettavuus paranee, kun muodostat yhteyden paikalliseen 4G-verkkoon Jaguarin tehokkaan ulkoisen antennin kautta älypuhelimen sijaan.


Sinun tarvitsee vain asettaa data-SIM-kortti Jaguarin kortinlukijaan ja käynnistää Wi-Fi Hotspot kosketusnäytön kautta. Tällöin saat paikallisen 4G-mobiiliverkon datasignaalin kattoantennin kautta. Se mahdollistaa vahvemman datayhteyden, kun auton metallirakenteeseen perinteisesti yhdistetty estovaikutus pienenee.


Kun 4G-tukiasema on käytössä, voit yhdistää älypuhelimesi tai tablettisi siihen käyttämällä laitteen yhteystoimintoja.


Jos tarvitset apua Wi-Fi Hotspot -tukiaseman käyttöön ottamisessa, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Mobiilioperaattoristasi ja liittymätyypistäsi riippuen sinun voi olla mahdollista käyttää jo käytössäsi olevan matkapuhelinliittymän dataa. Jotkin palveluntarjoajat tarjoavat jaettuja liittymiä, jolloin voit saada ylimääräisen SIM-kortin Wi-Fi Hotspot -tukiasemaa varten ja liittää sen jaettuun liittymääsi. Tämä tarkoittaa, että Wi-Fi Hotspot -tukiasemasi ja matkapuhelimesi käyttävät dataa jaetusta liittymästä, ja saat vain yhden laskun.


Wi-Fi Hotspot on mahdollista valita vain Jaguareihin, joissa on Connect- tai Connect Pro -palvelu.


Saatavilla on kaksi eri SIM-korttikokoa valitsemasi InControl-infotainment-järjestelmän mukaan.

Touch-järjestelmään tarvitset 2FF SIM -kortin (mini-SIM)
Touch Pro -järjestelmään tarvitset 3FF SIM -kortin (mikro-SIM)

*InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

** 4G on tällä hetkellä saatavilla vain F-TYPEEN. Kaikissa muissa autoissa Wi-Fi Hotspot sisältää 3G-Wi-Fi-tukiaseman.