REMOTE ESSENTIALS JA REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS JA REMOTE PREMIUM

Remote Essentials ja Remote Premium -palvelut ovat yhteensopivia useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Niiden avulla voit olla yhteydessä Jaguariisi mistä päin maailmaa tahansa InControl Remote -sovelluksen datayhteyden avulla.


Jos valitset Remote Essentials- tai Remote Premium -palvelun, saat tietoa Jaguarisi kunnosta ja tilasta älypuhelimesi kautta, kun olet siihen yhteydessä etäältä.


Tarkista auton tiedot polttoainetasosta aina mahdollisesti auki jääneisiin oviin ja ikkunoihin auton tilatietojen avulla
Pidä kirjaa kuluistasi matkahistoriatoiminnon avulla
Aseta matkustamoon täydellinen lämpötila etukäteen ilmastoinnin etäkäyttötoiminnolla
Paikanna Jaguarisi nopeasti täydeltä parkkipaikalta ääni- ja valomerkkitoiminnolla
Lukitse autosi matkan päästä etälukitus- ja -avaustoiminnolla


Valitsemasi palvelun mukaan voit lukita ovet ja avata niiden lukituksen, lämmittää tai jäähdyttää auton etukäteen etäältä käyttämällä ilmastointitoimintoa**, paikantaa Jaguarisi nopeammin ääni- ja valomerkkitoiminnolla ja paljon muuta.


Remote Essentials kuuluu autoon vakiona lähes aina, mutta tarkista asia jälleenmyyjältä. Remote Premium kuuluu Connect- tai Connect Pro -vaihtoehtoon. Sinun on valittava, haluatko ostaa Remote Premium -palvelun osana yhteyspakettia.Sekä Remote Essentials että Remote Premium sisältävät seuraavat ominaisuudet:


AUTON TILATIEDOT
Tarkista ajankohtainen polttoainetaso ja toimintamatka sekä ovien, ikkunoiden ja lukituksen tila. Katso Jaguarisi viimeisin pysäköintipaikka ja löydä sen luokse kävelyohjeiden avulla.


AUTON KUNNOSSAPITOHÄLYTYKSET
Voit nähdä kunnossapito-ongelmat – esimerkiksi matalan nestetason – ja saada toimintaohjeita.


MATKAHISTORIA
Tällä valinnaisella ominaisuudella voit tallentaa automaattisesti matkahistoriasi, mukaan lukien reittisi ja ajokilometritilastot. Nämä tiedot voidaan viedä sähköpostitse Excel-muodossa kulujen raportointia varten.


ILMASTOINNIN ETÄKÄYTTÖ
Säädä Jaguarisi lämpötila etukäteen, jotta se olisi mukavalla tasolla itsellesi ja matkustajillesi jo astuessanne sisään autoon. Toimintoa varten moottori pitää etäkäynnistää.*

ÄÄNI- JA VALOMERKKITOIMINNON ETÄKÄYTTÖ
Tämä ominaisuus käyttää Jaguarisi hätävilkkuja, lähivaloja ja äänimerkkiä auttaakseen sinua paikantamaan sen ruuhkaiselta parkkipaikalta.


ETÄLUKITUS JA -AVAUS
Voit etälukita ja -avata ovet painiketta painamalla. Lukitse ovet, kytke hälytin käyttöön, taita sivupeilit sisään ja sulje ikkunat painamalla InControl Remote -älypuhelinsovelluksen Auton turvatila -näyttöä. Avaa sivupeilit, ota lähivalot käyttöön ja vilkuta hätävilkkuja kahdesti painamalla lukituspainiketta.


HÄLYTYKSEN ETÄNOLLAUS
Saat älypuhelimeesi ilmoituksen, jos autosi hälytin laukeaa, jolloin voit tarvittaessa nollata sen.


HERÄTYSTOIMINTO
Akun säästämiseksi jotkin Remote-sovelluksen vähemmän tärkeistä ominaisuuksista kytkeytyvät pois käytöstä, jos et aja Jaguarillasi neljään päivään.


Jos kuitenkin haluat käyttää näitä palveluita, kuten ilmastoinnin etäkäyttöä ja lukitus- ja avaustoimintoa, myös tämän ajan jälkeen, voit ajastaa herätyksen ottamaan toiminnot uudelleen käyttöön.


Remote-älypuhelinsovelluksen ominaisuudet ovat taas automaattisesti käytössä seuraavalla kerralla, kun ajat Jaguarillasi.

As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Jaguar retailer for availability and full terms. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.
 
*If the engine cannot be remotely started because of vehicle or market limitations, remote heating and venting is still possible if Timed Climate or Remote Park Heat is fitted. If neither is possible, the Remote Climate feature will not show in the InControl Remote smartphone app.