KESKIPITKÄN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Helppoa ja joustava tapa ajaa uudella Jaguarilla.

Joustava vaihtoehtoinen tapa perinteiselle auton omistamiselle. Keskipitkän aikavälin vuokrauksella pääset ajamaan Jaguaria omistamatta sitä. Kuukausihinnalla saat auton käyttöösi, polttoaineet sekä pesut eivät kuulu kuukausihintaan. Jos kaipaat vaihtelua tai elämäntilanteesi on muutttunut, voit vaihtaa autosi toiseen malliin. Voit valita sopimuksen pituudeksi 1-18 kuukautta.

Vaihda auto 6 kuukauden välein

Keskipitkän aikavälin autovuokra mahdollistaa auton vaihdon 6 kuukauden välein tai pitää saman auton koko sopimuskauden ajan. Mikäli vaihdat autoa, kuukausierä voi nousta tai laskea auton vaihdon myötä.

Kuukausimaksu sisältää:

Useamman kuljettajan sopimusautolle
Huolto- ja ylläpitökustannukset
Kasko-autovakuutuksen
24/7 tiepalvelun
InControl

Nopea palvelu

Keskipitkän aikaväin autonvuokraus on helppoa aloittaa ja voit noutaa uuden Jaguarisi 10 työpäivän kuluttua. Jos tarpeesi ovat muuttuneet, voit peruuttaa palvelun 5 kuukauden kuluttua.
I-PACE

I-PACE

Sykähdyttävää tehoa ja dynamiikkaa. Täysin ilman pakokaasupäästöjä. Täysin sähköisellä voimalaitteella varustettu Jaguar I-PACE on todellinen ajajan auto.
F-PACE

F-PACE

F-PACE Plug-in hybridillä (phev) ajaessasi nautit urheilullisesta ajotuntumasta sekä hiljaisesta ja entistäkin taloudellisemmasta ajosta puhtaasti ilman päästöjä.