INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps on interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta.  • Löydä vanhat suosikit ja uutta musiikkia Spotifyn 30 miljoonan kappaleen valikoimasta

  • Tarkista avaintesi, lompakkosi ja muiden tärkeiden esineiden sijainti älypuhelimestasi ennen matkaan lähtöä Tile-sovelluksen avulla (tarvitset erikseen ostettavan Tile-avaimenperän)

  • Viihdytä itseäsi valitsemalla yli 45 000 ilmaisesta äänikirjasta


VIIHDE

MYTUNER PRO

MYTUNER PRO

Yli 30 000 radiokanavaa ja miljoona podcastia 120 maasta sormiesi ulottuvilla – urheilusta aina uutisiin ja musiikkiin ja paljon muuta. Etsi kanavia ja podcasteja maan/kaupungin ja genren mukaan, luo omia suosikkilistojasi ja kuuntele niitä kotona tai ulkomailla, autossasi, älypuhelimestasi, tabletiltasi tai Apple TV:stä/-laitteesta.
STITCHER

STITCHER

Stitcher allows you to listen to your favourite news, comedy, sports and talk radio shows on demand. Discover the best of NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab and over 20,000 shows, podcasts and live stations.
ÄÄNIKIRJAT

ÄÄNIKIRJAT

Lataa tai suoratoista äänikirjoja yli 45 000 ilmaisen äänikirjan kirjastostamme, joka sisältää bestsellereitä, uusia julkaisuja ja klassikkoja joka genrestä.

MATKUSTUS JA KÄTEVYYS

ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

Weather for Life näyttää sinulle minkä tahansa kohteen parhaat mahdolliset säätiedot Superior Accuracy™ -takuulla. Se sisältää hands-free-näkymän tämänhetkisestä säätilanteesta, sääennusteet tunneittain, huonon sään varoitukset ja MinuteCast®-yhteenvedon – samalla kun sinä ajat turvallisesti ja ilman häiriötekijöitä.
VOICE MEMO

VOICE MEMO

Memo on ensimmäinen puheentallennussovellus, joka on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, kun sinun pitää saada ajatus talteen autossa ollessasi. Sovelluksen avulla voit synkronoida tallenteet Dropboxin tai Google Driven™ kanssa ja lisätä tunnisteita, joilla suodatat tallenteet nopeasti.**
Title

Title

Familonet vastaa kysymykseen ”Missä olet?” hetkessä. Se on perheille, ystäville ja muille pienille ryhmille tarkoitettu ilmainen sijainti- ja viestisovellus, jonka avulla voit pitää helposti yhteyttä läheistesi kanssa.
TILE

TILE

Tile on pieni Bluetooth-paikannin ja helppokäyttöinen sovellus, joka auttaa sinua löytämään kadonneet tai väärään paikkaan joutuneet tavarat sekunneissa. Liitä Tile avaimiisi, lompakkoosi, laukkuusi tai mihin tahansa, mitä tarvitset mukaan matkallesi. Kosketusnäytössäsi oleva sovellus takaa, että sinulla on kaikki tarvittava mukana, kun olet lähdössä liikkeelle. Tile-paikannin myydään erikseen.
GENIUS MAPS

GENIUS MAPS

Genius Maps on ensiluokkainen GPS-navigointiratkaisu iPhone- ja Android-puhelimille. Kaikki kartat tallentuvat puhelimeesi, joten et joudu maksamaan roaming-maksuja ja akkusi kestää pidempään. Genius Mapsin laaja toimintovalikoima on vähintään ammattimaisten navigointijärjestelmien veroinen.
SYGIC

SYGIC

Sygic on offline-GPS-navigointijärjestelmä, joka auttaa joka päivä 33 miljoonaa ihmistä matkustamaan varmasti ja turvallisesti 115 maassa.
CITYSEEKER

CITYSEEKER

CitySeeker toimii henkilökohtaisena matkatietojen ja kaupunkioppaiden portinvartijanasi, kun olet tien päällä. Tutustu yli 500 kaupunkiin kaikkialla maailmassa, ja löydä muun muassa hotellit, ravintolat, nähtävyydet ja kulttuurikohteet.
EVENTSEEKER

EVENTSEEKER

EventSeeker on henkilökohtainen tapahtumapalvelusi autossa. Sen ansiosta voit minimoida hakemiseen käytettävän ajan ja löytää mahdollisimman paljon, joten et koskaan jää paitsi lähiympäristösi tapahtumista. Olit sitten vasta saapunut kaupunkiin tai paikallinen, sovellus käyttää sosiaalisen median tykkäyksiäsi ja musiikkikirjastoasi suositellakseen tapahtumia missä tahansa kaupungissa, jossa ajat.
PARKOPEDIA

PARKOPEDIA

Parkopedia on maailman suurin pysäköintitietojen tarjoaja, jota miljoonat kuljettajat käyttävät joka kuukausi verkossa ja älypuhelinsovelluksen kautta. Parkopedia tarjoaa yksityiskohtaiset tiedot 28 miljoonasta pysäköintipaikasta yli 9000 tilassa, 6000 kaupungissa ja 40 maassa.
MILEAGE TRACKER PRO

MILEAGE TRACKER PRO

Pidä kirjaa työmatkoistasi Mileage Tracker Pron avulla, joka auttaa sinua hallitsemaan työkulujasi. Tämän kätevän sovelluksen avulla näet kaikki tilastot useimmin toistuvista matkoistasi, esimerkiksi miten kauan ne kestivät, miten monta kilometriä ajoit ja käytetyn polttoaineen määrän.
GLYMPSE

GLYMPSE

Glympse on nopea, ilmainen ja yksinkertainen tapa jakaa sijaintisi perheen ja ystävien kanssa GPS-seurannan avulla reaaliajassa.

Jotta voit käyttää Jaguarin hyväksymiä sovelluksia autosi kosketusnäytössä, valitse InControl Apps uutta Jaguariasi tilatessasi. Siihen liittyy kertamaksu, ja laitteisto asennetaan vain tehtaalla. InControl Appsin voi ladata älypuhelimeen ilmaiseksi sekä Google Playsta että Apple App Storesta. Joihinkin kolmannen osapuolen sovelluksiin voi liittyä maksu tai ne voivat edellyttää tilausta. Kun InControl Apps on yhdistetty älypuhelimeesi, sitä voidaan hallita Jaguarin kosketusnäytöltä.

*GOPRO, HERO, GOPRO-logo ja GoPro Be a Hero -logo ovat GoPro, Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. ReRun on yhteensopiva vuodesta 2017 alkaen valmistettujen Jaguarien kanssa, jos ne sisältävät Touch Pro -infotainment-järjestelmän ja InControl Apps -järjestelmän. Kysy saatavuudesta paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä.
 
**Huomaa, ettemme tee läheistä yhteistyötä Dropboxin tai Google Driven kanssa, käytämme vain niiden tarjoamaa avointa ohjelmointirajapintaa (avoin ratkaisu). Meidän on noudatettava heidän logoa ja brändiä koskevia ohjeitaan, joten voimme vapaasti viitata heidän palveluihinsa sovelluksemme kuvauksessa. Lisätietoa on osoitteessa https://developers.google.com/drive/v3/web/branding ja https://www.dropbox.com/branding
 
You can read our InControl T&Cs and privacy policy here.
 
InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.