SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Secure Tracker ilmoittaa sinulle ja seurantakeskukselle, jos autosi automaattinen varashälytin laukeaa. Jotta osaat hallita näitä ilmoituksia, lue tiedot.

VARASHÄLYTIN

VARASHÄLYTIN

Jos autosi automaattinen varashälytin laukeaa, varkaushälytys näkyy näytössä. Tämä hälytys näkyy sekä InControl Remote -sovelluksessa että InControl-verkkosivulla. Ota yhteyttä seurantakeskukseen hälytysnäytön ohjeiden mukaan. Turvallisuussyistä kaikki verkkosivun ja sovelluksen ominaisuudet ovat pois käytöstä.
KULJETUSTILA<sup>*</sup>

KULJETUSTILA*

Kuljetustilan avulla voit kuljettaa autoasi peräkärryillä tai junassa tai hinata sitä ilman, että varkaushälytys laukeaa. Sen voi ottaa käyttöön Remote-älypuhelinsovelluksessa tai InControl-verkkosivulla. Kun se on käytössä, auto ei lähetä automaattisia varkaushälytysilmoituksia 10 tuntiin, vaikka sitä liikutettaisiin moottorin ollessa sammuksissa. Kaikki muut automaattiset varkausilmoitukset (akku irrotettu, TCU/GSM/GPS-antenniin kajoaminen) pysyvät aktiivisina.
HUOLTOTILA*

HUOLTOTILA*

Huoltotila on otettava käyttöön, kun viet autosi huoltoon, jotta varkaushälytin ei laukeaisi. Huoltotilan voi ottaa käyttöön Remote-älypuhelinsovelluksessa tai InControl-verkkosivulla. Kun se on käytössä, auto ei lähetä automaattisia varkaushälytysilmoituksia 10 tuntiin.

JAGUAR INCONTROL -TUKI

MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU

MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Jaguar InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
JAGUAR INCONTROL -TUKI

JAGUAR INCONTROL -TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Jaguar InControlista.
TERMS AND CONDITIONS

TERMS AND CONDITIONS

Access Jaguar InControl terms and conditions and privacy policy documents from your Jaguar website.

*If the car needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.
 
As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Jaguar retailer for availability and full terms. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.