PIVIN MÄÄRITYSOPAS

PIVIN MÄÄRITYSOPAS

1. AKTIVOI INCONTROL-TILISI

Jaguarin liitettyjen palvelujen ja tilauksien käyttämiseksi sinun on ensin luotava oma InControl-tili. Jos olet ostanut uuden Jaguarin, suosittelemme ottamaan yhteyttä jälleenmyyjääsi, joka auttaa sinua järjestelmän aktivoinnissa.

OSTITKO KÄYTETYN JAGUAR APPROVED -AJONEUVON?

Suorita rekisteröinti itse alla kuvatulla helpolla tavalla.


Huomaa: jos Optimoidun Jaguar-tuen merkkivalo (työkalukuvake) palaa kattokonsolissa, pyydä apua jälleenmyyjältäsi.

OSTITKO KÄYTETYN JAGUAR APPROVED -AJONEUVON?

INCONTROLIN REKISTERÖIMINEN

REKISTERÖINTI JÄLLEENMYYJÄLLÄ

REKISTERÖINTI JÄLLEENMYYJÄLLÄ

Kun jälleenmyyjäsi aloittaa InControlin rekisteröinnin, saat sähköpostilinkin, jolla voit viimeistellä aktivoinnin.  


Jos et ole saanut aktivointiviestiä jälleenmyyjältäsi, tarkista roskapostikansiosi.

ITSE SUORITETTU REKISTERÖINTI

ITSE SUORITETTU REKISTERÖINTI

Jos olet ostanut käytetyn Jaguarin tai jälleenmyyjäsi ei ole rekisteröinyt sinua tilillesi, noudata alla olevan linkin ohjeita.  


Ennen kuin aloitat, varmista että Jaguarisi on pysäköity alueelle, jossa on hyvä matkapuhelinverkko ja että rekisterinumero ja VIN-numero ovat käden ulottuvilla.

2. TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄN MÄÄRITTÄMINEN

SEURAA OHJATUN KÄYTTÖÖNOTTOTYÖKALUN OHJEITA

Käyttöönottotyökalun avulla voit määrittää ja alustaa helposti tietoviihdejärjestelmäsi mukaan lukien laiteparin muodostamisen järjestelmän ja puhelimen välille sekä radioasemien asettamisen.
SEURAA OHJATUN KÄYTTÖÖNOTTOTYÖKALUN OHJEITA

3. SYNKRONOI SOVELLUKSET JA LAITTEET

YHDISTÄ AJONEUVOSI SISÄÄNRAKENNETTUIHIN LIVE-SOVELLUKSIIN

YHDISTÄ AJONEUVOSI SISÄÄNRAKENNETTUIHIN LIVE-SOVELLUKSIIN

Voit käyttää sää- ja verkkomedioita suoraan kosketusnäytölläsi7. Mobiililaitteita ei tarvita.  


Paina tietoviihdejärjestelmäsi sovellusvalikossa Liitä tilejä -kuvaketta ja hae sovellus, jonka haluat liittää. Voit siirtyä kirjautumissivulle joko skannaamalla QR-koodin tai valitsemalla Lähetä sähköpostitse, jolloin linkki lähetetään sinulle.


Kun sovellus on liitetty, voit aloittaa palvelun käytön välittömästi ajoneuvossasi. Linkitetyt palvelut näkyvät kuvakkeena sovellusvalikossa, medialähteenä mediasoittimessa tai aktiivisena kalenterina Agenda-sovelluksessa.

YHDISTÄ APPLE CARPLAY<sup>TM -JÄRJESTELMÄÄN</sup> TAI ANDROID AUTOON<sup>TM</sup>

YHDISTÄ APPLE CARPLAYTM -JÄRJESTELMÄÄN TAI ANDROID AUTOONTM

Ajoneuvoosi kuuluvan Älypuhelinpaketin avulla voit käyttää sovelluksia kätevästi Apple CarPlaynTM 3 ja Android AutonTM 4välityksellä.  


Laitteesi voidaan liittää kätevästi kosketusnäyttöön Bluetooth-yhteydellä tai sertifioidulla USB-kaapelilla.  


Kun käytät Apple CarPlayTM 3 -sovellusta, varmista että iPhone-puhelimesi iOS-käyttöjärjestelmän uusin versio on asennettuna ja että Siri® on käytössä puhelimessasi. Kun käytät Android AutoTM 4 -sovellusta, varmista että uusin Android Auto -sovellus on asennettuna ja että Google-ääniavustaja on käytössä Google-laitteessasi.

YHDISTÄ AMAZON&nbsp;ALEXAAN

YHDISTÄ AMAZON ALEXAAN

Ohjaa äänelläsi navigointia ja musiikkia. Amazon Alexa löytyy sisäänrakennettuna tietoviihdejärjestelmästäsi, joten se on nopea, responsiivinen ja helppokäyttöinen.5

VALVO AUTOASI ETÄKÄYTTÖISESTI

Valvo Jaguarisi turvallisuutta, kuntoa ja tilaa älypuhelimestasi Remote-etäsovelluksella8. Jos olet rekisteröitynyt Secure Tracker -seurantapalveluun, tarvitset Remote-etäsovelluksen varashälytysten vastaanottamiseen.  


Huomaa, että Remote-sovelluksen ominaisuudet ovat käytettävissä vasta kun olet aktivoinut InControl-tilisi My Jaguar InControl -verkkosivulta.

VALVO AUTOASI ETÄKÄYTTÖISESTI

UKK

MITEN NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄN KARTAT PÄIVITETÄÄN?

Jos Connected Navigation -järjestelmän tilaus on voimassa, kartat päivitetään automaattisesti. Connected Navigation -järjestelmän tilaus sisältyy yleensä ajoneuvon alkuperäiseen takuuseen, ja tilauksen uusiminen varmistaa automaattiset karttapäivitykset jatkossakin.

KUINKA MONTA BLUETOOTH-LAITETTA VOIDAAN LIITTÄÄ TAI YHDISTÄÄ LAITEPARINA?

Järjestelmä sallii yhteensä kahdeksan laiteparin muodostamisen Bluetooth-laitteen kanssa, joista kaksi voi olla liitettyinä samanaikaisesti. Laitteet voivat olla puhelimia tai medialaitteita. Ensimmäinen Pivi- tai Pivi Pro -järjestelmään laiteparina liitetty laite määritetään ensisijaiseksi laitteeksi. Tätä voidaan muuttaa siirtymällä kohtaan Asetukset > Kaikki > Liitettävyys > Bluetooth > ja napsauttamalla laitetta, jota haluat muuttaa.

MITEN INCONTROL-PALVELUIDEN TILAUS UUSITAAN?

Kun InControl-palveluiden voimassaolo päättyy, saat sähköpostiviestin, jossa on linkki InControl-palvelujen uusimiseen. Jos et ole saanut tätä sähköpostiviestiä tai jos sen linkki on vanhentunut, ota yhteyttä Asiakaspalveluun.

MITEN POISTAN HENKILÖKOHTAISET TIETONI?

Ennen kuin myyt ajoneuvosi edelleen, sinun on poistettava ajoneuvon tiedot InControl-tililtäsi. Kirjaudu sisään My Jaguar InControl -verkkosivulle, valitse oikeassa reunassa Ajoneuvon asetukset ja valitse Poista ajoneuvo -valikko. Poista kaikki ajoneuvon tiedot InControl-tililtäsi valitsemalla Poista ajoneuvo. Sinulta kysytään InControl-tilisi salasanaa. Siirry Pivi-/Pivi Pro -palvelun kohtaan Asetukset > Kaikki > Profiiliasetukset, ja valitse poistettava profiili. Jos olet ostanut äskettäin käytetyn ajoneuvon, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

ONKO MINUN HANKITTAVA SIM-KORTTI MOBIILIDATAA VARTEN?

Ei. Ajoneuvosi toimitetaan SIM-kortilla varustettuna. Sen avulla voit käyttää seuraavia järjestelmiä ja ominaisuuksia:

1.    Connected Navigation -järjestelmän liitetyt ominaisuudet ja palvelut1

2.    Wi-Fi-tukiasema6

3.    Online-paketin ominaisuudet ja palvelut2 

Nämä palvelut edellyttävät voimassa olevaa tilausta. Mobiilidata sisältyy tilaukseen, joten ylimääräistä sopimusta tai SIM-korttia ei tarvita niin kauan kuin tilaus on voimassa.

MITEN ERILAISIA KARTTANÄKYMIÄ VALITAAN VIRTUAALIMITTARISTOSSA?

Interaktiivisen ajonäytön näkymää voidaan muuttaa ohjauspyörän säätimien valikolla. Muita Ajonäytön asetuksia voi myös olla käytettävissä ajoneuvosta riippuen. Näitä asetuksia voi muuttaa kohdassa Pivi Pron Asetukset > Navigointi > Ajonäyttö.

OTA KAIKKI IRTI JAGUARIN TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄSTÄ

HALLINNOI TILAUKSIA

Oikotie tämänhetkisen InControl-tilauksesi tietoihin.
HALLINNOI TILAUKSIA

InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.  


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.  


Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.  


Vain yhteensopivat älypuhelimet.  


1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Edellyttää Online-paketin 12 kuukauden tilausta. Jotta voit jatkaa ominaisuuden käyttämistä sen ensimmäisen tilausjakson päätyttyä, sinun on uusittava tilaus ja maksettava siihen liittyvät uusimismaksut. Saatavilla vain liitetyillä markkinoilla. Tarkista asia jälleenmyyjältäsi. Online-paketti S-ominaisuuspaketeista alkaen.

3Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay .

4Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/ .

5Amazon Alexa on saatavana vain tietyillä markkina-alueilla. Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible ja niihin liittyvät merkit ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Edellyttää Online-paketin 12 kuukauden tilausta. Jotta voit jatkaa ominaisuuden käyttämistä sen ensimmäisen tilausjakson päätyttyä, sinun on uusittava tilaus ja maksettava siihen liittyvät uusimismaksut. Saatavilla vain liitetyillä markkinoilla. Tarkista asia jälleenmyyjältäsi.  Online-paketti S-ominaisuuspaketeista alkaen.

6Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt dataa on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka.

7Kaikkia live-sovelluksia ei voi käyttää kaikissa ajoneuvoissa. Tarkista asia jälleenmyyjältäsi. 

8Saatavana Apple App Store -sovelluskaupasta ja Google Play -kaupasta useimmille Android- ja Apple iOS -älypuhelimille. Jaguar Remote -etäsovellus edellyttää verkkoyhteyttä, yhteensopivaa älypuhelinta, InControl-tiliä ja Remote-tilausta. Jotta voit jatkaa ominaisuuden käyttämistä sen ensimmäisen tilausjakson päätyttyä, sinun on uusittava tilaus ja maksettava siihen liittyvät uusimismaksut.