INCONTROL CONNECTIVITY

Jaguarin Connect*- ja Connect Pro* -järjestelmät varmistavat, että sinä ja matkustajasi nautitte sujuvista yhteyksistä niin auton sisä- kuin ulkopuolella. Nauti kätevistä Remote Essentials*- tai Remote Premium* -vaihtoehdoista, joiden avulla voit hallita autoasi etäältä. Remote-, Protect- ja Secure Tracker -vaihtoehdot parantavat sinun ja Jaguarisi turvallisuutta.

CONNECT PRO*

Connect Pro, joka on saatavilla vain Touch Pro -järjestelmän kanssa, sisältää InControl Apps -sovellukset, Wi-Fi Hotspot -tukiaseman, Remote Premium- ja Pro Services -palvelut, ja se on suunniteltu parantamaan kokemustasi niin Jaguarisi sisä- kuin ulkopuolella ja varmistamaan, että sinä ja matkustajasi nautitte matkasta samalla, kun pysytte yhteydessä ympäröivään maailmaan.

CONNECT PRO - OMINAISUUDET
PRO SERVICES*
Touch Pro -järjestelmän Connect Pro -pakettiin saatavilla oleva Pro Services sisältää valikoiman ainutlaatuisia yhdistettyjä navigointipalveluja.
LUE LISÄÄ
WI-FI HOTSPOT*
Wi-Fi Hotspot muodostaa Jaguariisi 4G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.*
LUE LISÄÄ
REMOTE PREMIUM*
Jaguarin InControl Remote -sovellus on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Jaguariisi mistä päin maailmaa tahansa.
LUE LISÄÄ
INCONTROL APPS*
InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta.
LUE LISÄÄ
CONNECT*

Connect sisältää kolme palvelua: InControl Apps, jonka avulla yhteensopivia älypuhelinsovelluksia voidaan käyttää auton kosketusnäytön kautta, Wi-Fi Hotspot, joka muodostaa matkustamoon verkon jopa 8 laitteelle, ja Remote Premium, jonka avulla voit olla yhteydessä Jaguariisi etäältä.

CONNECT - OMINAISUUDET
WI-FI HOTSPOT*
Wi-Fi Hotspot muodostaa Jaguariisi 4G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.
LUE LISÄÄ
REMOTE PREMIUM*
Remote Premium on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Jaguariisi matkan päästä.
LUE LISÄÄ
INCONTROL APPS*
InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta.
LUE LISÄÄ
PROTECT*

Protect sisältää mielenrauhaa antavat Remote-ominaisuudet, Jaguarin Optimised Assistance -toiminnon ja SOS Emergency Call -toiminnon. Voit muun muassa tarkistaa polttoainetason, ikkunat ja ovet matkan päästä ja paikantaa Jaguarisi ruuhkaiselta parkkipaikalta – kaikki tämä onnistuu älypuhelimen avulla. Jos autosi hajoaa, Jaguarin Optimised Assistance välittää sijaintitiedot ja auton diagnostiset tiedot hinauspalveluun. Vakavammassa onnettomuustilanteessa SOS Emergency Call voi lähettää tiedot, sijaintitiedot mukaan lukien, hätäkeskukseen ja muodostaa puhelinyhteyden.

PROTECT-OMINAISUUDET
REMOTE ESSENTIALS*
Voit olla yhteydessä Jaguariisi mistä päin maailmaa tahansa Remote Essentials -järjestelmän avulla ja tarkistaa esimerkiksi ovi- tai polttoainetilanteen ja lämmittää tai jäähdyttää auton etukäteen.
LUE LISÄÄ
JAGUAR OPTIMISED ASSISSTANCE
Jos autosi hajoaa, voit soittaa suoraan Jaguar Assistance -tiepalveluun painamalla yläkonsolin vasemmalla puolella olevaa painiketta tai Jaguar InControl Remote -älypuhelinsovelluksen apupalveluruudun kautta.
SOS EMERGENCY CALL
Sovellus muodostaa puhelinyhteyden hätäkeskukseen, jos joudut onnettomuuteen ja turvatyynyt laukeavat. Lisäksi SOS Emergency Call voi lähettää tärkeitä tietoja, kuten sijaintisi.
SECURE TRACKER*

Secure Tracker käyttää seurantateknologiaa varoittaakseen sinua varkausyrityksistä, ja ilmoittaa ajoneuvosi sijainnin tarvittaville viranomaisille, jotta se voidaan palauttaa ajallaan.

LUE LISÄÄ
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
TILAA UUTISKIRJE
Tilaa Jaguarin kuukausittainen uutiskirje
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

*InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.