YHDISTÄMINEN LIVESOVELLUKSIIN JA SUORATOISTOPALVELUIHIN

YHDISTÄMINEN LIVESOVELLUKSIIN JA SUORATOISTOPALVELUIHIN

Käytä haluamiasi suoratoistoalustoja ja tietopalveluja ilman älypuhelinta.

SISÄÄNRAKENNETUT LIVESOVELLUKSET

Älä putoa koskaan kärryiltä – saat uusimmat uutiset ja säätiedot välittömästi kosketusnäytöllesi.1,2.

1. VALITSE LISÄOMINAISUUKSIA

1. VALITSE LISÄOMINAISUUKSIA

Voit valita ja käyttää Live-sovelluksia valitsemalla Live-sovellukset Jaguarisi kosketusnäytön Lisäominaisuudet-valikosta.
2. KIRJAUDU SISÄÄN

2. KIRJAUDU SISÄÄN

Kirjaudu sisään InControl-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Voit myös valita kirjautumista varten kutsumanimen ja PIN-koodin, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aina tilin käyttäjätunnuksia. Jos et ole kirjautuneena, valintojasi ei tallenneta.
3. PÄIVITYS

3. PÄIVITYS

Jos Päivitys-ruutuun ilmestyy vihreä alaspäin osoittava nuoli, päivityksiä on saatavana.

MOBIILISUORATOISTOPALVELUT

Yhdistä InControl-tilisi Spotify-tiliisi musiikin ja sisältöjen kuuntelemista varten.

1. KIRJAUDU INCONTROLIIN

1. KIRJAUDU INCONTROLIIN

Kirjaudu sisään My Jaguar InControl -verkkosivulle ja siirry Oma tili -välilehteen.
2. TILIEN LIITTÄMINEN

2. TILIEN LIITTÄMINEN

Napsauta Liitetyt tilit -valikkoa, valitse palveluntarjoaja ja napsauta Liitä.
3. KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUIHIN KIRJAUTUMINEN

3. KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUIHIN KIRJAUTUMINEN

Sinut siirretään nyt kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle.*kirjautumissivu. Käytä käyttäjätietoja, jotka olet luonut valitulle palveluntarjoajalle – älä käytä InControlin käyttäjätunnuksia.
4. SISÄÄNRAKENNETTUJEN LIVESOVELLUKSIEN KÄYTTÄMINEN

4. SISÄÄNRAKENNETTUJEN LIVESOVELLUKSIEN KÄYTTÄMINEN

Kun olet kirjautunut tilillesi, voit käyttää sitä suoraan ajoneuvossasi kohdassa valitsemalla Lähde, ja sen jälkeen Online-media.

*InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.  


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.  


Vain yhteensopivat älypuhelimet.  


Apple CarPlayTM on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay .


®Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.

Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/ .


1Kaikkia live-sovelluksia ei voi käyttää kaikissa ajoneuvoissa. Tarkista asia jälleenmyyjältäsi. 


2Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.