TOUCH PRON MÄÄRITYSOPAS

TOUCH PRON MÄÄRITYSOPAS

1. AKTIVOI INCONTROL-TILISI

Jaguarin liitettyjen palvelujen ja tilauksien käyttämiseksi sinun on ensin luotava oma InControl-tili. Jos olet ostanut uuden Jaguarin, suosittelemme ottamaan yhteyttä jälleenmyyjääsi, joka auttaa sinua järjestelmän aktivoinnissa.

OSTITKO KÄYTETYN JAGUAR APPROVED -AJONEUVON?

Suorita rekisteröinti itse alla kuvatulla helpolla tavalla.


Huomaa: jos Optimoidun Jaguar-tuen merkkivalo (työkalukuvake) palaa kattokonsolissa, pyydä apua jälleenmyyjältäsi.

OSTITKO KÄYTETYN JAGUAR APPROVED -AJONEUVON?

INCONTROLIN REKISTERÖIMINEN

Rekisteröinti jälleenmyyjällä

Rekisteröinti jälleenmyyjällä

Kun jälleenmyyjäsi aloittaa InControlin rekisteröinnin, saat sähköpostilinkin, jolla voit viimeistellä aktivoinnin. 


Jos et ole saanut aktivointiviestiä jälleenmyyjältäsi, tarkista roskapostikansiosi.

Itse suoritettu rekisteröinti

Itse suoritettu rekisteröinti

Jos olet ostanut käytetyn Jaguarin tai jälleenmyyjäsi ei ole rekisteröinyt sinua tilillesi, noudata alla olevan linkin ohjeita. 


Ennen kuin aloitat, varmista että Jaguarisi on pysäköity alueelle, jossa on hyvä matkapuhelinverkko ja että rekisterinumero ja VIN-numero ovat käden ulottuvilla.

AKTIVOINNIN TARKISTAMINEN ON SUORITETTU

Kun InControl-järjestelmän määritys on suoritettu, käytössä olevat palvelut vahvistetaan sähköpostiviestillä. 


Seuraavan kerran, kun käynnistät ajoneuvosi, sekä SOS-hätäpuhelu-painikkeen että Optimoitu Land Rover -palvelun painikkeen tulisi näkyä valaistuina.

AKTIVOINNIN TARKISTAMINEN ON SUORITETTU

2. MÄÄRITÄ LIITETTÄVYYTESI

ASETA SIM-KORTTI

ASETA SIM-KORTTI

Järjestelmästäsi riippuen SIM-kortti tulee asettaa korttipaikkaan, joka on merkitty ”SIM” tai MIKRO SIM -kortti tulee asettaa keskikonsoliin. Varmista, että SIM on asetettu oikein sen kullanväristen liittimien osoittaessa ylöspäin.
YHDISTÄ DATAAN

YHDISTÄ DATAAN

Käynnistä mobiilidata. Kun valmis, valitse asetusten kuvake missä tahansa näytössä > Kaikki asetukset > Ominaisuudet > Liitettävyys > Mobiilidata PÄÄLLÄ.  


Luo yhteys. Kosketusnäytössä näkyy nyt 4G- tai Wi-Fi-kuvake. Huomaa, että voi kestää jopa kaksi minuuttia, kunnes ilmoitus ”SIM-korttia luetaan” tulee näkyviin näytölläsi Mobiilidatan alla.

3. MÄÄRITÄ NAVIGOINTIPALVELUT

Kun käytät navigointia ensimmäisen kerran, sinua pyydetään luomaan omat profiili ja tili. Sen avulla voit tallentaa suosikkimääränpääsi ja aiemmat matkasi sekä käyttämään muita liitetyn navigoinnin ominaisuuksia.

LUO PROFIILI

LUO PROFIILI

Kun olet nimennyt profiilisi, sinua pyydetään vierittämään sivua sen alareunaan. Voit nyt valita Ota käyttöön kaikki ominaisuudet. Näihin sisältyvät historialliset liikennemallit ja tosiaikaiset liikennetiedot tai voit valita Jatka ilman yhteyttä, jolloin kaikki liitetyt navigoinnin ominaisuudet poistetaan käytöstä. Jos käyttäjiä on useampia, navigointijärjestelmän käyttäminen edellyttää profiilin luomista. Vähintään yksi profiili on luotava järjestelmän käyttämiseksi.
LUO TILI

LUO TILI

Kun profiili on luotu, voit luoda tilin navigoinnin päänäytössä valitsemalla Kirjaudu sisään. Sinua pyydetään hyväksymään Navigoinnin käyttöehdot, jotka ovat avattavissa syöttämällä annettu URL-osoite selaimen hakukenttään.  


Navigoinnin tilin avulla voit ladata uusimpia karttapäivityksiä sekä jakaa kiinnostavia kohteita ja arvioidun saapumisaikasi ystäville ja perheellesi. Voit myös lähettää määränpäitä suoraan ajoneuvoosi InControl Route Plannerilla sovelluksen tai verkkosivun välityksellä.

4. SYNKRONOI LAITTEESI JA SOVELLUKSESI

YHDISTÄ PUHLIMEESI BLUETOOTHILLA

YHDISTÄ PUHLIMEESI BLUETOOTHILLA

Voit yhdistää yhteensopivan matkapuhelimen ja sen sovellukset Jaguaariisi Bluetooth-tekniikalla. Laitetta voidaan tällöin ohjata puhekomennoilla, ohjauspyörällä tai kosketusnäytöllä. 


Tarkempia tietoja puhelimesi pariliittämisestä Bluetooth-yhteydellä löytyy Liitettävyyskeskuksestamme.

YHDISTÄ APPLE CARPLAY- TAI ANDROID AUTO-JÄRJESTELMÄÄN

YHDISTÄ APPLE CARPLAY- TAI ANDROID AUTO-JÄRJESTELMÄÄN

Ajoneuvoosi kuuluvan Älypuhelinpaketin avulla voit käyttää sovelluksia turvallisesti ja kätevästi Apple CarPlaytaTM 1 ja Android AutoaTM 2käyttäen.


Laitteesi voidaan liittää kätevästi kosketusnäyttöön Bluetooth-yhteydellä tai sertifioidulla USB-kaapelilla.


Kun käytät Apple CarPlaytaTM 1, varmista että iPhone-puhelimesi iOS-käyttöjärjestelmän uusin versio on asennettuna ja että Siri® on käytössä puhelimessasi. Kun käytät Android AutoaTM 2, varmista että uusin Android Auto -sovellus on asennettuna ja että Google-ääniavustaja on käytössä Google-laitteessasi.

YHDISTÄ AJONEUVOSI SISÄÄNRAKENNETTUIHIN LIVE-SOVELLUKSIIN

YHDISTÄ AJONEUVOSI SISÄÄNRAKENNETTUIHIN LIVE-SOVELLUKSIIN

Voit käyttää sää-, uutis- ja verkkomedioita suoraan kosketusnäytölläsi. Mobiililaitteita ei tarvita.3

VALVO AUTOASI ETÄKÄYTTÖISESTI

Valvo Jaguarisi tilaa turvallisuutta, kuntoa ja tilaa älypuhelimestasi Remote-etäsovelluksella. Jos olet rekisteröitynyt Secure Tracker -seurantapalveluun, tarvitset Remote-etäsovelluksen varashälytysten vastaanottamiseen. 


Huomaa, että Remote-sovelluksen4 ominaisuudet ovat käytettävissä vasta kun olet aktivoinut InControl-tilisi My Jaguar InControl -verkkosivulta.

VALVO AUTOASI ETÄKÄYTTÖISESTI

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TOUCH PRO -JÄRJESTELMÄSTÄ?

Vastaus saattaa löytyä UKK-osiosta.

OTA KAIKKI IRTI JAGUARIN TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄSTÄ

HALLINNOI TILAUKSIA

HALLINNOI TILAUKSIA

Oikotie tämänhetkisen InControl-tilauksesi tietoihin.
INCONTROL ROUTE PLANNER -VERKKOSIVU

INCONTROL ROUTE PLANNER -VERKKOSIVU

InControl Route Plannerilla voit suunnitella reittejä ja tallentaa määränpäitä ja paikkoja. Jos InControl-paketti sisältää myös Pro-palvelut, voit palata näihin reitteihin myöhemmin autostasi käsin.
INCONTROL ROUTE PLANNER -SOVELLUS

INCONTROL ROUTE PLANNER -SOVELLUS

Laajenna Touch Pro -navigointijärjestelmän matkansuunnittelun mahdollisuuksia Route Plannerin julkisen liikenteen tai jalankulun ohjeilla.

InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.   


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.  


Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.   


Vain yhteensopivat älypuhelimet.   


1Apple CarPlayTM on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja. Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay .


2Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.  Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/ .   


3Kaikkia live-sovelluksia ei voi käyttää kaikissa ajoneuvoissa. Tarkista asia jälleenmyyjältäsi.   


4Saatavana Apple App Store -sovelluskaupasta ja Google Play -kaupasta useimmille Android- ja Apple iOS -älypuhelimille. Jaguar Remote -etäsovellus edellyttää verkkoyhteyttä, yhteensopivaa älypuhelinta, InControl-tiliä ja Remote-tilausta. Jotta voit jatkaa ominaisuuden käyttämistä sen ensimmäisen tilausjakson päätyttyä, sinun on uusittava tilaus ja maksettava siihen liittyvät uusimismaksut.