INCONTROL-INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ
VIIHDE JA TIEDOT KOSKETUSNÄYTÖLLÄSI

Edistyneimmät infotainment-järjestelmämme Touch ja Touch Pro* on suunniteltu tekemään ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa. Yhdistä älypuhelimesi käyttääksesi sovelluksia, nauttiaksesi musiikista ensiluokkaisen äänentoistojärjestelmän kautta ja navigoidaksesi ympäröivässä maailmassa.

TOUCH PRO*

Touch Pro sisältää 10-tuumaisen kosketusnäytön, jonka kosketus-, pyyhkäisy- ja nipistystoiminnoilla voit hallita karttoja, mediaa ja asetuksia. Se on Jaguarin toistaiseksi edistynein multimediajärjestelmä. Pidä katseesi tiessä käyttämällä älykästä puheentunnistusta, jonka ansiosta voit hoitaa tehtäviäsi turvallisemmin.

TOUCH PRO - OMINAISUUDET
10 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ
Touch Pron erittäin herkän monikosketusnäytön avulla voit hallita karttoja, mediaa ja asetuksia koskettamalla, pyyhkäisemällä ja nipistämällä.
NAVIGATION PRO*
Navigation Pro, joka sisältää Connect Pron parannukset, oppii tavalliset reittisi ja pitää sinut ajan tasalla ajotietojen, liikennetietojen ja arvioituun saapumisaikaan liittyvien tietojen avulla.
MERIDIAN<sup>TM</sup> ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT
Meridian Audion luokkansa parhaan hifi-tekniikan ansiosta kaikki matkustajat voivat nauttia live-esitysten kirkkaudesta järjestelmän kaiutinvalikoiman kautta.
TUULILASINÄYTTÖ*
Pidä katseesi tiessä hyödyntämällä tuulilasinäyttöä, joka heijastaa oleelliset ajotiedot läpikuultavina suoraan tuulilasiin.
VIRTUAALINEN MITTARISTONÄYTTÖ*
Täysin uusi graafinen käyttöliittymä, joka sisältää edistyneitä toimintoja ja neljä esimääritettyä näyttöteemaa tai koko näytön 3D-karttanäkymän, henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.
KAKSOISNÄKYMÄNÄYTTÖ*
Kaksoisnäkymänäytön avulla kuljettaja ja matkustaja voivat katsella täysin erillistä sisältöä samalta kosketusnäytöltä.
TAKAMATKUSTAJIEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ*
Integroitu takamatkustajien viihdejärjestelmä sisältää kaksi itsenäistä 8- tai 10-tuumaista näyttöä etuistuinten päätuissa, langattomat kaukosäätimet ja kuulokkeet.
TOUCH

Hallitse auton sisätiloja Touch-järjestelmän avulla. Se yhdistää sinut sujuvasti ja turvallisesti Jaguariisi myös, kun et ole auton luona. Paranna ajokokemustasi multimediakeskuksella, joka isännöi kaikkea auton navigoinnista viihteeseen.

TOUCH - OMINAISUUDET
8 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ
Kojelaudan keskiöstä löydät selkeän ja herkän graafisen kosketusnäytön, joka vastaa suoraan kosketus- ja pyyhkäisyeleisiin.
AUTON NAVIGOINTI
Etsi kohteita helposti ja tallenna lempipaikkasi nopeaa hakua varten. 2D- ja 3D-kartat ja äänikomennot tekevät kokemuksesta intuitiivisen.
ENSILUOKKAINEN ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ*
Sinä ja matkustajasi voitte nauttia erinomaisesta äänentoistosta mistä tahansa lähteestä ja missä päin autoa istuttekin.
TUULILASINÄYTTÖ
Pidä katseesi tiessä hyödyntämällä tuulilasinäyttöä, joka heijastaa oleelliset ajotiedot läpikuultavina suoraan tuulilasiin.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
TILAA UUTISKIRJE
Tilaa Jaguarin kuukausittainen uutiskirje
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

*InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.