fpace
F‑PACE

VERTAANSA VAILLA OLEVAA DYNAAMISUUTTA JA MONIKÄYTTÖISYYTTÄ

TUTUSTU 360°

YHDISTETTY CO2 PÄÄSTÖT g/km
Manuaali alkaen 140‡
Automaatti alkaen 146‡

YHDISTETTY KULUTUS l/100km
Manuaali alkaen 5.3‡
Automaatti alkaen 5.5‡

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Jaguarin ensimmäinen SUV on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä. F-PACEn tilava 650 litrainen tavaratila mahdollistaa suurienkin tavaramäärien helpon ja turvallisen kuljettamisen. Huolimatta SUV-malleille tyypillisestä hieman korkeammasta profiilista Jaguar F-PACE tarjoaa Jaguarin urheiluautomaisen ajettavuuden. Valitsitpa bensiini- tai diesel-moottorin, käytössäsi on aina Jaguarin reagoiva nelivetojärjestelmä sekä ZF:n laadukas 8-portainen automaattivaihteisto. Se on tilava. Se on käytännöllinen. Se on tyylikäs ja mikä parasta - se on Jaguar.

RAKENNA OMASI
TUTUSTU F-PACEN MUOTOILUUN
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp_my20/fp_my20_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp_my20/fp_my20_**.jpg
Tutustu auton muotoiluun
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp_my20/fp_my20_01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp_my20/fp_my20_**_m.jpg
Tutustu auton muotoiluun
TUTUSTU F-PACEN SISÄTILOIHIN
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
Tutustu auton sisätiloihin
Tutustu auton sisätiloihin
Reset to dash
Exit
SUORITUSKYKY EDELLÄ

F-PACE SVR on Jaguarin palkintoja voittaneet mallin uusin versio. SVO-osaston (Special Vehicles Operations) hienovaraisesti uudelleen muotoillut ulkolinjat tehostavat entisestään auton suorituskykyä.

Kysy lisätietoja
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
URHEILUAUTON DNA
Jaguarin kevyttä alumiiniarkkitehtuuria käyttämällä kehitetty F-PACE yhdistää puhtaat linjat, pinnat ja mittasuhteet F-TYPE urheiluauton inspiroimaan muotoiluun ja ajodynamiikkaan. Rohkea etusäleikkö ja voimakas konepelti antavat vihjeitä moottorien potentiaalista. Kyseessä on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä.
TUTUSTU SISÄTILOIHIN
KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TILAT
F-PACE omaa luokkansa johtavan tavaratilan 650 litran1 tilavuudella, jota voit laajentaa helposti 40:20:40 taittuvin takaistuimin.
TUTUSTU TARKEMMIN
SUORITUSKYKY JA TEHOKKUUS
Kumpikin moottori, nelisylinterinen Ingenium-diesel tai 2,0-litrainen bensiini, tarjoavat erinomaisen tasapainon suorituskyvyn, hienostuneisuuden ja taloudellisuuden välillä.
TUTUSTU AJODYNAMIIKKAAN
KATSO VIDEO
yt:LLwA9uqoYnc
TEKNOLOGIA
F-PACE mallin vakio- ja lisävarusteet tarjoavat kattavan valikoiman viimeisimpiä ja aivan uusia teknologioita, kuten HUD-tuulilasinäyttö ja Activity Key –järjestelmä. Incontrol Multimediajärjestelmä 10” Touch Pro-näytöllä tekee jokaisesta matkasta palkitsevan kokemuksen.
Tutustu
VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP-TÖRMÄYSTESTEISSÄ

F-PACE saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP-törmäystesteissä. F-PACE saavutti korkeat arvosanat jokaisella turvallisuuden osa-alueella, mutta erityisesti se sai kiitosta aikuis-ja lapsimatkustajien turvallisuudesta ja jalankulkijoiden suojauksesta kolaritilanteessa.

tutustu euro ncap-sivustoon
F-PACE YRITYSKÄYTTÖÖN

F-PACE tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, tehokuutta ja erottuvaa urheilullista tyyliä. F-PACE:n kevyt alumiininen korirakenne sekä virtaviivaisella muotoilulla saavutettu pieni ilmanvastus pienentävät kulutusta sekä CO2-päästöjä vähentäen omistajuuden kokonaiskustannuksia. Lisättynä suuren tavaratilaan sekä Jaguarin ajettavuuteen – F-PACE on täydellinen auto myös yrityskäyttöön.

OTA YHTEYTTÄ

Annetut luvut on laskettu NEDC2-mittausmenetelmällä valmistajan virallisista WLTP-testeistä EU-lainsäädännön mukaisesti. Ne on tarkoitettu vain automallien vertailuun. Tosiasialliset luvut voivat vaihdella tästä. CO₂- ja polttoainetalouden luvut voivat vaihdella pyörän asennuksen ja lisävarusteiden mukaan. NEDC2-luvut on laskettu käyttämällä hallituksen kaavaa WLTP-luvuista, jotka vastaavat vanhan NEDC-testin lukuja. Tällöin voidaan soveltaa oikeaa verotusta.

KATSO WLTP-LUVUT