ENNAKKOMYYNNISSÄ
JAGUAR F-PACE

Ylellinen ja suorituskykyinen SUV yhdistää palkitun muotoilun, Jaguarin suorituskyvyn ja intuitiivisen tekniikan, jotka yhdessä tekevät jokaisesta matkasta erityisen. Saatavana nyt myös lataushybridinä.

TUTUSTU 360
TUTUSTU TÄHÄN MALLIIN

YHDISTETYT CO2-PÄÄSTÖT g/km
Alkaen 54

YHDISTETTY KULUTUS l/100 km
Alkaen 2,4

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
Uudistunut Jaguar F-PACE

Jaguar on julkistanut uudistuneen F-PACEn. Auto saapuu Suomeen alkuvuodesta 2021. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa tästä upeasta uutuudesta, jätäthän yhteystietosi.

Jätä yhteystietosi
muotoilu
TUTUSTU SISÄTILOIHIN
TUTUSTU SISÄTILOIHIN

Sisätilojen jokainen harkittu yksityiskohta luo levollisen suojapaikan sinulle ja matkustajillesi. Ensiluokkaiset materiaalit, uudet värivalikoimat ja istuimien parannettu mukavuus kuuluvat kaikkien Jaguar F-PACE- ja Jaguar F-PACE R-Dynamic -mallien täysin uusittujen sisätilojen varusteluun.

RAKENNA OMASI
NÄYTÄ GALLERIA
NÄYTÄ GALLERIA
NÄYTÄ GALLERIA

F-PACEn uusituissa sisätiloissa on käytetty nahkaverhoiltuja Luxtec-pintoja, pehmeäpintaisia materiaaleja ja valittuja, katseen vangitsevia koristelistoja. Sen brittiläisen käsityötaidon mestareilta periytyvä estetiikka tekee ajokokemuksestasi ikimuistoisen.

RAKENNA OMASI
NÄYTÄ GALLERIA
TUTUSTU ULKONÄKÖÖN
TUTUSTU ULKONÄKÖÖN

Saumaton konepelti, syvempi etusäleikkö, uudet tyylistään tunnistettavat, kahden J-kirjaimen muotoiset ajovalot ja leveämmät ilmakanavat lisäävät Jaguar F-PACEn dynaamista ryhtiä ja katuauton olemusta. Uudet sisäänrakennetut pakoputkien kehykset täydentävät uudelleenmuotoiltua takapuskuria ja korostavat entisestään ajoneuvon päättäväistä ryhtiä.

RAKENNA OMASI
NÄYTÄ GALLERIA
SUORITUSKYKY
AJODYNAMIIKKA
AJODYNAMIIKKA

F-PACE yhdistää sykähdyttävän suorituskyvyn älykkäisiin kuljettajan teknologiaratkaisuihin.

LATAUSHYBRIDI
UUSI JAGUAR F‑PACE LATAUSHYBRIDI‑SUV

Uuden F-PACE-lataushybridin myötä pääset nauttimaan paremmasta polttoainetehokkuudesta ja täysin pakokaasupäästöttömästä ajosta käyttäessäsi sähköistä ajotilaa.

TUTUSTU TÄHÄN MALLIIN
SVR
F‑PACE SVR

Jaguar F-PACE SVR:n 5,0-litrainen turboahdettu V8-moottori ja 283 km/h:n huippunopeus tekevät siitä äärimmäisen suorituskykyisen SUV-ajoneuvon.

TUTUSTU TÄHÄN MALLIIN
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
HYBRIDI, BENSIINI TAI DIESEL
F-PACEn voimanlähteenä toimii bensiini- tai dieselkäyttöinen kevythybridimoottori, ja valittavana on myös täysin uusi Jaguarin lataushybridi niille, jotka haluavat vähentää polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä entisestään. Kaikki voimansiirtojärjestelmät on varustettu 8-portaisella automaattivaihteistolla.
VAIN JAGUARILLA
Valitse täysin dynaamisen suorituskyvyn ja äärimmäisen polttoainetehokkuuden väliltä. Jaguar Drive Control -hallintajärjestelmä vaihtaa vaihteita nopeammin Dynamic-ajotilassa ja vaihtaa suuremmalle vaihteelle aikaisemmin Eco-ajotilassa. Liukkaalla kelillä ajettaessa Rain, Ice, Snow -ajotilassa vaihteita käytetään pehmeämmin.
OSOITA VARMUUTTA
Jaguarin neliveto ja Intelligent Driveline Dynamics -ajojärjestelmä muodostavat yhdessä ennakoivan nelivetojärjestelmän. Muiden merkkien järjestelmät aktivoituvat vasta, kun auto menettää pidon. Jaguarin järjestelmä siirtää ennakoivasti vääntöä etupyörille hallinnan ja ajovarmuuden ylläpitämiseksi ennen kuin pitokyky menetetään.
MULTIMEDIA
YKSINKERTAISUUS VAKIOVARUSTEENA

Pivi-järjestelmä sisältää seuraavat vakio-ominaisuudet:

• 11,4 tuuman kosketusnäyttö
• Digitaalinen DAB-radio
• Uusittu käyttöliittymä
• Apple CarPlay®2
• Android Auto™3
• Remote4

Päivittämällä Pivi Pro5 -järjestelmään käytössäsi on uusin tekoälyllä varustettu multimediatekniikka, joka tarjoaa muun muassa oppivan navigaatiojärjestelmän, jonka avulla olet täysin ajan tasalla koko matkan ajan.

TIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Voit valita laajasta näkymävalikoimasta, mukaan lukien koko näytön kattavan kolmiulotteisen navigointinäkymän, ajotiedot tai toistettavan äänitiedoston tiedot – kaikki korkean resoluution 12,3 tuuman interaktiivisesta ajonäytöstä.

Valinnainen HUD-tuulilasinäyttö6 heijastaa tärkeimmät tiedot tuulilasiin. Täysvärinäyttö näyttää ajoneuvon nopeuden, valitun vaihteen ja navigaatiojärjestelmän ohjeet selkeästi.

MERIDIAN™-AUDIOJÄRJESTELMÄ

Isobritannialainen MeridianTM äänentoistojärjestelmä tähtää musikaaliseen kokonaiselämykseen. Emme tarkoita tällä vain äänenvoimakkuuden kasvattamista. Kyse on enemmänkin syvyyden tasojen, kirkkauden ja musiikin realistisuuden vahvistamisesta, mikä tapahtuu yhdistämällä kehittyneitä akustisia tekniikoita ja strategisesti sijoitettuja kaiuttimia. Tavoitteena on äänentoiston alustan – jota kutsumme nimityksellä ”sound stage” – täsmälleen oikeanlainen luominen F-PACEn sisätiloihin. Valittavana on MeridianTM- tai MeridianTM Surround Sound -järjestelmä.

RAUHA JA HILJAISUUS

MeridianTM Audion7 innovatiivisen rengasmelun vaimennusteknologian sekä vähennetyn värinätason ansiosta F‑PACE tarjoaa parannetun ajomukavuuden sinulle ja matkustajillesi.

LANGATON LATAAMINEN
Lisävarusteena saatava puhelimen signaalinvahvistimella varustettu langaton laitteiden lataaminen huolehtii yhteensopivien älypuhelimien lataamisesta ilman johtoja ja latausasemia. Autossa ollessa puhelimesi käyttää auton antennia, mikä parantaa signaalia ja puhelujen laatua.
OHJAAMON SISÄILMAN IONISOINTI PM2,5-SUODATTIMELLA
Lisävarusteena saatavilla oleva NanoeTM-ionisointi parantaa kuljettajan ja matkustajien hyvinvointia. Aktivoidessasi toiminnon erikoisvalmisteinen suodatin vangitsee ja poistaa pienhiukkaset ja ulkoilman mukana siirtyvät allergeenit, kuten PM2,5-kokoiset pöly- ja siitepölyhiukkaset.
KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS
KÄYTÄNNÖLLISTÄ TILAA
F-PACEssa on jopa 778 litraa1, 10 tavaratilaa myös silloin, kun takaistuimet ovat ystävien ja perheenjäsenien käytössä. Kun tarvitset lisätilaa, voit taittaa takaistuimet alas ja hyödyntää vapautuvaa 1 82710 litran kuljetustilaa. F-PACE vastaa niin viikonpäivien kuin viikonloppujesikin tarpeita.
AKTIIVISUUSRANNEKE
Täysin uuden, valinnaisena saatavan vesitiiviin ja iskunkestävän aktiivisuusrannekkeen11 avulla voit lukita, avata ja käynnistää auton. Suunnittelitpa mitä tahansa ulkoiluharrastuksia kavereidesi kanssa, tavanomaiselle avaimelle ei ole enää tarvetta.
PIXEL LED -AJOVALOT TUNNISTETTAVILLA PÄIVÄAJOVALOILLA
Lisävarusteena saatavilla olevissa Pixel LED -valoissa on animoidut suuntavilkut. Adaptive Driving Beam -järjestelmän säädettävä valokeila tarjoaa entistä paremman näkyvyyden pimeällä ja ehkäisee vastaantulevien autoilijoiden häikäisemistä jakamalla valokeilan automaattisesti.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ
Jaguar F-PACE on varustettu kuljettajan avustinjärjestelmän ominaisuuksilla, jotka helpottavat kaupunkiajoa ja pysäköintiä ja lisäävät ajonautintoa maanteillä. Nämä tekniikat parantavat ajoasi vähentämällä siihen liittyvää stressiä.
LÖYTÖRETKI JATKUU
VALITSE OMA JAGUAR F-PACE
Tutustu koko mallistoon tässä ja tarkastele samalla upeiden muotoilujen, suorituskykyä parantavien ominaisuuksien ja teknologioiden laajaa valikoimaa.
VALITSE OMA MALLI
KUVAGALLERIA
Ajoneuvomme ovat aina puhutelleet kuljettajia, joilla on silmää yksityiskohdille. Uusi Jaguar F-PACE. Yksityiskohtien juhlaa.
NÄYTÄ GALLERIA
TEKNISET TIEDOT
Tutustu hienoimpiin yksityiskohtiin. Lue lisää moottorin suorituskyvystä, mitoista ja polttoaineenkulutuksesta.
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
TÄYDELLINEN AJO ALKAA TÄSTÄ

Ylellinen ja suorituskykyinen SUV tarjoaa tehoa ja käytännöllisyyttä. Luo täydellinen Jaguar F-PACE -autosi konfiguraattorimme avulla.

RAKENNA OMASI
JAGUAR-LISÄVARUSTEET
JAGUAR-LISÄVARUSTEET

Luo ajoneuvo, joka vastaa täydellisesti elämäntapaasi; personoi F-PACE laajalla valikoimalla valinnaisia toimintoja ja käytännöllisiä Jaguar-lisävarusteita.

ETSI LISÄVARUSTE
JAGUAR COLLECTION
JAGUAR COLLECTION

Hienostunut valikoimamme ylellisiä vaatteita, lisävarusteita ja lahjatavaroita on saanut inspiraationsa autoistamme ja niiden muotoilusta.

TUTUSTU TARKEMMIN
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmää käyttäen valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen ja polttoainetaloudellisuuden lukemat voivat vaihdella rengasvalinnoista ja valinnaisista lisävarusteista riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

Näytä WLTP-tiedot.
WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO2-lukujen laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.

1Voimalaitteesta riippuen.

2Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.

4Etäsovellus sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Jaguarin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Jaguar-etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

5Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

6Edellyttää auringonsuojalasia joillakin markkina-alueilla. Navigoinnin ohjeet näkyvät tuulilasissa vain, jos ajoneuvoon on asennettu Pivi Pro -järjestelmä.

7Valinnainen ominaisuus.

8Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjän suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

9Kuvassa näkyvä Jaguar Click and Go -lisävaruste myydään erillisenä. Tabletti ei sisälly toimitukseen. Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka. Katso tähän ominaisuuteen liittyvän kohtuullisen käytön käytännön yksityiskohtaiset tiedot Pivi Pron käyttöehdoista osoitteessa www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Toistoaika riippuu suoratoistopalvelun tarjoajasta ja videosisällön määrityksestä. HD-videoformaatti lisää datankäyttöä huomattavasti.

10Nestemäinen tilavuus tarkoittaa alan standardia, jossa tilavuus mitataan täyttämällä tila nesteellä. Tilavuus on mitattu mittaamalla tila kattolistaan asti. Tavaratilan varustelu ja kokonaistilavuus vaihtelevat riippuen mallista sekä siitä, onko ajoneuvoon asennettu täysikokoinen vai tilaa säästävä vararengas.

11Aktiivisuusranneke voidaan ladata noin kahdessa tunnissa, mikä antaa noin kymmenen päivää käyttöaikaa.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) ja markkina-alueen mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.


Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.


Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.
Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Niihin voidaan soveltaa loppukäyttäjän käyttöehtoja.
Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.
NanoeTM on Panasonic Corporation -yhtiön tavaramerkki.