JAGUAR F-TYPE

Suorituskykyinen ja ketterä - aito Jaguar urheiluauto jolla erotut joukosta

JAGUAR F-TYPE

Tehokas, ketterä ja erottuva, F-TYPE on aito Jaguar-urheiluauto. Se on rakennettu suorituskyvyn ja herkästi reagoivan käsiteltävyyden ehdoilla. Se on viimeisin Jaguarin hienostuneessa urheiluautojen historiassa. Mekaanisesti ahdetut moottorit (300-575 hv), kevyt alumiinikori sekä kehittyneet ajoteknologiat luovat ajokokemuksen, joka on intuitiivinen, vaistonvarainen ja se herättää sinut eloon.

Jaguar F-TYPE tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta, kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin takuun sekä Jaguar Assistance tiepalvelun.

Hinnat alkaen 97 562 €F-TYPE COUPÉ

F-TYPE Coupé yhdistää suorituskyvyn ja herkästi reagoivan käsiteltävyyden sulavasti jokapäiväiseen käytettävyyteen mukaanlukien 407 litran vetoisen tavaratilan.

F-TYPE CONVERTIBLE

Koe avoauton puhdas ajoelämys, jonka vain Jaguar voi tarjota. Auto, ohjauspyörä ja tie – kuljettaja ja F-TYPE ovat yhtä siitä lähtien kun moottori ärjähtää käyntiin.

VAUHDIN ÄÄNI

Mikään ei näytä tai kuulosta samalta kuin ainutlaatuinen F-TYPE SVR.  
TOUCH PRO

Touch Pro on erittäin kehittynyt ja responsiivinen infotainment -järjestelmä ja vakiovarusteena jokaisessa F-TYPE -mallissa. 

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi