ILMAINEN INCONTROL-PÄIVITYS

Lisää uusia ominaisuuksia, langattomia ohjelmistopäivityksiä ja Älypuhelinpaketti. (Älypuhelinpaketti on saatavana vain malleihin, joissa on keskikonsoliin asennettu SIM-korttipaikka.)

InControl Touch Pro -järjestelmän uusin päivitys tarjoaa käyttöösi lisäominaisuuksia ja uuden kosketusnäytön käyttöliittymän. Päivitys on maksuton soveltuvilla ajoneuvoilla, ja se sisältää älypuhelinpaketin ja langattomia ohjelmistopäivityksiä.

ÄLYPUHELINPAKETTI

ÄLYPUHELINPAKETTI

Älypuhelinpaketin avulla voit jakaa älypuhelimesi näytön auton tietoviihdejärjestelmän kanssa. Älypuhelinpakettiin sisältyvät:
- Apple CarPlay®- ja
- Android Auto™ -sovellukset
.
Apple CarPlay-® ja Android Auto™ -sovellusten tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteista Apple CarPlay® ja Android Auto™.
LANGATON OHJELMISTOPÄIVITYS

LANGATON OHJELMISTOPÄIVITYS

Uusin päivitys on helposti asennettavissa ja se tapahtuu paikallisella jälleenmyyjälläsi. Kun päivitys on asennettu, voit parantaa autosi järjestelmiä entisestään langattomilla ohjelmistopäivityksillä, Wi-Fi-yhteyden tai SIM-kortin välityksellä ilman käyntiä jälleenmyyjälläsi. Ohjelmistopäivitykset ylläpitävät autosi tärkeimpiä järjestelmiä, kuten InControl Touch Pro -järjestelmää, jotta saat kaiken irti Jaguar-autostasi.

PÄIVITYKSESTÄ HYÖTYMINEN

Kysy jälleenmyyjältäsi, onko päivitys saatavilla Jaguar-autoosi. Jälleenmyyjäsi tarkistaa autosi vuosimallin, tietoviihdejärjestelmän ja käyttöliittymäpaneelin ja voi kertoa sinulle, voiko Jaguar-autosi hyötyä tästä päivityksestä.

AUTON VUOSIMALLI
TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
KÄYTTÖLIITTYMÄPANEELI

OTA YHTEYTTÄ JÄLLEENMYYJÄÄSI

Ota yhteys jälleenmyyjääsi ja varmista, voiko Jaguarisi hyötyä uusimmasta ohjelmistopäivityksestä.