Omistajuus

Sähköinen huoltokirja - Online Service History (OSH)

Paperiset huoltokirjat ovat nyt vain häivähdys menneestä, Jaguarin uuden sähköisen huoltokirjan (OSH) avulla voit tarkistaa autosi huoltotiedot internetin yli missä ja koska vaan.

Sähköisessä huoltokirjassa autosi huoltotiedot pysyvät tallessa. Jaguarin valtuutetut huoltopisteet tallentavat automaattisesti kaikki autosi huoltoon liittyvät tiedot uuteen sähköiseen huoltokirjaan. Tiedot ovat järjestelmässä hyvässä turvassa, sillä vain auton omistajalla ja valtuutetulla huoltopisteellä on pääsy järjestelmään.

Sähköinen huoltokirja on vakiona autoissa, jotka on valmistettu 01.10.2013 jälkeen.

Näin se toimii:

  1. Hae jälleenmyyjältäsi autosi yksilöllinen koodi, jonka avulla voit lisätä omat tietosi auton tietoihin. Muistathan pyytää uuden koodin aina auton huollon yhteydessä, sillä koodi muuttuu jokaisen huollon yhteydessä.

  2. Ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessäsi lisää omat tietosi auton tietoihin. Huollon jälkeen tietosi säilyvät järjestelmässä automaattisesti, vaikka koodi muuttuukin.

  3. Omilla tunnuksillasi pääset aina käsiksi autosi viimeisimpään huoltohistoriaan. Halutessasi voit myös pyytää jälleenmyyjääsi tulostamaan sen sinulle.


Tutustu Jaguarin sähköiseen huoltokirjaan tästä.


Löydä lähin jälleenmyyjäsi tästä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi