WI-FI HOTSPOT
WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot muodostaa Jaguariisi 4G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.*

Wi-Fi Hotspot on suunniteltu pitämään huolta yhteyksistäsi. Sen avulla sinä ja matkustajasi voitte muodostaa yhteyden internetiin auton tehokkaan 4G-tukiaseman avulla. Tämä tarkoittaa, että voitte yhdistää jopa kahdeksan laitetta hoitaaksenne työhön, elämään ja viihteeseen liittyviä asioita matkan aikana.

Internetyhteyden luotettavuus paranee, kun muodostat yhteyden paikalliseen 4G-verkkoon Jaguarin tehokkaan ulkoisen antennin kautta älypuhelimen sijaan.


Sinun tarvitsee vain asettaa data-SIM-kortti Jaguarin kortinlukijaan ja käynnistää Wi-Fi Hotspot kosketusnäytön kautta. Tällöin saat paikallisen 4G-mobiiliverkon datasignaalin kattoantennin kautta. Se mahdollistaa vahvemman datayhteyden, kun auton metallirakenteeseen perinteisesti yhdistetty estovaikutus pienenee.


Kun 4G-tukiasema on käytössä, voit yhdistää älypuhelimesi tai tablettisi siihen käyttämällä laitteen yhteystoimintoja.


Jos tarvitset apua Wi-Fi Hotspot -tukiaseman käyttöön ottamisessa, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Mobiilioperaattoristasi ja liittymätyypistäsi riippuen sinun voi olla mahdollista käyttää jo käytössäsi olevan matkapuhelinliittymän dataa. Jotkin palveluntarjoajat tarjoavat jaettuja liittymiä, jolloin voit saada ylimääräisen SIM-kortin Wi-Fi Hotspot -tukiasemaa varten ja liittää sen jaettuun liittymääsi. Tämä tarkoittaa, että Wi-Fi Hotspot -tukiasemasi ja matkapuhelimesi käyttävät dataa jaetusta liittymästä, ja saat vain yhden laskun.


Wi-Fi Hotspot on mahdollista valita vain Jaguareihin, joissa on Connect- tai Connect Pro -palvelu.


Saatavilla on kaksi eri SIM-korttikokoa valitsemasi InControl-infotainment-järjestelmän mukaan.

Touch-järjestelmään tarvitset 2FF SIM -kortin (mini-SIM)
Touch Pro -järjestelmään tarvitset 3FF SIM -kortin (mikro-SIM)

TUTUSTU KÄYTTÖOPPAASEEN
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
TILAA UUTISKIRJE
Tilaa Jaguarin kuukausittainen uutiskirje
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

*InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

** 4G on tällä hetkellä saatavilla vain F-TYPEEN. Kaikissa muissa autoissa Wi-Fi Hotspot sisältää 3G-Wi-Fi-tukiaseman.