Jaguar ladataavat hybridit

Tutustu Jaguarin ladattaviin PHEV-hybrideihin. Täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja tehokkuutta.

PHEV-mallistomme jatkaa Jaguarin legendaarisen suorituskyvyn, älykkään teknologian ja edistyksellisen muotoilun rohkeaa linjaa. Jaguarin lataushybridit vaihtavat saumattomasti sähköisestä voimalaitteesta bensiinimoottoriin ja hyödyntävät siten molempien järjestelmien parhaat puolet.


PHEV-MALLIT:


Jaguar E-PACE P300e (300 hv)
Jaguar F-PACE P400e (400 hv)

Jaguar F-PACE PHEV

Ylellinen, suorituskykyinen SUV-ajoneuvomme tarjoaa kiehtovan yhdistelmän lataushybridin tehokkuutta, arkista käytännöllisyyttä, vaikuttavaa muotoilua ja urheilullista ajettavuutta.

F-PACE-lataushybridin myötä pääset nauttimaan paremmasta polttoainetehokkuudesta ja täysin pakokaasupäästöttömästä ajosta käyttäessäsi sähköistä ajotilaa.
Lataa esite

Jaguar E-PACE PHEV

Siinä on kaikki lataushybridin edut ja pienen SUV-ajoneuvon tarjoama nautinto. Jaguar E-PACE on ainutlaatuinen yhdistelmä tyyliä, ketteryyttä ja dynaamista ajoa.

Lataushybridi takaa entistä paremman polttoainetehokkuuden ja vähemmän CO2-päästöjä.
LATAA ESITE

MIKSI JUURI JAGUAR-LATAUSHYBRIDI?

LATAUKSEN HELPPOUS

LATAUKSEN HELPPOUS

Latasitpa pysäköitynä määränpäässäsi tai matkan varrella, tarjolla on useita vaihtoehtoja lataamiselle, missä ikinä kuljetkin.
  • Kotilatausasemaa käyttäen
  • Julkiset laturit ja DC-pikalaturit*
PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Jaguar-lataushybrideissä yhdistyvät sähkö- ja bensiinimoottori tarjoavat ihanteellisen tehokkuuden. Jaguar-lataushybridin akku kykenee tarjoamaan jopa 55 km:n (Jaguar E-PACE)* ja jopa 53 km:n (Jaguar F-PACE)* toimintamatkan yhdellä latauksella. Tämä tekee lataushybridistä täydellisen ratkaisun päivittäiseen työajoon täysin ilman pakokaasupäästöjä, kun sähköajoneuvotila on käytössä.
  • Sähköinen ajo alentaa polttoaineen kokonaiskulutusta
ALENTUNEET PÄÄSTÖT

ALENTUNEET PÄÄSTÖT

Jaguar-lataushybridit voi ylpeillä vaikuttavilla CO2-lukemilla ja täysin pakokaasupäästöttömällä ajolla sähköistä käyttötilaa (EV) käytettäessä. Tästä voi olla lukuisia etuja:
  • Alennetut CO2-päästöt
  • Alhaisemmat ajoneuvoihin liittyvät verot ja valmistusverot

VALMIINA KOEAJOLLE?

Koe Jaguar PHEV-lataushybridin suorityskyky ja ajettavuus itse.