JAGUAR TUKEE LUOVUUTTA UUDESSA F-PACE-KAMPANJASSAAN JA YLPEÄNÄ ESITTÄÄ DJ-TUOTTAJA MK:N

F-PACE

Jaguarin uusi F-PACE-kampanja yhdistää nousevia ja tunnettuja taiteilijoita ja tukee luovia aloja maailmanlaajuisesti


Jaguar tekee yhteistyötä taiteilijoiden ja tunnettujen henkilöiden kanssa uudessa maailmanlaajuisessa F-PACE-kampanjassa. Musiikista ja viihteestä valokuvaukseen ja muotiin - jokaisen videon takana on luova lahjakkuus -"Jaguar Creator".

Kampanja lanseerattiin yhdessä amerikkalainen DJ-tuottaja MK:n kanssa, joka julkaisi uuden kappaleen Lies, jossa vierailevana tähtenä nähdään laulaja Raphaella. Musiikki kuuluu koko videosarjassa, jossa esitellään Jaguarin suorituskykyinen SUV.

DJ, tuottaja ja levy-yhtiön omistaja MK, sanoo: “On ollut hauskaa työskennellä Jaguarin kanssa Hard to Forget -kampanjassa. Olen aina tykännyt autoista ja rakastan kaikkia suunnittelun osa-alueita - opiskelin arkkitehtuuria ennen kuin aloin tekemään musiikkia - olen innoissani siitä, että kaikki näkevät mainoksen ja kuulevat uuden kappaleeni."

DJ

Muita uuden F-PACE:n luovia lahjakkuuksia ovat Mishael Phillip, nigerialaissyntyinen Lontoossa kasvanut valokuvaaja, joka dokumentoi arkea ja muotoilee sitä uudelleen katsojien kiinnostuksen vangitsemiseksi. Kansainvälisesti arvostettu, nouseva muotisuunnittelija Judy Wu syventyy suorituskykyisen SUV:n ylelliseen sisustukseen.

Mukana ovat myös TV-juontaja Laura Winter, joka tekee podcasteja naispyöräilijöille sekä wingsuit-lentäjä ja BASE-hyppääjä Jamie Cartwright, joka on kehittänyt oman tyylinsä extreme-lajien dokumentointiin.

Andy Hunt Cooke, Jaguar Global Communications -osastolta, sanoo: “Olemme todella innoissamme uudenlaisesta ja innostavasta yhteistyöstä näiden luovien alojen edustajien kanssa. Muotoiluun keskittyneenä yrityksenä tunnistamme, kuinka tärkeitä kulttuuri ja luovuus ovat, ja olemme kiitollisia siitä, että voimme tarjota tämän alustan todellisten lahjakkuuksien esittelemiseen.

"Aivan kuten Jaguarin luovat lahjakkuudet, uusi Jaguar F-PACE on monipuolinen - siinä yhdistyvät ylellisyys, liitettävyys ja hienostuneisuus."

F-PACE INTERIOR

Syyskuussa 2020 lanseerattu uusi F-PACE on ylellinen ja tehokas. Siinä yhdistyvät vakuuttava uusi ulkoasu, kauniisti muotoillut täysin uudet sisätilat, uusimman sukupolven Pivi Pro -infotainment ja valikoima neli- ja kuusisylinterisiä rivimoottoreita sekä nyt myös tehokas lataushybridi (PHEV), jolla on jopa 53 km:n toimintamatka täyssähköajossa ilman pakokaasupäästöjä.

Jaguar F-PACE P400e Plug-in Hybrid hinnat alkaen 77 734 € (sisältäen S -mallitason varustelun).

Katso MK:n video ja kuuntele hänen uusi kappaleensa.

MK kuratoi Spotifyssa myös Jaguarin soittolistan, joka on uuden Jaguar F-PACEn innoittama.

Ensimmäiset Jaguar F-PACEn diesel kevythybridi mallit ovat juuri saapuneet Suomen jälleenmyyjäliikkeisiin.